• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
yaaaa öle yaparlar adamıııı,
sen jübile yaptım dersin,elin adamı 'ne jübilesi gızz daha yeni başlioss :52:' der
bikaç çalışma daa yap yaw.eline mi yapışıcak :60:
yegenim gelicek yegenimm...bu yolda durmak yok! yola devam :1:

kesin kocasıyla geziodur evet evet.
yada tam yumoş gününde ya, anladın sen onu :23::23:

hehehe hepsi tecrubeyle sabittir.
harbiden yorucu oluyor ama herzaman yapılan şeyler olmadıgı için,ve güzel bir sonuç için ugraştıgımızdan dolayı 1 aycık dişimizi sıkıcaz napalım :)
hee bu ayakları kaldırma olayına gelince,
ben elimi popişin altına koyup dirsekten güç alıp bi 4-5 dk bekliyorum okadar.
hemen yıkanıyorum.fazla bekleyemiyorum yaa...
küçük oğluşum var.kalkarsa öyle kalmak istemediğim için fazla durmadan yıkanıyorum.giden gitmiştir hesabı :34:

Olsun tedbir bizden gerisi Allahtan en güzelini yapıyorsun :34: bekleme konusuna gelince jetgil spoşlar yolunu buluyodur zaten ne kadar beklesende b ve c kalite spoşlar hedefine varamıyormuş dolayısyla hesabın doğru bence :34:

kızlar ya benim bu memişlerle başım dertte yahu yanıyorum sanki cayır cayır içimden uçlarına doğru ateş geliyor sanki şişme de var of noluyo :26:

inşallah bebiştendir canımcım...
ben südyeni bile zor takıyordum.

burda birbirimize ne güzel sorular sorup güzel arkadaşlarımızdan da cevapları alıyoruz rabbim her kuluna nasip etsin bu güzel arkadaşlıkları burda yazanları okudukça duygulanıyorum canlarım hepimiz kader ortağıyız rabbim bu sevgili kullarının dualarını kabul eder inşallah.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.

biz de seni seviyoruz canım benim...
hepimiz burada birbirimize destegiz.
birbirimizi gerçekte tanımıyor olmamıza ragmen 40yıllık dost gibi sarıp sarmalıyoruz birbirimizi.
bu sıcacık ortamı bende çok seviyorum.
hadi gelin gucakşalalım :48:

kızlar benimde bat 6 kasım :) birşey danışmak istiyorum.2 gündür tam bacak arama bir iki saniye aralıklı bir sancı aniden 2-3 kez gelip kayboluyor?bunu yaşayan var mı?nedenini merak ediyorum.ben belki soğuklardandır diyorum ama

inşallah hamilsindir o yüzdendir canım.
ben de şu an üşütmüş haldeyim. ayhh olmadı böyle :60:
soğuk almışım demek istedim.ama öyle bir sancım yok.üşütmeden olacagını sanmıyorum.

canım yaz sen mutlaka ben işten çıkınca markete uğrum muz falan alım bari yesin kocacığım

al kuzu alll
bommmba gibi hazırlanıyoruz bu ayaa :52:
bebişler gelicek okadarrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız ben mantı aldım marketten

canım hamiş olabilirsin:))
benim de ilk göğüslerim acıdı ordan şüphelendim o ay hamile kalmışım inşallah hamilesindir:))

canım adetime 4-5 gün kala olurdu göğüslerimde ağrı ama bu şekilde yanma olmazdı hemde adetime 10 gün kala başladı bu ağrı şişme ve yanmalar göğüslerimin uçları sızlıyo sanki bi garibim ya inşallah bebişim veriyodur sinyalleri :16:

benim kociş evde yok 12 de geliyor işten bende mantı yaptım ev usulu kayseride olunca yanına salata öyle işte birde bayramda nevzine tatlı yapmıştım o var.

Evlat sahibi olmak için Hz.Zekeriyanın Duası

HZ. ZEKERİYA'NIN DUALARI

Kuran'ın üç ayrı suresinde Hz. Zekeriya'nın dualarından bahsedilir. Yaşı ilerlemişolan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için Allah'tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve Allah'a duada bulunmuştur:

Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: “Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl.” (Meryem Suresi, 3-6)

Orada Zekeriya Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)

Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu: “Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)

Ayette Hz. Zekeriya'nın Allah'a gizlice seslendiği bildirilmektedir. Bu, samimiyetin en büyük göstergelerinden biridir. Nitekim Allah, Kendisine bu tür bir samimiyet içinde çağrıda bulunan Hz. Zekeriya'nın duasını kabul etmiştir:

Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya’yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak Bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 90)

(Allah buyurdu:) “Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaşkılmamışız.” (Meryem Suresi,

O mihrapta namaz kılarken, melekler ona seslendi: “Allah, sana Yahya’yı müjdeler. O, Allah’tan olan bir kelimeyi (İsa’yı) doğrulayan, efendi, iffetli ve salihlerden bir peygamberdir.” (Al-i İmran Suresi, 39)

