• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Merhabalar kızlar. Benim bugun reglimin 3. Günündeyim hamilelik için doktora gidicem acaba ne zaman gitmeliyim ona göre randevü alıcam da

canım 2. Günü çağırıyorlar genelde ama 3 de de gidebilirsin bugün git mutlaka

aaa gerçekten mi neden ama regli günüde gidiliyor mu. Bitince gitmeyi düşünüyordum. Belki muayene ederse muayene olamam diye gitmemiştim.

kızzz tubişş nirdesinn 2 dk da görünüp kaybolmuşsunnnnn karabatakk hatun

slm canım bende 2 kere düşük yaptım. ne güzel oğlun varmış bak allah sağlık versin...dün doktorum banada hıbor 3500 verdi dün başladım bide coraspin kullanıyorum... bende ayın 11nde gidicem doktora inşş.. benim değerim düşük 138 yumurtlamam geç oldu sanırım değere göre 2 haftalığım ama son adetten haseplandığı için haftam yüksek, doktorum ağrın ve kanaman olursa gel dedi çok korkuyorum inş bişey olmaz.sana msj atamıyorum bilgin olsun... teşekkürler

merhaba canım... evet özel mesaj yazmıştım sana. mesaj sayını görmedim.100 olmayınca yazamıyorsun özel mesaj...
inşallah bebişin seninle kalıcak tatlım.
bu iğne çok faydalı.
mesajımda bahsettiğim gibi,
bende hibor 3500 ve progestan kullanıyorum.
ağrım oldugu için doktora gitmiştim geç yumurtladıgımı öğrendim.
adetimin 20. günü :44:
coraspin kullanıyordum bende. devam et dedi.
10 gün geçtikten sonra testte pozitifi görünce tekrar doktora gittim. coraspini kesip hibor ve progestan verdi.
tabii folic asite de devam.
1 hafta sonra tekrar doktora gittim yani dün,kesemizi gördük çok şükür.
haftaya Cuma günü de bebişimiz ve kalp atışları için gidicez inşallah :16:

darısı başın ainşallah canımcım.

göbekten mi oluyorsun iğneni?
ben göbekten oluyorum ama kendim yapamıyorum maalesef.
sakın stres yapma herşey çok güzel olucak.
bak ben 2 gündür üstüne görüyordum. korktum düşük diye.
meğerse herşey çok güzelmiş.
sende sıkıntı yapma. bebişin seninle kalıcak rabbimin izniyle :29:

kızzz tubişş nirdesinn 2 dk da görünüp kaybolmuşsunnnnn karabatakk hatun

bi batıyom bi çıkıyom :27::27::27:
sen napion testçibaşı.
hergün çişle ugraşmak zor oluyodur dimi :1::1::1:

merhaba canım... evet özel mesaj yazmıştım sana. mesaj sayını görmedim.100 olmayınca yazamıyorsun özel mesaj...
inşallah bebişin seninle kalıcak tatlım.
bu iğne çok faydalı.
mesajımda bahsettiğim gibi,
bende hibor 3500 ve progestan kullanıyorum.
ağrım oldugu için doktora gitmiştim geç yumurtladıgımı öğrendim.
adetimin 20. günü :44:
coraspin kullanıyordum bende. devam et dedi.
10 gün geçtikten sonra testte pozitifi görünce tekrar doktora gittim. coraspini kesip hibor ve progestan verdi.
tabii folic asite de devam.
1 hafta sonra tekrar doktora gittim yani dün,kesemizi gördük çok şükür.
haftaya Cuma günü de bebişimiz ve kalp atışları için gidicez inşallah :16:

darısı başın ainşallah canımcım.

göbekten mi oluyorsun iğneni?
ben göbekten oluyorum ama kendim yapamıyorum maalesef.
sakın stres yapma herşey çok güzel olucak.
bak ben 2 gündür üstüne görüyordum. korktum düşük diye.
meğerse herşey çok güzelmiş.
sende sıkıntı yapma. bebişin seninle kalıcak rabbimin izniyle :29:

bi batıyom bi çıkıyom :27::27::27:
sen napion testçibaşı.
hergün çişle ugraşmak zor oluyodur dimi :1::1::1:

sormaaa habiree bakıp bakıp duruyorum ama bitti şükür şimdi beklemeye gectim biliosun bide grip vurmayaydı iyiydi napalım buda bizim kısmetimiz artık yapcak bişi yok tubişim:53:

