Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SLM NERELERDESİN GÖRÜŞEMEDİK EPEYDİR. ne var ne yok ben pek takip edemedim ?? minikkelebeğin durumuna çok üzüldüm ya. allah tekrarını yaşatmasın. ben bu ay yeniden deneyeceğim.
Kızlarr kırmızılarla uyandım bugun test falanda hak getıre tabihaber vereyım dedım...
kızlaar ben geldım..kırmızılar bıttı calısmalar baslıcak artık
ya kızlar yumurta geliştirmek için kullanılan ilaçlar (kloman/serophene) hamilelik oluşmadıysa düzensiz adette adet kanamasını getirir mi ??
yoksa düzensizlik devam eder mi?
rabbim bereketli etsin inşallah.
cimcikme dr konuşmadan kullanma .inan benimde bu ilaçlarla ilgili bir bilgim yok.
amın canım ınsallah..atesimi ölcüyorum hergün..bakalım nasıl olcak artık sen nasılsın
akıntı takibinide unutma bazen hafif virüslerde ateş yapıyor o yüzden ateşe takıl kalma.ben iyiyim canım .iğnelerde zorlanıyorum yaparken değilde yapıldıktansonra çok yakıyor
zaten doktor verdi bu ay ilk ayım
normalde 2-3 ayda 1 adet ooluyordum
geçen ay 25 inde ilaca başladım 5 gün kullandım
bu ay hala adet olmadım,test yaptım negatif yani ben adet olmak için 2-3 ay bekleyecek miyim?
akıntı dedıgın nasıl yanı canım?? ınanırım canım..olsun gecer sen ve bebegın ıyı olun da
kızlarrrr beta hcg 29 hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))
canım benım adet bittikten sonraki gün yumurta akı gibi beyaz ve kokusuz bir akıntı oluyor. Her hangi bir enfeksiyon durumun yoksa.ve artarak fazlalaşıyor. Akıntını enfazla olduğu gün normalde ateşininde yüksek olduğu zamandır. O akıntı hamileliği kolaylaştırıyormuş.spermin daha rahat yol almasın sağlıyor.sende daha azkasıldığın için o gün daha verimli oluyor
kızlarrrr beta hcg 29 hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))