Ayetlerin devamında bildirildiğine göre, Hz. Zekeriya Allah'ın duasına karşılık ileri yaşına rağmen kendisine bir erkek evlat bağışlamasına şaşırır. Kendisine müjdeyi ileten melek ise O'na Allah'ın kudretini hatırlatır:

Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

Önceki bölümlerde Allah'ın samimi kullarının dualarına onlar için en hayırlı olacak şekilde icabet ettiğini belirtmiştik. Ve Allah'ın içten çağrıda bulunan inananların tek dostu ve yardımcısı olduğunu da bildirmiştik. Allah, çocuk sahibi olması imkansız gibi görünen Hz. Zekeriya'ya da, samimi duasına icabet ederek salih bir oğul armağan etmiştir

Tesbihatı Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA

kızlar başka bi topikde okudum daha önce duyan bileniniz var mı acep :26:

evet bende bugün gördüm o topiği liste yapmışlar hergün birine okuyorlar

benim kociş evde yok 12 de geliyor işten bende mantı yaptım ev usulu kayseride olunca yanına salata öyle işte birde bayramda nevzine tatlı yapmıştım o var.
allah sofranıza bereket versin canım daha ne olsum maşallah

inşallah bebiştendir canımcım...
ben südyeni bile zor takıyordum.

inşallah canım benim inşallah öyledir. bende gece yatamıyorum üstüne vallahi yüzüstü yatarım genelde ama bikaç gündür yatamıyorum çok acıyorlar ama şu ateş çok zorluyor beni canım ya uçlarına doğru sanki bi ateş sızı geliyor

Canım benim bugün doktora gittik keseyi gördük minnacık bişeydi:9::9::nazar::nazar: sabah hissettim bulantıyı arabada sanki 2 gündür faydalı hiçbişeyde yiyemedim canım sıkıldı biraz onun dışında herşey normal sen nasılsın şeker topağının annesi:9: :nazar::nazar:

ayh maşallah kuzucugaaa :16:
hafif hafif belli edicek artık kendisini annesiiii :emir_bebek:
sen sıkıntı yapma.ilk 3 ay sen ne yersen ye zaten o vücuttaki stoklardan beslenicek.
sonrasında sen ne yersen ondan beslenmeye başlıcak.
benim dr um öyle demişti.
ilk 3 ay kandan beslenirmiş...

ben nasıl olim bidenem yaa.Kenan la oyun oynuyoruz işte.
oğluşuma kardeş yaptı teyzesiiiiii :52:

Aaaa, sen yakı deyince aklıma geldiii. Ben size demeyi unuttum kızlaaar :52:
Bayramda memlekete gitmiştik ya, arife günü annemle komşumuz belime bardak çekti, o da çok işe yarıyormuş bebeği olmayanlara, sonra o gün beraberlik gerekiyormuş, akşamdı zaten yaptığımızda, gece de çalışma yaptık biz :1::1: Bilmem işe yarayacak mı :1: Türk kahvemizi de içtik, popişimi de diktimm ohhh, gelsin bebişleeerrrrr :emir_bebek::emir_bebek:
Bu arada kadınlar beraberlik esnasında ıslak olursa daha iyi ilerliyormuş spoşlar, ben de duymuştum onu Tubişimm. Hatta aynı anda çoğu zaman zor oluyor bu yüzden önce bizim tatmin olup sıvı salgılamamız ve sonra da eşimizin tatmin olması daha iyi olur, çünkü daha çabuk ilerler spoşlar :17:

ooooooooohhh tamamdır yaaa...
bende diom bu ateş neden bukadar iyi gidio. bardak çekilmiş,kahveler içilmiş,popişler dikilmiş e daha ne olsunnn :52:
şimdi alttaki yazdıgına bir yorum yapardım ammaaaaaa olmaz burda :27: ayıpp

tugra kız neredesin epey çınladı kulağın galiba yumoş günü geçti bence ya

ateşine bakıyorum her gün daha yumurtası çatlamamıştı.bugün işte gelmedi zırtapoz :1:
dün ateşi düşüşe geçmişti.bugün ani yükseliş bekliyordum.bugün çatlamış olabilir...

İnşallah olur canım ya bu ay. :16: Ben de ümitli gibiyim ama sadece gibiyim :26: Yarın testin durumuna bakacağım bir daha, ama bugün mola vermeyi düşünüyorum :31:

evet evet 1 gün soluklan dinlen :9:.yarınki teste göre devam edersn

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız ben mantı aldım marketten

hmmm ben mercmek çorbası-karnıyarık-pilav-patates yemegi-salata yaptım.
mantı da iyidir afiyet olsunnn :16:

Son düzenleme:
inşallah canım benim inşallah öyledir. bende gece yatamıyorum üstüne vallahi yüzüstü yatarım genelde ama bikaç gündür yatamıyorum çok acıyorlar ama şu ateş çok zorluyor beni canım ya uçlarına doğru sanki bi ateş sızı geliyor

Gör bak hamişsin canım sen:16:

merhaba ben daha yeni üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum.özel mesaj nasıl göndereceğimi bile bilmiyorum.o yüzden bat 11 kasım .

Back