Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ya evde bi tane test vardı ama bulamıyorum bulamıyorum.... nereye koyduysam artık, lüzumsuz bir zamanda bulurum mutlaka... yapınca hemen burdayım tabii ki... nasıl paylaşmam böyle bir haberi...

bende bir tane var.keşke gönderebilsem

bugün eve gelirken nöbetçi eczaneden alacaktım ama utandım valla... hani millet can çekişip ilaç ararken ben gidip test alayım.. bi de erken yapıp hayal kırıklığına uğramak istemedim. e bat gününde de çıkar herhalde.. daha da bekleyemiyciimm, tabi sabah kırmızıları görmessem...

görmezsin inşallah .kendini biraz rahat bırak.rabbim yazmışsa eninde sonuunda kavuşacaksın.rabbimin yazdığı kullardan etsin

hadi kızlar iyi geceler, iyi bakın kendinize, sabah görüşmek üzere... hayırlı haberlerle inşallah...

ayyy ben de bu ay rezil oldum sorma. Eşim çok evhamlı. Koştur koştur eczane eczane dolaştı gece 10a kadar erken gebelik testi aradı en sonunda bulamadık. Kan testi yaptırdı sündürdü gitti yanında. Ama sonuç negatifi görünce ikimiz de çok üzüldük. En iyisi bir kaç gün beklemek

özayım hoşgeldin .geçmiş olsun rabbim aralığı rastgetirsin inşallah .nasılsın?

iyiyim canım bu gün anca girebildim ,inşallah canım gerçekten çok yürekten istiyorum bunu,aslında üzülmicem dedim ama içten içe çok üzülmüşüm onu anladım.nerde bi bebek görsem gözlerim dolar oldu,eşime de belli edemiyorum,bu duyguyu özellikle bu ay çok yoğun yaşadım canımm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...üst komşumun yeni kızı oldu arada ağlama sesi geliyo okadar hoşuma gidiyoki... ama bu ay düzenli kürlerimi kullanıcam,ovulasyon testi sipariş ettim oda gelsin daha dikkat edicem.
sen nasılsın? sende ne var ne yok ?

canım bundan önceki bebeğimde bende öyleydim ben bebeğimi kaybettiğimde o iki haftalık doğum yapmıştı. 1 aydan fazla süre her gece annesiyle bende uyanmıştım. üzülme. rabbim verecektir sonunda siz ıstedikten sonra. ben iyiyimde bu iğneler cok fena dün başladım birini ağrısı geçmeden 2.si yapıldı .dua ediyorum acıya alışabileyim diye

ah canım benim yaa...Allahım mükafatını verecek inşallah canımm :) nelere katlanıyoruz bu sıpalar için neleri göze alıyoruz daha olmadan doğmadann,nasıl bi istek ve sevgi var içimizde gerçekten , çok güzel bi duygu ama :)) geçmiş olsun canım inşallah bunlarda geçecek :))

nasıl bende bilmiyorum. rabbim nasip ettiçok şükür.daha önceleri tek başıma dua ediyordum. şimdi yüzünü görmediğim bir sürü anne adayıyla. Rabbim inşallah hepinize nasip etsin.kucaklarınızı göbüşlerinizi melek bebişlerle doldursun AMİİİİN

Aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhh :)))

neden canım umarım kötü birşey olmamıştır iyisin canım değilmi

Bu nasıl söylenir bilmiyorum ama bu saatte eşim yataktaykende buraya geldiysem paylaşmam iyi olur diye düşünüyorum. Biz eşimle birbirimizden soğuduk.Hiç bir şey yapamıyoruz.Berbat bi gündü bugün.Sinirlerim çok bozuk.

niye be canım bebek sürecindenmi başka bir sebep mivar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…