• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bende ıyım canım hazırlandım arkadaslarla toparlancaz...bıraz degısıklık olcak yanı :) :)

bende epeydir görüşemedim arkidişlerle bi plan yapsak ii olcek gez toz eğlen en ii fikir bol kahkalı bi sohbet olsun canım:34:

ben çocukluğumdan beri ikiz mavi gözlü istiyorum çok yüzsüzüm mavi gözlü kocayı buldum ama cocuk işi kısmet

bide sence ovi testine göre çatlama oluncamı çalışmaya başlım yoksa normalde ki gibimi genelde 10.gün başlıorum 16 18 oluyor

ovi testi ne dıyosa onu yap canım...belkı erken yumurtlama olayıo vardır..bu ayı kacırma derım ınsallah..yeni yıla hamıle gırelım

inşallah öyledir canım.. bu ay buna gerçekten ihtiyacım var. kötü günler geçirdim. çok dua ettim. inşallah zamanı gelmiştir, inşallah bebişim benimledir..

inş canımmm inşallah allah kabul etsin dualarımızı :16:

bende epeydir görüşemedim arkidişlerle bi plan yapsak ii olcek gez toz eğlen en ii fikir bol kahkalı bi sohbet olsun canım:34:

ınsallah canım..bu ay koskoca hayal kırıklıgından sonra degısıklıge ıhtıyacım var tatlım...benım bı arkadaslarımda sizsinis canıkom...z...sızınlede cok ıyı vakıt gecırıyorum canıkom...

merhaba arkadaslar napiyosunuz bakim :126:

Hoşgeldin, son durum nedir sende canım? :34:

inş canım gecen ay bugünlerde çizgi görünmez gibi iken bugün ilk test baya görünüyo rahim filminden sonra 48 saat banyo ve ilişki yasak pazar başlıcaz çalışmalara

Sunbal'ım, :44: hatırlamaya çalışıyorum da sanki bana perhiz vermedilerdi yaa, ama ilaç etkisi olur diye galiba ilişki olmadıydı o gün. Ama nasılsa 24 saat geçti senin :34:
Testinin resmini de yüklesene canım, bakayım bi
:34:

Hoşgeldin, son durum nedir sende canım? :34:

Sunbal'ım, :44: hatırlamaya çalışıyorum da sanki bana perhiz vermedilerdi yaa, ama ilaç etkisi olur diye galiba ilişki olmadıydı o gün. Ama nasılsa 24 saat geçti senin :34:
Testinin resmini de yüklesene canım, bakayım bi
:34:

hosbulduk canim iki gun once test yaptim negatif cikmisti batim yarin sag kasigimda agrim var ve akintim yapiskan bi sekilde leke geliyor...

ben çocukluğumdan beri ikiz mavi gözlü istiyorum çok yüzsüzüm mavi gözlü kocayı buldum ama cocuk işi kısmet

bide sence ovi testine göre çatlama oluncamı çalışmaya başlım yoksa normalde ki gibimi genelde 10.gün başlıorum 16 18 oluyor

phiacım bu konuda ne düşünüyorsun resmi sonra yüklim şimdi çıkıyorum misafirliğe gidicez ok tatlım

İnşallaah gönlüne göre olur canım, maviş maviş gözlü bebeklerin olsun
:16:

Canım, testin koyulaşana kadar rutinindekini yap, koyulaştığı gün yani çizginin tavan yaptığı gün beraberlik kesin olsun, çünkü yumoşlar 24-36 saate kadar çatlayacak demek bu. Spoşlar hazırda beklemeli o vakit. Sonra testin silikleştiği an bil ki yumoşlar çatladı, artık o saatten sonra durmak yok, hızla çalışmalara devam 2-3 gün ard arda bence (dr.lar spoşların kalitesi azalır diye gün aşırı demesine rağmen kaçırmaktan iyidir diye düşünüyorum, bakalım bunu siteden prof. sordum cevap gelince yazarım sana) Bu 2-3 gün sıkı çalışmanın ardından da BAT'a 1 hafta kalana kadar gün aşırı devam kesinlikle :34:

kızlarrrr kendimi neden bilmiyorum ama kötü hissediyorum ağlayasım geliyor yaaa benim bat 25 de bugün başladı göğüs ağrım daha önce de beliirtmiştim benim normalde 10 gün öncesinden başlardı ama yaklaştıkça zaman stres oluyorum yaaaa olsun istiyorum artık umudumumu kırmak istemiyorum ama ne bilim pöffffffffffffff:((((

İnşallaah gönlüne göre olur canım, maviş maviş gözlü bebeklerin olsun
:16:

Canım, testin koyulaşana kadar rutinindekini yap, koyulaştığı gün yani çizginin tavan yaptığı gün beraberlik kesin olsun, çünkü yumoşlar 24-36 saate kadar çatlayacak demek bu. Spoşlar hazırda beklemeli o vakit. Sonra testin silikleştiği an bil ki yumoşlar çatladı, artık o saatten sonra durmak yok, hızla çalışmalara devam 2-3 gün ard arda bence (dr.lar spoşların kalitesi azalır diye gün aşırı demesine rağmen kaçırmaktan iyidir diye düşünüyorum, bakalım bunu siteden prof. sordum cevap gelince yazarım sana) Bu 2-3 gün sıkı çalışmanın ardından da BAT'a 1 hafta kalana kadar gün aşırı devam kesinlikle :34:
amin canım inş bu sefer gelsin şu yaramaz sıpa:1:

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Türkiye'nin en büyük özel hastanelerindeki doktorlarına gittim, maalesef doktorlar ümitsiz oldukları için bana bir tedavi bile önermediler. Biz de artık alternatif tibdan destek almaya başladık. Sizlerin bana onerebilecegi bir doktor var midir

mrblar cnm allahtan ümit kesilmez ben sana etilerde ki fertijin hastanesini öneriyorum orada umutsuzluğa yer yok birçok yakınım gtti çok ilgili alakalılar hastalarıyla bütçe gerekli tabi o imkanında varsa git tüp bebek ile şansını dene çnkü bu dalda çok başarılılar bilhassa seval taşdemir

Selam,BAT 27 Kasım,bir haftadır düşün düşün işin içinden çıkamıyorum,fsh 13 ve 3 yumurtam vardı neden bilmem drum çatlatma iğnesine gerek yok dedi ve doğal akışına bıraktı,

şşşttt bekleme yapmayın, az sonra kociş gelecek, gitmek zorunda kalıcam, yalnız kaldım buralarda:ssz:

Back