Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Yapıyorsun ama gayesiz yapıyorsun haaaa
Kız o yumoşları çoğaltıp büyütüp çatlamasına yardımcı oluyor, ovulasyonu sağlıyor yaniii
Ben de bu ay kullandım, 2 tane güzel yumurtam olmuş, 12. günümde 24 mm ve 26 mm boyutlarında

Yumurtaların gelişip büyüyüp çatlaması için bal kürü.Yumurta sayısını da arttırdığı için çoğul gebelik de yapabiliyor İnşallah bana öyle bi sonuç verecek

Reglinin 3. Günü doktora gidilmesi gerekiyormuş bu ayda bekleyim o zaman öyle gideyim bu ay 5. Ayım olacak. Bugun gidemedim çünkü. Ovulasyon testi kafama yattı. Onu mu denesem ki bu ay ne tavsiye edersiniz

canım bende ovulasyon testi aldım internetten sipariş verdim 2 güne geldi 20 tane ovulasyon +6 tane gebelik testi 20 tl aldım bende adetim biter bitmez deniycem bu ay bebeş olacak inş aynı paketten tekrar sipariş vericem yetmez çünki ilk denemeler için bu arada gitti gidiyordan aldım

Yumurtaların gelişip büyüyüp çatlaması için bal kürü.Yumurta sayısını da arttırdığı için çoğul gebelik de yapabiliyor İnşallah bana öyle bi sonuç verecek

anaaaaaammmmm ben çoğul gebelik istemiyorum kızzzz bırakayım mı ki yaaaa ben bir tane olsunda şimdilik yeter diyordum diğerleri teker teker snra gelsinler çoğulu Allah isteyene versin inş

çok teşekkürler canım. inşallah fazla almana gerek kalmaz. regl biter bitmez mi kullanmak gerekiyor. markası ne aldığın testin

Reglinin 3. Günü doktora gidilmesi gerekiyormuş bu ayda bekleyim o zaman öyle gideyim bu ay 5. Ayım olacak. Bugun gidemedim çünkü. Ovulasyon testi kafama yattı. Onu mu denesem ki bu ay ne tavsiye edersiniz

Laboquick marka alabilirsin canım, fiyatı da çok uygun, 20 ovu testi + 6 gebelik testi 20 lira o çok yönlü sitede

Adetin bittikten sonra başlayabilirsin, 6 veya 7. gün uygun bence. Testte 2. çizgi tavan yaptığında yumurtan 24-36 saat içinde çatlayacak anlamına geliyor. Sonraki testte silikleşirse çatlamıştır demektir. Asıl çalışmalar çatlama olduğunda gerçekleşmeli ama tabi koyu gördüğün günde de mutlaka beraberlik olmalı ki yumoşlar çatladığında spoşlar hazırda bekliyor olsunlar Sonra silikleşince de dediğim gibi sıklaşsın, 2-3 gün peş peşe, gerçi doktorlar gün aşırı diyor spoşların kalitesi azalıyor diye ama kaçırmamaktan iyidir yani

Son düzenleme:

bacım bıraksam mı ki yaa ben çoğul gebelik istemiyorum sıra sıra gelsinler ovi testide aldım bu ay sıkı hazırlanayım dedim sonuca bak sen

bol calısmalı bır ay sonrada bebıs haberını alırız ınsallah sekerım

anaaaaaammmmm ben çoğul gebelik istemiyorum kızzzz bırakayım mı ki yaaaa ben bir tane olsunda şimdilik yeter diyordum diğerleri teker teker snra gelsinler çoğulu Allah isteyene versin inş

Ben hep ikiz istiyorum, gönlümden geçiriyorum olsun diye
Sen bana dua et o zaman lütfeennn

çok teşekkürler canım. inşallah fazla almana gerek kalmaz. regl biter bitmez mi kullanmak gerekiyor. markası ne aldığın testin

evet canım bittikten sonraki gün hemen denemeye başlıycam ilk kez deniycem yaa kaçırmayayaım o önemli günleri inş seninde hemen olur ilk denemelerde tuttururuz

bacım bıraksam mı ki yaa ben çoğul gebelik istemiyorum sıra sıra gelsinler ovi testide aldım bu ay sıkı hazırlanayım dedim sonuca bak sen

Canım benim, iki yumurta oldu diye ikisi de döllenecek diye bir kural yok kiii, hatta öyle ki ikisi bile döllenemeyebilir. O yüzden ne kadar çok yumurta, o kadar gebelik ihtimali yanii, bırakma sen kürünü

Son düzenleme:
Canım benim, iki yumurta oldu diye ikisi de döllenecek diye bir kural yok kiii, hatta öyle ki ikisi bile döllenemeyebilir. O yüzden ne kadar çok yumurta, o kadar gebelik ihtimali yanii, bırakma sen kürünü

canım benim Allah seninde gönlüne göre versin bilemiyorum valla ne yapsam acaba 5 gün devap edip sonra bıraksam mı ki

selam kızlar nabersiniz ben bu ay erken yumurtlucam galiba 8.gün ovi testim baya görünür halde kocamda tutturmuş ikiz olsun dio o bakacakmış

İnşallah bana versin phiaya versin
ınsallah canıkommmmm
Ay heyecanlandım yine ikiz diyince
Ben hep ikiz istiyorum, gönlümden geçiriyorum olsun diye
Sen bana dua et o zaman lütfeennn

Dualarım ikizlerimiz için kııızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…