Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Hadi bakiyim hayirli olur insallah hayit konusunda ben cook faydasini gordum insallah buay seninde hamis haberin gelir

maşallah phiacım senin testler çok güzel çıkmış darısı bizlere canım rabbim yar ve yardımcımız olsun.

bende bommba gibi hazırlanıyormmm :129:

ballı kürü yaptım.süresi bitti. eşime keçiboynuzu yediriyorum.yarım kilo aldım.veriyorum eline yiyor.
ayrıyeten fındık,badem,ceviz,fıstık aldım.akşamları 1 er kase yiyoruz.
kahvaltıda bal ve kaymak.
bazı sabahları ballı gözleme
muz ve bal karışımı da çok iyidir

beline yakı yapıştır.ben faydasını görmüştüm.bu ay da yapıştırıcam.yarın olabilir.
ilişki öncesi eşine bir türk kahvesi.
ilişki esnasında karşılıklı zevk çok önemli.spermler çok daha hızlı gider,
iş bitince popoyu kaldırıp beklemek,

daha aklıma gelince yazarım

Son düzenleme:
selam kızlarr phiaa senin testleri görünce benimkiler aklıma geldi boncuk gibi dizmiştim hepsini yaklaşık 15 test vardı çalışmalar sağlam bu ay olacak Rabbimin izniyle inşallah canım benim yalnız 16. gün banada koyulaşıyor gibi geldi tamamen silikleşene kadar çalışmalara devam et bence

Son düzenleme:

Ayyy kızzz güldürdün inan beni
Kız ayol, yoruldum inan yaa, dün jübilemi yaptım ama ben yaaa, nayır nolamaazzz NALANNNN

Bizim Tugra dışardadır kesin, kocası öğle yemeğine gidelim diye gelmiş almıştır onu, yemek sonrası da oraya buraya uğramış girmemiştir daha eve gezentiiii

vay vay vayyyyyyyyy okurken yoruldum maşallah suphanallah popoyu kaldırma konusuna dikkat edin ayakları çok fazla havaya dikmek dış gebeliğe sebep oluyo demişti bana bi tanıdığım ne kadar doğru bilmiyorum.. o yüzden ben sadece poponun altına yastık koyup bir saat kalkmamıştım

oooo naber taze hamişimiz
nasıl gidiyor hamilelik canım?
daha pek sıkıntın olmaz ama inşallah ilerde de bebişin seni üzmez ve uslu uslu büyür içerde.
benim sıpa çok kötü bulantı yapiodu.
6 kilo vermiştim ilk 8 haftada.ama sezonu +21 kiloyla kapamıştım

kızlar ya benim bu memişlerle başım dertte yahu yanıyorum sanki cayır cayır içimden uçlarına doğru ateş geliyor sanki şişme de var of noluyo :26:

ayyy bu bekleme beni öldürcek 10 kasıma kadar nasıl bekliycem evde iş fln yapamaz oldum valla
ilk gebeliğimde maalesef 7haftalıkken düştü(((((((((((((((((((
göğüslerimden anlar gibi olmuştum çok acımıştı şimdi bşy hissetmiyorum da

burda birbirimize ne güzel sorular sorup güzel arkadaşlarımızdan da cevapları alıyoruz rabbim her kuluna nasip etsin bu güzel arkadaşlıkları burda yazanları okudukça duygulanıyorum canlarım hepimiz kader ortağıyız rabbim bu sevgili kullarının dualarını kabul eder inşallah.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.

kızlar benimde bat 6 kasım :) birşey danışmak istiyorum.2 gündür tam bacak arama bir iki saniye aralıklı bir sancı aniden 2-3 kez gelip kayboluyor?bunu yaşayan var mı?nedenini merak ediyorum.ben belki soğuklardandır diyorum ama

kızlar ya benim bu memişlerle başım dertte yahu yanıyorum sanki cayır cayır içimden uçlarına doğru ateş geliyor sanki şişme de var of noluyo :26:

canım hamiş olabilirsin:))
benim de ilk göğüslerim acıdı ordan şüphelendim o ay hamile kalmışım inşallah hamilesindir:))

yaaaa öle yaparlar adamıııı,
sen jübile yaptım dersin,elin adamı 'ne jübilesi gızz daha yeni başlioss ' der
bikaç çalışma daa yap yaw.eline mi yapışıcak
yegenim gelicek yegenimm...bu yolda durmak yok! yola devam

