• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
tubiloşum sen nasılsın bakem kenan nasıl iyimi oğlum kilo almıyor demiştim ya o gün senin tavsiyelerini yaptım yapmaya devam ediyorum bugün oğlumu tarttım 12 kilo olmuş tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

kızlar size çok sorulan bi soruyu yine sorucam
bu ovulasyon testlerinde tam koyu çıkan gün ve bir gün sonrası mı ilişki olmalı

inşallah rabbim verir canım.
ben de ikinciyi istiyorum kısmetse :)
bir oğlum var 2 buçuk yaşında...
RAbbim isteyen herkeze versin inşallah...

allah hayırlı ömur versın canım oğlusuna.benımde oğlum 6 yasına gırıcek aralıkta nasip olursa..ben çok ara verdım.bu ikinci ayımızolucak.. korunmayı bırakalı..

tubiloşum sen nasılsın bakem kenan nasıl iyimi oğlum kilo almıyor demiştim ya o gün senin tavsiyelerini yaptım yapmaya devam ediyorum bugün oğlumu tarttım 12 kilo olmuş tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

nasıl olim canımcım yumoş zamanımı beklemekle meşgulüm :27:
geçen ay ağrılar ve akıntılarla hemen anlayabildiğim yumurta çatlama merasimini bu ay daha hissedebilmiş değilim :26:
bal tarçın çörekotu kürünü kullanmış olmama ragmen halen bir farklılık yok.bekliym bakalım.belki bir iki güne çatlar yumoşum...

Kenan da iyi teyzesi.oyun oynuyor sürekli :55:

oğluşunun kilo almasına sevindim canım.iştahı düzelsin inşallah.çocuk yemek yemeyince anne çok üzülüyor dimi...
bende halen uyguluyorum yemek çeşitini kısıtlamayı.ama herzaman da yapmıyorum.şu ara kilosu ve boyu iyi gidiyor.sofrada ne olursa yesin çocuk. yemek seçmesin anası gibi :27:

allah hayırlı ömur versın canım oğlusuna.benımde oğlum 6 yasına gırıcek aralıkta nasip olursa..ben çok ara verdım.bu ikinci ayımızolucak.. korunmayı bırakalı..

Allah razı olsun canım benim...
oo sen bayaa ara vermişin canım yaa... ben Nisan da başladım :37:
Nisan da hamileydim,düşük oldu. 5 ay ara verdim Eylül de yine hamile kaldım yine düşük :1: artık gülüyorum kendime.
geçen ay dinlenme verdim kendime.bu ay yine istiyoruz bakalım...
ama sadece Pazartesi-Perşembe ve Cuma günleri oluyor o iş :)
yumoş zamanına denk gelirse olur heralde.
dini açıdan degerlendiriyoruz günleri yani...

çabuk düşük yapan bir yapım oldugu için çok umutlanmamakla beraber birdaha deneyeyim dedim.7 düşüğüm var çünki. bu ay hamiş kalır da birdaha düşük yaparsam 1-2 yıl ara vericem.eşim askere gidip gelene kadar...

Son düzenleme:
kızlar size çok sorulan bi soruyu yine sorucam
bu ovulasyon testlerinde tam koyu çıkan gün ve bir gün sonrası mı ilişki olmalı

2. çizginin ilk çizgi kadar koyu yada daha koyu çıkması hormonun tavan yapmış olduğu anlamına geliyor, o gün ve sonraki 2-3 gün beraberlik şart. Çünkü yumoşlar LH hormonu tavan yaptıktan sonraki 24-36 saat sonra falan çatlıyor, tavan çizgisinin ertesinde çıkan silikleşmiş çizgi artık yumoşların çatladığı anlamına geliyor ve döllenmeye hazır oluyorlar. O yüzden o günlerde de beraber olunmalı
:34:

nasıl olim canımcım yumoş zamanımı beklemekle meşgulüm :27:
geçen ay ağrılar ve akıntılarla hemen anlayabildiğim yumurta çatlama merasimini bu ay daha hissedebilmiş değilim :26:
bal tarçın çörekotu kürünü kullanmış olmama ragmen halen bir farklılık yok.bekliym bakalım.belki bir iki güne çatlar yumoşum...

Kenan da iyi teyzesi.oyun oynuyor sürekli :55:

oğluşunun kilo almasına sevindim canım.iştahı düzelsin inşallah.çocuk yemek yemeyince anne çok üzülüyor dimi...
bende halen uyguluyorum yemek çeşitini kısıtlamayı.ama herzaman da yapmıyorum.şu ara kilosu ve boyu iyi gidiyor.sofrada ne olursa yesin çocuk. yemek seçmesin anası gibi :27:

bende yumoşların çatlamasını bekliyorum bende de akıntı felan yok ovü testine başladım hemde ateş ölçmeye bakalım ne olcak

kızlar bu ay bol bol kuru incir evde fıstık ve badem var işten gidince onları kırıcam bugün her gün adama da kendimde yiyicem onlardan

......

Bakın kızlar, ovu testim, testi kullananlar ya da kullanmayı düşünenler için fikir olsun diye paylaşıyorum;
+++ işareti olan günler beraberlik günleri. Bugün 16. günüm ve çalışmalarımız dün bitmiş bulunmakta...

