Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
heyecanla batlarımızı bekliyoruz canım sen napıyosun nasılsın keseyi ne zaman görecektin cumartesi mi ?

evet tatlım gördüm baktı karından hemen göründü cumartesi sabahta idrara sıkışık gel dedi kalp atışları ile miniği görücez kısmetse :) batlarınızı beklemeyin anem gelmicekler allahn iznyle

napıonuz tatlışlarım özledim sizleri :)

Canım, ben bu ayki çalışmalarımı dün bitirdim, beklemeye geçtim artık, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım, sonu ne olacak kimbilir
:18:

Sen nasılsın, yeğenimiz nasıl?

bu arada kızlar eltimin bebişi hareket etmiyor die dr a gitmişti ya?
şükür bebiş iyiymiş ama çok az kilo almış.1 hafta geriden geliyormuş.
15 günde 200 gr almış...
neyse saglıklı olsun da kilo çok da önemli değil...
üzülmüştüm bebiş doğar die.daha 34 haftalık çünki...

Rabbim hereze sağlıklı hamilelikler versin inşallahhh

Canım, ben bu ayki çalışmalarımı dün bitirdim, beklemeye geçtim artık, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım, sonu ne olacak kimbilir

hadi bu ay allahn iznyle minikler gelicek süper olucak dkkt et kendine sıcak tut ayacıklarını emi :)

ben iyi sayılırım bulantılarım kusmalarım başladı cnm çıkıo 2 gündür böbreklerim patlıcak sanıyorum inanılmaz rahatsz edici bişey bebiş iyi gttk kesemizi gördk cmrteside kalp atışlarını dnliycez kısmetse cnm :)

ayyy ne güzeellll yerim onun dötünü ben gelmemesi için bekliyoruz canım benim 8 günüm kaldı ne olacak bakalım :26:

canım nasılsın bugün k
i ovü testimi yaptım foto yüklüycem bir bakarmısın nasıl sence

ayyy ne güzeellll yerim onun dötünü ben gelmemesi için bekliyoruz canım benim 8 günüm kaldı ne olacak bakalım :26:

:) kendinize dkkt edin aman ha ağır iş yapmayın bırakın azcık pis kalsın iş yapmak çok etkilio tutunmasını

canım nasılsın bugün k
tatlım daha çatlamamış 1,2 günün var gibi gelio bnmde 13. gün böyleydi 14. gün daha koyulaştı

Gerçek miii Bundan sonrası için ne olmalı ne olmamalı? :18:

şimdi,bana sorarsan

10. Gün 36.3
11. Gün 36.0 +
12. Gün 36.0 +
13. Gün 36.4 +
14. Gün 36.8
15. Gün 36.5 +
16. Gün 36.5
17. Gün 36.5
18. Gün 36.4 bebişin yerleşme düşüşü
19. Gün 36.6
20. Gün 36.6
21. Gün 36.6
22. Gün 36.6
23. Gün 36.6
24. Gün 36.7
25. Gün 36.7
26. Gün 36.8
27. Gün 36.8

şeklinde olursa süper olur
ben çok kusursuz bir liste yaptım ama ara ara iniş çıkışlar olabilir.
veya hep 36.5 gidebilir.
ama mümkünse düşüşe geçmesin.
1-2 dereceden birşey olmaz ama ertesi gün geri yükselsin...
inşallah kuzun bu ay gelirrr

Gıcık olduğum biri var ve hergün onu o koca göbeğiyle görmek zorunda kalıyorum.Daha bi gıcık oluyorum kendisine.Kimseyi kıskanmadım bugüne kadar ama ona daha bi gıcık oluyorum elimde değil!

Gıcık olduğum biri var ve hergün onu o koca göbeğiyle görmek zorunda kalıyorum.Daha bi gıcık oluyorum kendisine.Kimseyi kıskanmadım bugüne kadar ama ona daha bi gıcık oluyorum elimde değil!

kin ve nefret seni ileriye götürmez cnm geri iter sen kendi hayatına bak görmemeye çalış kmse kmseyi sevmek zorunda değildir zaten bu hayatta

:) kendinize dkkt edin aman ha ağır iş yapmayın bırakın azcık pis kalsın iş yapmak çok etkilio tutunmasını

çok ağır işler yapmıyorum canım ama rutin ev işlerini yapmak gerekiyo işte yapıyorum bi şekilde. Allahım o kadar çok istiyorum ki bebişimi anlatamam artık dayanamıyoruummm gelsee ne olurrr ne güzel olurr

kin ve nefret seni ileriye götürmez cnm geri iter sen kendi hayatına bak görmemeye çalış kmse kmseyi sevmek zorunda değildir zaten bu hayatta

gvn tatlım ovü fotosu yükleemiştim ya bugün adetimin 12.günü sabah birşey yapamadık akşama inşallah çalışmalara başlasam mı?şu yumoşlarda bir olsaydı heyecanla bekliyorum.

canlarım yumoşlar çatladığı zaman akıntı oluyor diyorsunuz ya ben 2 aydır takip ediyorum her tuvalete girdiğimde ama adet olana kadar bende akıntı olmuyo ama iç çamaşırım ıslaklık oluyor bu yüzden anlamıyorum ovü testi anladım her insanda farklı mı?

canım nasılsın bugün k

Canım, tam koyu değil. En az 2 günü var, istersen bugün beraberlik olsun, 2. çizginin tavan yaptığı gün ve devamında silikleşen 2-3 boyunca da devam et çalışmalara.. Bak ben az sonra benim ovu testlerini ekleyeyim, bir fikrin olur

Amiiinnnn Tubişimmm, inşallah senin dediğin gibi devam eder yaaa

bizim kasım topiği giderek toplanmaya başladı ne güzel ya bende işlerimi bitirdim oturdum pcnin başına heyecandan içim içime sığmıyor

tamam canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…