• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ınsallah ınsallah bende 22 aralıkta güzel haber verırım ınsallah..bugün ates ölcme yöntemıne basladım

canım bende 30 aralıkta haber edicem hepinize inş bu sefer olur inş 5 ay bitti evleneli 6. ayın içerisindeyim artık olmasını istiyorum eve bir ses lazım :emir_bebek::emir_bebek: yoksa zor böyle 2 ikişi:4:

merhaba kızlar nasılsınız ?

bat 26 kasım, heyecanlı bekleyiş başladı bende sağ kasığımda hafif batma, göğüs uçlarında hafif hassasiyet ve biraz akıntım var ama ben bunlardan fazlasını psikolojik olarak ürettiğimden :1: dikkate almıyorum.. az önce evde test aradım bi tane fazla olması lazımdı, bulamadım.. :1: nereye koyduysam artık.. en iyisi unutup beklemek herhalde...

bat 26 kasım, heyecanlı bekleyiş başladı bende sağ kasığımda hafif batma, göğüs uçlarında hafif hassasiyet ve biraz akıntım var ama ben bunlardan fazlasını psikolojik olarak ürettiğimden :1: dikkate almıyorum.. az önce evde test aradım bi tane fazla olması lazımdı, bulamadım.. :1: nereye koyduysam artık.. en iyisi unutup beklemek herhalde...

olsun az kalmış zaten son 3 gün inş bebişin seninledir:16:

selam kızlar nabersiniz ben bu ay erken yumurtlucam galiba 8.gün ovi testim baya görünür halde kocamda tutturmuş ikiz olsun dio o bakacakmış :1:

yazmıştım ama kimsem görmediya okumadıya yorum yapmadyaaaa

olsun az kalmış zaten son 3 gün inş bebişin seninledir:16:

inşallah öyledir canım.. bu ay buna gerçekten ihtiyacım var. kötü günler geçirdim. çok dua ettim. inşallah zamanı gelmiştir, inşallah bebişim benimledir..

selam kızlar nabersiniz ben bu ay erken yumurtlucam galiba 8.gün ovi testim baya görünür halde kocamda tutturmuş ikiz olsun dio o bakacakmış :1:

yazmıştım ama kimsem görmediya okumadıya yorum yapmadyaaaa

alla alla olabılır valla..calısmalara yogunuluk ver tatlım..fırsatı kacırma..bakalım bu ay olur ınsallah bende ates ölcme yöntemıne basladım..bakalım bu ay olur ınsallah

ınsallah ınsallah bende 22 aralıkta güzel haber verırım ınsallah..bugün ates ölcme yöntemıne basladım

Ateş tablonu yaptın mı canım? Paylaşsana, listemize ekleyeyim. Dün anlatmıştım nasıl yapılacağını, kaçırdıysan önceki sayfalara bi bakıver canım :34:

canım benim Allah seninde gönlüne göre versin bilemiyorum valla ne yapsam acaba 5 gün devap edip sonra bıraksam mı ki :9::9:

Yok kız bırakmaaa, Allah Allaaahhh, çoğul gebelik yapıyo demedik yaaa, gelişmesini sağlıyor dedik
:22:

Hoşgeldin Sunbal'ım :16:
:52:Siz de ikiz istiyorsunuz :1:

İnşallah bana versin :16::16::16::16::16::16::16:phiaya versin:16::16::16::16::16::16::16:

Ay heyecanlandım yine ikiz diyince:52::52::52::52::52::52:

Dualarım ikizlerimiz için kııızz:16::16::16::16::16::16::52::52::52::52::52::52:

Ayyy, inşallah ikiz ikiz gelsin bebişlerimiz.
:13:
Kız şimdi diycekler ki bize, birini buldunuz da ikiz diye tutturuyorsunuz :4: :1:

Hoşgeldin Taydin :34:

Ben ovu günlerimdeyim, çalışmalar yoğun bu sıralar :17:

Sen bul o testi bul, bana test lafını açtınız mı yandınız, eczaneye git hemen bile diyebilirim yani o derece :52::52:

alla alla olabılır valla..calısmalara yogunuluk ver tatlım..fırsatı kacırma..bakalım bu ay olur ınsallah bende ates ölcme yöntemıne basladım..bakalım bu ay olur ınsallah

inş canım gecen ay bugünlerde çizgi görünmez gibi iken bugün ilk test baya görünüyo rahim filminden sonra 48 saat banyo ve ilişki yasak pazar başlıcaz çalışmalara

ben çocukluğumdan beri ikiz mavi gözlü istiyorum çok yüzsüzüm mavi gözlü kocayı buldum ama cocuk işi kısmet

bide sence ovi testine göre çatlama oluncamı çalışmaya başlım yoksa normalde ki gibimi genelde 10.gün başlıorum 16 18 oluyor

Back