kızlar sizlere bir soru geliyordün benim adetimin 2. günüydü ve ben tarifteki gibi bal çörek otu ve tarçın karışımına başladım ama tam olarak ne için kullandığımı bilmiyorum burda duyduğum herşeyi deniyorum biri bunu yapmış hamile kalmış bende kalayım diye başladım ama ne işe yarıyor bilen var mı cvp bekliyorum bacılar herşey kalmak için
kızlar sizlere bir soru geliyordün benim adetimin 2. günüydü ve ben tarifteki gibi bal çörek otu ve tarçın karışımına başladım ama tam olarak ne için kullandığımı bilmiyorum burda duyduğum herşeyi deniyorum biri bunu yapmış hamile kalmış bende kalayım diye başladım ama ne işe yarıyor bilen var mı cvp bekliyorum bacılar herşey kalmak için
Reglinin 3. Günü doktora gidilmesi gerekiyormuş bu ayda bekleyim o zaman öyle gideyim bu ay 5. Ayım olacak. Bugun gidemedim çünkü. Ovulasyon testi kafama yattı. Onu mu denesem ki bu ay ne tavsiye edersiniz
Yumurtaların gelişip büyüyüp çatlaması için bal kürü.Yumurta sayısını da arttırdığı için çoğul gebelik de yapabiliyorİnşallah bana öyle bi sonuç verecek
Yumurtaların gelişip büyüyüp çatlaması için bal kürü.Yumurta sayısını da arttırdığı için çoğul gebelik de yapabiliyorİnşallah bana öyle bi sonuç verecek
canım bende ovulasyon testi aldım internetten sipariş verdim 2 güne geldi 20 tane ovulasyon +6 tane gebelik testi 20 tl aldım bende adetim biter bitmez deniycem bu ay bebeş olacak inş aynı paketten tekrar sipariş vericem yetmez çünki ilk denemeler için bu arada gitti gidiyordan aldım
Reglinin 3. Günü doktora gidilmesi gerekiyormuş bu ayda bekleyim o zaman öyle gideyim bu ay 5. Ayım olacak. Bugun gidemedim çünkü. Ovulasyon testi kafama yattı. Onu mu denesem ki bu ay ne tavsiye edersiniz
Yapıyorsun ama gayesiz yapıyorsun haaaa
Kız o yumoşları çoğaltıp büyütüp çatlamasına yardımcı oluyor, ovulasyonu sağlıyor yaniii
Ben de bu ay kullandım, 2 tane güzel yumurtam olmuş, 12. günümde 24 mm ve 26 mm boyutlarında
canım bende ovulasyon testi aldım internetten sipariş verdim 2 güne geldi 20 tane ovulasyon +6 tane gebelik testi 20 tl aldım bende adetim biter bitmez deniycem bu ay bebeş olacak inş aynı paketten tekrar sipariş vericem yetmez çünki ilk denemeler için bu arada gitti gidiyordan aldım
anaaaaaammmmm ben çoğul gebelik istemiyorum kızzzz bırakayım mı ki yaaaa ben bir tane olsunda şimdilik yeter diyordum diğerleri teker teker snra gelsinlerçoğulu Allah isteyene versin inş
çok teşekkürler canım. inşallah fazla almana gerek kalmaz. regl biter bitmez mi kullanmak gerekiyor. markası ne aldığın testin
bacım bıraksam mı ki yaa ben çoğul gebelik istemiyorum sıra sıra gelsinlerovi testide aldım bu ay sıkı hazırlanayım dedim sonuca bak sen
bol calısmalı bır ay sonrada bebıs haberını alırız ınsallah sekerım
gönlünce olsun ınsallah canıkom
Ben hep ikiz istiyorum, gönlümden geçiriyorum olsun diye
Sen bana dua et o zaman lütfeennn
ağol canım benim inş o günleri görüp sizlere koşa koşa müjdeli haber getiririm
Canım benim, iki yumurta oldu diye ikisi de döllenecek diye bir kural yok kiii, hatta öyle ki ikisi bile döllenemeyebilir. O yüzden ne kadar çok yumurta, o kadar gebelik ihtimali yanii, bırakma sen kürünü
İnşallah bana versinanaaaaaammmmm ben çoğul gebelik istemiyorum kızzzz bırakayım mı ki yaaaa ben bir tane olsunda şimdilik yeter diyordum diğerleri teker teker snra gelsinlerçoğulu Allah isteyene versin inş
Ay heyecanlandım yine ikiz diyinceınsallah canıkommmmm
Ben hep ikiz istiyorum, gönlümden geçiriyorum olsun diye
Sen bana dua et o zaman lütfeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?