4 gün geçti bana göre.Sol kağığımda batma ve göğüslerde hassasiyet var.Daha öncede belirttiğim gibi hayatımda ilk defa burnum kanadı dün.Hastaydım geçen hafta antibiyotik aldım acaba ondan mı gecikti ne bileyim.Üzülmemek için heyecan yapmak da istemiyorum ama çok tşk ederim saol cnm.
biz iyiyz güzelim haberler sende:)
nasıl geçiyor hamilelik? annen de gelmiş, gözün aydın.. annenin varlığı bile yeter yaa, Allah onları başımızdan eksik etmesin.
çok şükür canım iyiyim bende bulantı koku hassasiyeti felan yok sadece arada kasık ağrım oluyor hamiş olduğumu ordan anlıyorum geçmiş olsun kuzum ne güzel annende gelmiş bende o gün yaptım yedim iyi oldu valla çok sevindim canım yavaş normale döndüğüne kuzum sen dikkat et yinede bende salı gelse diyorum
4 gün geçti bana göre.Sol kağığımda batma ve göğüslerde hassasiyet var.Daha öncede belirttiğim gibi hayatımda ilk defa burnum kanadı dün.Hastaydım geçen hafta antibiyotik aldım acaba ondan mı gecikti ne bileyim.Üzülmemek için heyecan yapmak da istemiyorum ama çok tşk ederim saol cnm.
eee bayağı geçmiş günün, belirtiler de tamam:) bence sen hamilesin inşallah diyeyim.
valla iyi durmuşsun test yapmadan, ne zaman yapmayı düşünüyorsun? şimdi yapsan da biz de sevinsek:)
sankı belirtilerin var gibi arkadaşım.. karın ağrısı varmı ama sürekli değil arada bır vurup gidenn.. ve sıcak olmasına ragmen ayaklarının üşümesi ateşin yuksek olması gibi...???
Canım hafta sonu ya test evde yoktu.Eşim alayım dedi de nöbetçi eczaneye de bunun için gitmeye utandım açıkçası. YArın alsam okula giderken acaba akşam yapsam da olur mu yoksa salı sabahı mı beklemeliyim?Bu arada inş.cnm ya saol olmasa bile sizlerin desteği beni çok mutlu etti.
Canım hafta sonu ya test evde yoktu.Eşim alayım dedi de nöbetçi eczaneye de bunun için gitmeye utandım açıkçası. YArın alsam okula giderken acaba akşam yapsam da olur mu yoksa salı sabahı mı beklemeliyim?Bu arada inş.cnm ya saol olmasa bile sizlerin desteği beni çok mutlu etti.
Valla cnm aslında bazı şeyler var ama pskolojik olmasın diye kendimi dinlemiyorum pek fazla:)
kız niye utanıyosun? utanacak ne var bunda:) bence eşin gtisin alsın, müjdeli haberi bir an önce alalım..
yarın da olur ama ben yarına kadar merak ederim
bana noluyosa, ben de heveslendim şimdi eşin gibi
salıya kadar beklemeeeeee
öldürcen mi sen bizi meraktan
son adet tarihin neydii benım 20 ekimmm satı benımle aynı olan varmı kızlarrr :)??
son adet tarihin neydii benım 20 ekimmm satı benımle aynı olan varmı kızlarrr :)??
Cnm valla bilemedim ya.Aslında olmazsa eşim üzülmesin diye göndermedim.Tamam yarın alırım okuldan gelince hemen yapar size yazarım.YArına kadar kırmızılar gelmezse inş.Çok saol cnm.Birlikte mutlu olup birlikte üzülüyoruz burada.İyi ki varsınız.(Tanımasak da birbirimizi)
hadi bakalım merakla güzel haberlerini bekliyoruz canım.. kırmızılar gelmeeezz ve sen de çift çizgiyi görürsün inşallah
kızlar ben mutfağa gider akşama nohut yemeği yapcam onu ocağa koyup geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?