- 31 Temmuz 2012
- 766
- 4
- 26
- 33
napıonuz tatlışlarım özledim sizleri :)
heyecanla batlarımızı bekliyoruz canım sen napıyosun nasılsın keseyi ne zaman görecektin cumartesi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecanla batlarımızı bekliyoruz canım sen napıyosun nasılsın keseyi ne zaman görecektin cumartesi mi ?
bende dedim uyyo bu gadın
kuzu yaaa ateşine tek yorumum şu an için şu
kapişşş
Canım, ben bu ayki çalışmalarımı dün bitirdim, beklemeye geçtim artık, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım, sonu ne olacak kimbilir :18:
Sen nasılsın, yeğenimiz nasıl?
evet tatlım gördüm baktı karından hemen göründü cumartesi sabahta idrara sıkışık gel dedi kalp atışları ile miniği görücez kısmetse :) batlarınızı beklemeyin anem gelmicekler allahn iznyle
ayyy ne güzeellll yerim onun dötünü ben gelmemesi için bekliyoruz canım benim 8 günüm kaldı ne olacak bakalım :26:
tatlım daha çatlamamış 1,2 günün var gibi gelio bnmde 13. gün böyleydi 14. gün daha koyulaştı
Gerçek miii Bundan sonrası için ne olmalı ne olmamalı? :18:
Gıcık olduğum biri var ve hergün onu o koca göbeğiyle görmek zorunda kalıyorum.Daha bi gıcık oluyorum kendisine.Kimseyi kıskanmadım bugüne kadar ama ona daha bi gıcık oluyorum elimde değil!
:) kendinize dkkt edin aman ha ağır iş yapmayın bırakın azcık pis kalsın iş yapmak çok etkilio tutunmasını
kin ve nefret seni ileriye götürmez cnm geri iter sen kendi hayatına bak görmemeye çalış kmse kmseyi sevmek zorunda değildir zaten bu hayatta
şimdi,bana sorarsan
10. Gün 36.3
11. Gün 36.0 +
12. Gün 36.0 +
13. Gün 36.4 +
14. Gün 36.8
15. Gün 36.5 +
16. Gün 36.5
17. Gün 36.5
18. Gün 36.4 bebişin yerleşme düşüşü
19. Gün 36.6
20. Gün 36.6
21. Gün 36.6
22. Gün 36.6
23. Gün 36.6
24. Gün 36.7
25. Gün 36.7
26. Gün 36.8
27. Gün 36.8
şeklinde olursa süper olur
ben çok kusursuz bir liste yaptım ama ara ara iniş çıkışlar olabilir.
veya hep 36.5 gidebilir.
ama mümkünse düşüşe geçmesin.
1-2 dereceden birşey olmaz ama ertesi gün geri yükselsin...
inşallah kuzun bu ay gelirrr
Canım, tam koyu değil. En az 2 günü var, istersen bugün beraberlik olsun, 2. çizginin tavan yaptığı gün ve devamında silikleşen 2-3 boyunca da devam et çalışmalara.. Bak ben az sonra benim ovu testlerini ekleyeyim, bir fikrin olur