kesin kocasıyla geziodur evet evet.
yada tam yumoş gününde ya, anladın sen onu

hehehe hepsi tecrubeyle sabittir.
harbiden yorucu oluyor ama herzaman yapılan şeyler olmadıgı için,ve güzel bir sonuç için ugraştıgımızdan dolayı 1 aycık dişimizi sıkıcaz napalım :)
hee bu ayakları kaldırma olayına gelince,
ben elimi popişin altına koyup dirsekten güç alıp bi 4-5 dk bekliyorum okadar.
hemen yıkanıyorum.fazla bekleyemiyorum yaa...
küçük oğluşum var.kalkarsa öyle kalmak istemediğim için fazla durmadan yıkanıyorum.giden gitmiştir hesabı

canım yaz sen mutlaka ben işten çıkınca markete uğrum muz falan alım bari yesin kocacığım

Canım benim bugün doktora gittik keseyi gördük minnacık bişeydi sabah hissettim bulantıyı arabada sanki 2 gündür faydalı hiçbişeyde yiyemedim canım sıkıldı biraz onun dışında herşey normal sen nasılsın şeker topağının annesi

Son düzenleme:

Aaaa, sen yakı deyince aklıma geldiii. Ben size demeyi unuttum kızlaaar
Bayramda memlekete gitmiştik ya, arife günü annemle komşumuz belime bardak çekti, o da çok işe yarıyormuş bebeği olmayanlara, sonra o gün beraberlik gerekiyormuş, akşamdı zaten yaptığımızda, gece de çalışma yaptık biz Bilmem işe yarayacak mı Türk kahvemizi de içtik, popişimi de diktimm ohhh, gelsin bebişleeerrrrr
Bu arada kadınlar beraberlik esnasında ıslak olursa daha iyi ilerliyormuş spoşlar, ben de duymuştum onu Tubişimm. Hatta aynı anda çoğu zaman zor oluyor bu yüzden önce bizim tatmin olup sıvı salgılamamız ve sonra da eşimizin tatmin olması daha iyi olur, çünkü daha çabuk ilerler spoşlar

Son düzenleme:
phıa benıde eklermsn 11 kasım batım

tugra kız neredesin epey çınladı kulağın galiba yumoş günü geçti bence ya

İnşallah olur canım ya bu ay. Ben de ümitli gibiyim ama sadece gibiyim :26: Yarın testin durumuna bakacağım bir daha, ama bugün mola vermeyi düşünüyorum

Evlat sahibi olmak için Hz.Zekeriyanın Duası

HZ. ZEKERİYA'NIN DUALARI

Kuran'ın üç ayrı suresinde Hz. Zekeriya'nın dualarından bahsedilir. Yaşı ilerlemişolan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için Allah'tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve Allah'a duada bulunmuştur:

Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: “Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl.” (Meryem Suresi, 3-6)

Orada Zekeriya Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)

Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu: “Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)

Ayette Hz. Zekeriya'nın Allah'a gizlice seslendiği bildirilmektedir. Bu, samimiyetin en büyük göstergelerinden biridir. Nitekim Allah, Kendisine bu tür bir samimiyet içinde çağrıda bulunan Hz. Zekeriya'nın duasını kabul etmiştir:

Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya’yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak Bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 90)

(Allah buyurdu:) “Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaşkılmamışız.” (Meryem Suresi,

O mihrapta namaz kılarken, melekler ona seslendi: “Allah, sana Yahya’yı müjdeler. O, Allah’tan olan bir kelimeyi (İsa’yı) doğrulayan, efendi, iffetli ve salihlerden bir peygamberdir.” (Al-i İmran Suresi, 39)

Ayetlerin devamında bildirildiğine göre, Hz. Zekeriya Allah'ın duasına karşılık ileri yaşına rağmen kendisine bir erkek evlat bağışlamasına şaşırır. Kendisine müjdeyi ileten melek ise O'na Allah'ın kudretini hatırlatır:

Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

Önceki bölümlerde Allah'ın samimi kullarının dualarına onlar için en hayırlı olacak şekilde icabet ettiğini belirtmiştik. Ve Allah'ın içten çağrıda bulunan inananların tek dostu ve yardımcısı olduğunu da bildirmiştik. Allah, çocuk sahibi olması imkansız gibi görünen Hz. Zekeriya'ya da, samimi duasına icabet ederek salih bir oğul armağan etmiştir

Tesbihatı Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA

kızlar başka bi topikde okudum daha önce duyan bileniniz var mı acep :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…