ne bilim şekerim ya kasım ayına çok sıkı hazırlanıcam yarın dokrora gidecem ya onun karşısı kuruyemişci oradan incirde alıcam başka ne var faydalı kızlar alım hepsinden senin bu hayıt çayınada bakıcam
ne bilim şekerim ya kasım ayına çok sıkı hazırlanıcam yarın dokrora gidecem ya onun karşısı kuruyemişci oradan incirde alıcam başka ne var faydalı kızlar alım hepsinden senin bu hayıt çayınada bakıcam
yarın da koyulaşırsa seni bekleme salonundan alacagım haberin olsun
sahaya in bakiim daha çalışman bitmemişgitmiş bide çalışmalar bitti beklemeye geçtim diooo! dicem
hayırlısı bakalım kuzuu...
yarınki ateş ve ov.test sonucunu bekliyorum
bu arada bu tugra nerde yeaa
dayaklık oldu bu iyiceneeee
kim bilir nerelerde fink atiodur
bende bommba gibi hazırlanıyormmm :129:
ballı kürü yaptım.süresi bitti. eşime keçiboynuzu yediriyorum.yarım kilo aldım.veriyorum eline yiyor.
ayrıyeten fındık,badem,ceviz,fıstık aldım.akşamları 1 er kase yiyoruz.
kahvaltıda bal ve kaymak.
bazı sabahları ballı gözleme
muz ve bal karışımı da çok iyidir
beline yakı yapıştır.ben faydasını görmüştüm.bu ay da yapıştırıcam.yarın olabilir.
ilişki öncesi eşine bir türk kahvesi.
ilişki esnasında karşılıklı zevk çok önemli.spermler çok daha hızlı gider,
iş bitince popoyu kaldırıp beklemek,
daha aklıma gelince yazarım
selam kızlarr phiaa senin testleri görünce benimkiler aklıma geldi boncuk gibi dizmiştim hepsini yaklaşık 15 test vardıçalışmalar sağlam bu ay olacak Rabbimin izniyle inşallah canım benim yalnız 16. gün banada koyulaşıyor gibi geldi tamamen silikleşene kadar çalışmalara devam et bence
dikkat ediyoruz ama ne bilim yinede sanki bebeğim varmış ve ona bi zarar gelecekmiş gibi düşünüyorum yani olmayan meleğimi korumaya çalışıyorum anne olmadan annelik duygusunu hissediyorum bide bebeğim benimle olsa nasıl olurum acaba kendi gözümden sakınırım onu allahım ne olur ver artık bebeğimi bekletme bizleri
kızlar ya benim bu memişlerle başım dertte yahu yanıyorum sanki cayır cayır içimden uçlarına doğru ateş geliyor sanki şişme de var of noluyo :26:
Ayyy kızzz güldürdün inan beni
Kız ayol, yoruldum inan yaa, dün jübilemi yaptım ama ben yaaa, nayır nolamaazzz NALANNNN
Bizim Tugra dışardadır kesin, kocası öğle yemeğine gidelim diye gelmiş almıştır onu, yemek sonrası da oraya buraya uğramış girmemiştir daha eve gezentiiii
vay vay vayyyyyyyyy okurken yoruldum maşallah suphanallah popoyu kaldırma konusuna dikkat edin ayakları çok fazla havaya dikmek dış gebeliğe sebep oluyo demişti bana bi tanıdığım ne kadar doğru bilmiyorum.. o yüzden ben sadece poponun altına yastık koyup bir saat kalkmamıştım
ballı kürü yaptım.süresi bitti. eşime keçiboynuzu yediriyorum.yarım kilo aldım.veriyorum eline yiyor.
beline yakı yapıştır.ben faydasını görmüştüm.bu ay da yapıştırıcam.yarın olabilir.
oooo naber taze hamişimiz
nasıl gidiyor hamilelik canım?
daha pek sıkıntın olmaz ama inşallah ilerde de bebişin seni üzmez ve uslu uslu büyür içerde.
benim sıpa çok kötü bulantı yapiodu.
6 kilo vermiştim ilk 8 haftada.ama sezonu +21 kiloyla kapamıştım
tugra kız neredesin epey çınladı kulağın galiba yumoş günü geçti bence yayaaaa öle yaparlar adamıııı,
sen jübile yaptım dersin,elin adamı 'ne jübilesi gızz daha yeni başlioss' der
bikaç çalışma daa yap yaw.eline mi yapışıcak
yegenim gelicek yegenimm...bu yolda durmak yok! yola devam
kesin kocasıyla geziodur evet evet.
yada tam yumoş gününde ya, anladın sen onu
hehehe hepsi tecrubeyle sabittir.
harbiden yorucu oluyor ama herzaman yapılan şeyler olmadıgı için,ve güzel bir sonuç için ugraştıgımızdan dolayı 1 aycık dişimizi sıkıcaz napalım :)
hee bu ayakları kaldırma olayına gelince,
ben elimi popişin altına koyup dirsekten güç alıp bi 4-5 dk bekliyorum okadar.
hemen yıkanıyorum.fazla bekleyemiyorum yaa...
küçük oğluşum var.kalkarsa öyle kalmak istemediğim için fazla durmadan yıkanıyorum.giden gitmiştir hesabı
selam kızlarr phiaa senin testleri görünce benimkiler aklıma geldi boncuk gibi dizmiştim hepsini yaklaşık 15 test vardıçalışmalar sağlam bu ay olacak Rabbimin izniyle inşallah canım benim yalnız 16. gün banada koyulaşıyor gibi geldi tamamen silikleşene kadar çalışmalara devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?