• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
SLM NERELERDESİN GÖRÜŞEMEDİK EPEYDİR. ne var ne yok ben pek takip edemedim ?? minikkelebeğin durumuna çok üzüldüm ya. allah tekrarını yaşatmasın. ben bu ay yeniden deneyeceğim.

oooo canımcım nasılsın yaa?
sağolasın tatlım.ama çok şükür şu an sağlıklı bir gebelik yaşıyorum hamd olsun.
6+2 deyiz bugün.

inşallah bu ay senin de bebişin sağlıkla gelir :16:
haberdar et beni de olurmu tatlımcım :29:

Kızlarr kırmızılarla uyandım bugun test falanda hak getıre tabi:1:haber vereyım dedım...

fmfm değerin çok güzel benimde bat 1 gün kala değerim hemen hemen aynıydı. zaten önemli olan katlanmasıymış .rabbim yar ve yardımcın olsun .bu gününü kolay geçirtsin inşallah

ya kızlar yumurta geliştirmek için kullanılan ilaçlar (kloman/serophene) hamilelik oluşmadıysa düzensiz adette adet kanamasını getirir mi ??

yoksa düzensizlik devam eder mi?

cimcikme dr konuşmadan kullanma .inan benimde bu ilaçlarla ilgili bir bilgim yok.

zaten doktor verdi bu ay ilk ayım

normalde 2-3 ayda 1 adet ooluyordum

geçen ay 25 inde ilaca başladım 5 gün kullandım

bu ay hala adet olmadım,test yaptım negatif yani ben adet olmak için 2-3 ay bekleyecek miyim?

amın canım ınsallah..atesimi ölcüyorum hergün..bakalım nasıl olcak artık :D :D sen nasılsın

akıntı takibinide unutma bazen hafif virüslerde ateş yapıyor o yüzden ateşe takıl kalma.ben iyiyim canım .iğnelerde zorlanıyorum yaparken değilde yapıldıktansonra çok yakıyor

akıntı takibinide unutma bazen hafif virüslerde ateş yapıyor o yüzden ateşe takıl kalma.ben iyiyim canım .iğnelerde zorlanıyorum yaparken değilde yapıldıktansonra çok yakıyor

akıntı dedıgın nasıl yanı canım?? ınanırım canım..olsun gecer sen ve bebegın ıyı olun da

zaten doktor verdi bu ay ilk ayım

normalde 2-3 ayda 1 adet ooluyordum

geçen ay 25 inde ilaca başladım 5 gün kullandım

bu ay hala adet olmadım,test yaptım negatif yani ben adet olmak için 2-3 ay bekleyecek miyim?

canım dr ayrıntılı bir şekilde anlatmadımı. normalde ne zaman adet olmangerekiyormuş yani ilaç bitincemi

kızlarrrr beta hcg 29 hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))

akıntı dedıgın nasıl yanı canım?? ınanırım canım..olsun gecer sen ve bebegın ıyı olun da

canım benım adet bittikten sonraki gün yumurta akı gibi beyaz ve kokusuz bir akıntı oluyor. her hangi bir enfeksiyon durumun yoksa.ve artarak fazlalaşıyor. akıntını enfazla olduğu gün normalde ateşininde yüksek olduğu zamandır. o akıntı hamileliği kolaylaştırıyormuş.spermin daha rahat yol almasın sağlıyor.sende daha azkasıldığın için o gün daha verimli oluyor

canım benım adet bittikten sonraki gün yumurta akı gibi beyaz ve kokusuz bir akıntı oluyor. Her hangi bir enfeksiyon durumun yoksa.ve artarak fazlalaşıyor. Akıntını enfazla olduğu gün normalde ateşininde yüksek olduğu zamandır. O akıntı hamileliği kolaylaştırıyormuş.spermin daha rahat yol almasın sağlıyor.sende daha azkasıldığın için o gün daha verimli oluyor

hayırlı olsun canım allah acısını göstermeden kucağına almayıda nasip etsin. çok çok çok sevindim.taze anne

Kendi yazdığıma alıntı yapmışım heyecandan. Nrkny canım gözlerin aydın. Allahım hayırlı uğurlu kıdemli etsin inşallah .tebrikler

Back