Bir duam vardı yıllar önce tanıştım kendisiyle.Her büyük sıkıntımda okurum.Hiç elimin boşa döndüğünü bilmem.Her sorunumda da okumam.Çok dardayımdır,kul olarak elimden bişey gelmiyordur açarım ellerimi okurum.O benim anahtarımdır.Anlatmadığım büyük bir problemim var ya şimdi benim.O kadar büyükki bu duayı okuduğum halde içime tam bi serinlik gelmedi.Okudukça ferahlıyorum ama sanki bişeyler eksikti..Sanki kapının alt anahtarı bendeymişde ya üstte kilitliyse diye korkarak kapıya yaklaşıyordum.Dün ikinci anahtarımı da aldım kızlar.Artık elimde iki anahtar var.Biri alt kilidi açacak,diğeri üst..Ve ben artık umutla duruyorum o kapının önünde.Vakti gelince çevireceğim ikisini de açacağım o kapıyı.....

Hayda şansa bak :27: Kıyamet gününü kimse bilemez deyip içime su serpiyorum şuan :52:

tabii ki de kimin haddine ama maya takvimi maya inancı işte :)

bizim şimdi yumoşlara mercimeklere odaklanmamız lazım :)

bu ay serophene kullandım ilk defa 1 er adetle başladım

adetlerim düzensiz yarın adetimin 30. günü saçma saçma belirtiler yaşıyorum

kendimi kaptırmak istemiorum

ama duramıyorum :))))

tabii ki de kimin haddine ama maya takvimi maya inancı işte :)

bizim şimdi yumoşlara mercimeklere odaklanmamız lazım :)

bu ay serophene kullandım ilk defa 1 er adetle başladım

adetlerim düzensiz yarın adetimin 30. günü saçma saçma belirtiler yaşıyorum

kendimi kaptırmak istemiorum

ama duramıyorum :))))

bende 31 günde bir oluyorum. Bu ay 2 gün geçti. Gebelik testi yaptım çift çizgiyi silikte olsa gördüm. Ama ne oldu fısss :1: Hiçbir belirtimde yoktu. Ama beni ümitlendirmişti. felaket sancım var. Hiç böyle olmazdım. adetimin 4.cü günü. Ben hala sancıdan kıvranıyorum. Doktora gittim. çünkü eylül ayında klomen kullanmıştım. acaba kist mi yaptı diye. Çok şükür kist oluşmamış. normaldede ağrılıdır adetlerim. 1 gün sürerdi. Çok perişanım anlayacagım canım. Allah kimseye dert vermesin. :43:

bende 31 günde bir oluyorum. Bu ay 2 gün geçti. Gebelik testi yaptım çift çizgiyi silikte olsa gördüm. Ama ne oldu fısss :1: Hiçbir belirtimde yoktu. Ama beni ümitlendirmişti. felaket sancım var. Hiç böyle olmazdım. adetimin 4.cü günü. Ben hala sancıdan kıvranıyorum. Doktora gittim. çünkü eylül ayında klomen kullanmıştım. acaba kist mi yaptı diye. Çok şükür kist oluşmamış. normaldede ağrılıdır adetlerim. 1 gün sürerdi. Çok perişanım anlayacagım canım. Allah kimseye dert vermesin. :43:

oyy kuzum yaa kist oluşmamış olması güzel :)

zamanı diilmiş diyelim ve yüksek tutalım moralimizi benm bir düşüğüm var geçen sene :(

ilk defa bu ay yeniden istediğimize karar verdik

progesteronum düşük biraz :( onun dışında herşey iyi çıktı

kalıtsal adet düzensizliğim var bide :) yumurtlamayı tutturamıyoruz sanırım

birkaç güne harika olucaksın ve çalışmalara başlıcaksın

yazdığım gibi maya takviminin sonu senin yepyeni başlangıcın olsun :)

Back