inşallah rabbim verir canım.
ben de ikinciyi istiyorum kısmetse :)
bir oğlum var 2 buçuk yaşında...
RAbbim isteyen herkeze versin inşallah...
allah hayırlı ömur versın canım oğlusuna.benımde oğlum 6 yasına gırıcek aralıkta nasip olursa..ben çok ara verdım.bu ikinci ayımızolucak.. korunmayı bırakalı..
tubiloşum sen nasılsın bakem kenan nasıl iyimi oğlum kilo almıyor demiştim ya o gün senin tavsiyelerini yaptım yapmaya devam ediyorum bugün oğlumu tarttım 12 kilo olmuş tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.
allah hayırlı ömur versın canım oğlusuna.benımde oğlum 6 yasına gırıcek aralıkta nasip olursa..ben çok ara verdım.bu ikinci ayımızolucak.. korunmayı bırakalı..
kızlar size çok sorulan bi soruyu yine sorucam
bu ovulasyon testlerinde tam koyu çıkan gün ve bir gün sonrası mı ilişki olmalı
nasıl olim canımcım yumoş zamanımı beklemekle meşgulüm
geçen ay ağrılar ve akıntılarla hemen anlayabildiğim yumurta çatlama merasimini bu ay daha hissedebilmiş değilim :26:
bal tarçın çörekotu kürünü kullanmış olmama ragmen halen bir farklılık yok.bekliym bakalım.belki bir iki güne çatlar yumoşum...
Kenan da iyi teyzesi.oyun oynuyor sürekli
oğluşunun kilo almasına sevindim canım.iştahı düzelsin inşallah.çocuk yemek yemeyince anne çok üzülüyor dimi...
bende halen uyguluyorum yemek çeşitini kısıtlamayı.ama herzaman da yapmıyorum.şu ara kilosu ve boyu iyi gidiyor.sofrada ne olursa yesin çocuk. yemek seçmesin anası gibi
ooo phiam 11 gün c çizgisinden bile koyu dimiii...
ama sankim 16. gün tekrar koyulaşıyor gibi? :44:
resimde mi öyle çıkmış yoksam?
ahh bende çalışmaları bitirip kenara çekilsem yaaaw
ooo phiam 11 gün c çizgisinden bile koyu dimiii...
ama sankim 16. gün tekrar koyulaşıyor gibi? :44:
resimde mi öyle çıkmış yoksam?
ahh bende çalışmaları bitirip kenara çekilsem yaaaw
ya kızlar bu kritik günler bittikten sonra yine ilişki olsa bi zararı varmı ben olur diye düşünüyorum adamada birşey deyince canı sıkılıyor birlikte olsakda ben tedirgin oluyorum
şekerim bu ay tutar inşallah en önemli günlerde çalışma yapmışsınız hep allahım daha fazla bekletmesinEvet canım, 11. gün ilk çizgiden de koyu çıktı, ertesi gün yumoşlar çatladı sanırım.
16. gün de 14-15 ten daha koyu evet, sanırım gün içindeki sıvı alımıyla falan alakalıdır diye düşündüm, yoksa ölçüm saatleri aynı. Yarın da bakayım bi bakalım daha da koyulaşma olacak mı diye
Evet canım, 11. gün ilk çizgiden de koyu çıktı, ertesi gün yumoşlar çatladı sanırım.
16. gün de 14-15 ten daha koyu evet, sanırım gün içindeki sıvı alımıyla falan alakalıdır diye düşündüm, yoksa ölçüm saatleri aynı. Yarın da bakayım bi bakalım daha da koyulaşma olacak mı diye
ya kızlar bu kritik günler bittikten sonra yine ilişki olsa bi zararı varmı ben olur diye düşünüyorum adamada birşey deyince canı sıkılıyor birlikte olsakda ben tedirgin oluyorum
ne bilim şekerim ya kasım ayına çok sıkı hazırlanıcam yarın dokrora gidecem ya onun karşısı kuruyemişci oradan incirde alıcam başka ne var faydalı kızlar alım hepsinden senin bu hayıt çayınada bakıcamYaaaa kizceler kasmayin kendinizi biz ogrendigimiz gune kadar hep yaptik cok sukur bisey olmadi hatta ilk aylarda fazla zorlamamak sartiyla birsey olmaz diye okudum kac yerde koyverin gitsiiinnnn
Canım bir sitede Prof. şöyle demiş; "Herşeyin normal gittiği durumlarda son 4 haftaya kadar cinsel hayatta hiçbir kısıtlama yoktur. Ancak, düşük yapanlar ya da riski olanlar ile, erken doğum yapmış olanlar ya da riski olanlar için cinsel ilişki sakıncalı olabilir. Çoğul gebeliklerde ise son 3 ay sorun getirebilir" diyor.
Ben de öyle belli bir süresi olduğunu duymuştum zaten, ama cinsel ilişki sık olmadıkça ve dikkat ettikçe sorun olmayacaktır endişelenme...
Canım bir sitede Prof. şöyle demiş; "Herşeyin normal gittiği durumlarda son 4 haftaya kadar cinsel hayatta hiçbir kısıtlama yoktur. Ancak, düşük yapanlar ya da riski olanlar ile, erken doğum yapmış olanlar ya da riski olanlar için cinsel ilişki sakıncalı olabilir. Çoğul gebeliklerde ise son 3 ay sorun getirebilir" diyor.
Ben de öyle belli bir süresi olduğunu duymuştum zaten, ama cinsel ilişki sık olmadıkça ve dikkat ettikçe sorun olmayacaktır endişelenme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?