• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
oyy kuzum yaa kist oluşmamış olması güzel :)

zamanı diilmiş diyelim ve yüksek tutalım moralimizi benm bir düşüğüm var geçen sene :(

ilk defa bu ay yeniden istediğimize karar verdik

progesteronum düşük biraz :( onun dışında herşey iyi çıktı

kalıtsal adet düzensizliğim var bide :) yumurtlamayı tutturamıyoruz sanırım

birkaç güne harika olucaksın ve çalışmalara başlıcaksın

yazdığım gibi maya takviminin sonu senin yepyeni başlangıcın olsun :)

evet zamanı değildir diyorum bende. Herşeyde bir hayır vardır. İnşallah aralık ayı bize ugurlu gelecek. Ovulasyon testi kullandın mı hiç? Onun yararını görebilirsin. Ben geçen ay aldım kullandım. Hangi gün yumurtlayacagını ögrenmiş olursun ccanım.

evet zamanı değildir diyorum bende. Herşeyde bir hayır vardır. İnşallah aralık ayı bize ugurlu gelecek. Ovulasyon testi kullandın mı hiç? Onun yararını görebilirsin. Ben geçen ay aldım kullandım. Hangi gün yumurtlayacagını ögrenmiş olursun ccanım.

evet baktım ömür boyu tükürükle olan var mikroskoplu onu düşünüyorum

dr. seraphene verdi önce ilk ay adetin 3. günü başlayarak 1 er adet dedi 14-16-18-20. günler ilişki, 15 dk ayaklar yukarda yatakta beklenecek dedi :)

bu ilk ay adetimi düzenler mi bilmiyorum

ama mantık olarak hormonlarımı etkiliyorsa ki 11. günü şeffaf sümüksü akıntıyı farkettim yani beni zamanında yumurtlattıysa

bu ay 24 ve ya 25 inde adet olmam gerekmiyor mu??

ayy çok karıştı kafam :D

Merhabalar kızlar. Benim bugun reglimin 3. Günündeyim hamilelik için doktora gidicem acaba ne zaman gitmeliyim ona göre randevü alıcam da

3. gün gitmen şart canım, hormon testleri ve yumurtalıklarının durumuna bakmak için önemli bu gün :34:

Bir duam vardı yıllar önce tanıştım kendisiyle.Her büyük sıkıntımda okurum.Hiç elimin boşa döndüğünü bilmem.Her sorunumda da okumam.Çok dardayımdır,kul olarak elimden bişey gelmiyordur açarım ellerimi okurum.O benim anahtarımdır.Anlatmadığım büyük bir problemim var ya şimdi benim.O kadar büyükki bu duayı okuduğum halde içime tam bi serinlik gelmedi.Okudukça ferahlıyorum ama sanki bişeyler eksikti..Sanki kapının alt anahtarı bendeymişde ya üstte kilitliyse diye korkarak kapıya yaklaşıyordum.Dün ikinci anahtarımı da aldım kızlar.Artık elimde iki anahtar var.Biri alt kilidi açacak,diğeri üst..Ve ben artık umutla duruyorum o kapının önünde.Vakti gelince çevireceğim ikisini de açacağım o kapıyı.....

Canım, günlerdir öyle bilmece gibi yazıyorsun ki, diyorum ki şu büyük problemini hiç tanımadığın bizlere anlatsan, içini bi rahatlatsan :31:
Öyle birşey ki bu sorun senin önüne set çekmiş ve senin ruhunu alıkoymuş, kötü de olsa, çok büyük bir hata da olsa, pişmanlık da olsa anlat canım, yoksa kendini rahata erdiremezsin.
Sonuçta burada kimse kimseyi tanımıyor, kader birliği bizimkisi burada, çıkar ilişkileri yok, o yüzden anlatmakta sakınca görme, anlat bize ve rahatla canım, BEN SENİ DİNLEMEYE HAZIRIM
:29:

kızlar bugün kırmızılarım geliyoo yeni bat 17 aralık ekler misiniz lütfen....kasım da olmadı 5 ay bitt....eşimde hiç sorun yokmuş..ben hazıranda yalnızca vajınal muayene olmuştum....ok utandım gidemıcem galıba kolay kolay bi daha

Canım, günlerdir öyle bilmece gibi yazıyorsun ki, diyorum ki şu büyük problemini hiç tanımadığın bizlere anlatsan, içini bi rahatlatsan :31:
Öyle birşey ki bu sorun senin önüne set çekmiş ve senin ruhunu alıkoymuş, kötü de olsa, çok büyük bir hata da olsa, pişmanlık da olsa anlat canım, yoksa kendini rahata erdiremezsin.
Sonuçta burada kimse kimseyi tanımıyor, kader birliği bizimkisi burada, çıkar ilişkileri yok, o yüzden anlatmakta sakınca görme, anlat bize ve rahatla canım, BEN SENİ DİNLEMEYE HAZIRIM
:29:

Burada olup sohbetinize katılmak bile bana iyi geliyor.Sıkıntımı kime anlattıysam hep daha çok sıkıntım oldu benim.Ya sırtımdan vuruldum ya haksızlığa uğradım.Ama anlattım ya buldum anahtarlarımı.Açacağım o kapıyı ve güzel günler gelecek sevdiklerimle,sizlerle... Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Sıkıntımı anlatıp sizi üzdüğüm gibi,huzurumu paylaşıp rahatlatmak istedim yazımla...İyiki girmişim bu siteye.İyiki tıklamışım kayıt ol butonuna....:54:

merhaba canım... evet özel mesaj yazmıştım sana. mesaj sayını görmedim.100 olmayınca yazamıyorsun özel mesaj...
inşallah bebişin seninle kalıcak tatlım.
bu iğne çok faydalı.
mesajımda bahsettiğim gibi,
bende hibor 3500 ve progestan kullanıyorum.
ağrım oldugu için doktora gitmiştim geç yumurtladıgımı öğrendim.
adetimin 20. günü :44:
coraspin kullanıyordum bende. devam et dedi.
10 gün geçtikten sonra testte pozitifi görünce tekrar doktora gittim. coraspini kesip hibor ve progestan verdi.
tabii folic asite de devam.
1 hafta sonra tekrar doktora gittim yani dün,kesemizi gördük çok şükür.
haftaya Cuma günü de bebişimiz ve kalp atışları için gidicez inşallah :16:

darısı başın ainşallah canımcım.

göbekten mi oluyorsun iğneni?
ben göbekten oluyorum ama kendim yapamıyorum maalesef.
sakın stres yapma herşey çok güzel olucak.
bak ben 2 gündür üstüne görüyordum. korktum düşük diye.
meğerse herşey çok güzelmiş.
sende sıkıntı yapma. bebişin seninle kalıcak rabbimin izniyle :29:
canım inşş hayırllısı olsun korkmamak elde değil, ben kendim yaptım ilk iğnemi korkmadım diş hekimi asistanlığı ve hastanede ameliyathanede çalışmıştım iğnede pek zorlanmadım, doktorum şimdilik göbekten yap dedi folik asit ve elevit kullanıyorum,inş kanamam olmazzz... ben aralığın 11nde gidicem doktora baya zaman var :((

kızlar sizlere bir soru geliyor :10: dün benim adetimin 2. günüydü ve ben tarifteki gibi bal çörek otu ve tarçın karışımına başladım ama tam olarak ne için kullandığımı bilmiyorum :52: burda duyduğum herşeyi deniyorum:22: biri bunu yapmış hamile kalmış bende kalayım diye başladım ama ne işe yarıyor bilen var mı cvp bekliyorum bacılar herşey :49: kalmak için

kızlar sizlere bir soru geliyor :10: dün benim adetimin 2. günüydü ve ben tarifteki gibi bal çörek otu ve tarçın karışımına başladım ama tam olarak ne için kullandığımı bilmiyorum :52: burda duyduğum herşeyi deniyorum:22: biri bunu yapmış hamile kalmış bende kalayım diye başladım ama ne işe yarıyor bilen var mı cvp bekliyorum bacılar herşey :49: kalmak için

canım tam olarak bılmıyorum ama yumurtalarındaha saglıklı olsun dıye olması lazım..

Bizde çalşma günlerindeyiz kızlar çalışma ile meşgul olduğumdan görüşemedik:52:

İnşallah çalışmalarımız hayırlı olur:emir_bebek:

Reglinin 3. Günü doktora gidilmesi gerekiyormuş bu ayda bekleyim o zaman öyle gideyim bu ay 5. Ayım olacak. Bugun gidemedim çünkü. Ovulasyon testi kafama yattı. Onu mu denesem ki bu ay ne tavsiye edersiniz

Bizde çalşma günlerindeyiz kızlar çalışma ile meşgul olduğumdan görüşemedik:52:

İnşallah çalışmalarımız hayırlı olur:emir_bebek:

güzle güzel calısıını ve n arkadasım hamıle habeızlar...bır yıldır evlı olan arkadasım hamıle haberı verdı artık benımde bı bebegım olsun yahu :D :D bende ıkı üc gün sonra baslarım calısmalara :D :D

Back