+++

+++ +++

+++

+++

ooo phiam 11 gün c çizgisinden bile koyu dimiii...
ama sankim 16. gün tekrar koyulaşıyor gibi? :44:
resimde mi öyle çıkmış yoksam?

ahh bende çalışmaları bitirip kenara çekilsem yaaaw :17:

ya kızlar bu kritik günler bittikten sonra yine ilişki olsa bi zararı varmı ben olur diye düşünüyorum adamada birşey deyince canı sıkılıyor birlikte olsakda ben tedirgin oluyorum

Evet canım, 11. gün ilk çizgiden de koyu çıktı, ertesi gün yumoşlar çatladı sanırım.
16. gün de 14-15 ten daha koyu evet, sanırım gün içindeki sıvı alımıyla falan alakalıdır diye düşündüm, yoksa ölçüm saatleri aynı. Yarın da bakayım bi bakalım daha da koyulaşma olacak mı diye
:53:

ya kızlar bu kritik günler bittikten sonra yine ilişki olsa bi zararı varmı ben olur diye düşünüyorum adamada birşey deyince canı sıkılıyor birlikte olsakda ben tedirgin oluyorum

canım ben hamile oldugumu hissettigimde hemen bırakıyoruz.
çünki devam edince eşim çok tedirgin oluyor.
onun canı daha önemli bizim nefsimizden diyor :1:

ammavelakin zararı olurmu olmazmı bilemiyorum.
ki ben ilk düşüğümü vajinal usg yüzünden yapmış biri olarak kendimce zararı olabilir diye düşünüyorum... :44:

Evet canım, 11. gün ilk çizgiden de koyu çıktı, ertesi gün yumoşlar çatladı sanırım.
16. gün de 14-15 ten daha koyu evet, sanırım gün içindeki sıvı alımıyla falan alakalıdır diye düşündüm, yoksa ölçüm saatleri aynı. Yarın da bakayım bi bakalım daha da koyulaşma olacak mı diye
şekerim bu ay tutar inşallah en önemli günlerde çalışma yapmışsınız hep allahım daha fazla bekletmesin

yarın da koyulaşırsa seni bekleme salonundan alacagım haberin olsun :1:
sahaya in bakiim daha çalışman bitmemiş :57: gitmiş bide çalışmalar bitti beklemeye geçtim diooo! dicem :9:

hayırlısı bakalım kuzuu...
yarınki ateş ve ov.test sonucunu bekliyorum :34:

bu arada bu tugra nerde yeaa :41:
dayaklık oldu bu iyiceneeee
kim bilir nerelerde fink atiodur :10:

Son düzenleme:

Yaaaa kizceler kasmayin kendinizi biz ogrendigimiz gune kadar hep yaptik cok sukur bisey olmadi hatta ilk aylarda fazla zorlamamak sartiyla birsey olmaz diye okudum kac yerde koyverin gitsiiinnnn:27::27::27::10:

Canım bir sitede Prof. şöyle demiş; "Herşeyin normal gittiği durumlarda son 4 haftaya kadar cinsel hayatta hiçbir kısıtlama yoktur. Ancak, düşük yapanlar ya da riski olanlar ile, erken doğum yapmış olanlar ya da riski olanlar için cinsel ilişki sakıncalı olabilir. Çoğul gebeliklerde ise son 3 ay sorun getirebilir" diyor.
Ben de öyle belli bir süresi olduğunu duymuştum zaten, ama cinsel ilişki sık olmadıkça ve dikkat ettikçe sorun olmayacaktır endişelenme...

Yaaaa kizceler kasmayin kendinizi biz ogrendigimiz gune kadar hep yaptik cok sukur bisey olmadi hatta ilk aylarda fazla zorlamamak sartiyla birsey olmaz diye okudum kac yerde koyverin gitsiiinnnn:27::27::27::10:
ne bilim şekerim ya kasım ayına çok sıkı hazırlanıcam yarın dokrora gidecem ya onun karşısı kuruyemişci oradan incirde alıcam başka ne var faydalı kızlar alım hepsinden senin bu hayıt çayınada bakıcam

Canım bir sitede Prof. şöyle demiş; "Herşeyin normal gittiği durumlarda son 4 haftaya kadar cinsel hayatta hiçbir kısıtlama yoktur. Ancak, düşük yapanlar ya da riski olanlar ile, erken doğum yapmış olanlar ya da riski olanlar için cinsel ilişki sakıncalı olabilir. Çoğul gebeliklerde ise son 3 ay sorun getirebilir" diyor.
Ben de öyle belli bir süresi olduğunu duymuştum zaten, ama cinsel ilişki sık olmadıkça ve dikkat ettikçe sorun olmayacaktır endişelenme...

bu benim dikkate almam gereken kısım sanırsam :44:
hele bir hamiş olayım da,zaten hamile kalınca soğuyorum o işten.benim işime gelir :27:

dikkat ediyoruz ama ne bilim yinede sanki bebeğim varmış ve ona bi zarar gelecekmiş gibi düşünüyorum yani olmayan meleğimi korumaya çalışıyorum anne olmadan annelik duygusunu hissediyorum bide bebeğim benimle olsa nasıl olurum acaba kendi gözümden sakınırım onu allahım ne olur ver artık bebeğimi bekletme bizleri

Back