Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bat 2 gün var ama dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi ama hafif . allahım ne olur bu defa kimyasal gebelik olmasın

değil canım yaa 28 güm 29.gün gümmm kırmızılar benimle
Ama olmadı.Şimdi bi felsefe yaygın toplumda.Secret..Sen evrene bütün beynin ve kalbinle hangi duyguyu-düşünceyi gönderirsen evren sana o şekilde cevap veriyor.Ben inancın kuvvetliyse Allah'a sarılmayı tercih etsemde bu felsefede işe yaramıyor değil.En azından pozitif düşünmeni sağlayıp,depresyondan kurtarıyor seni.Ben tablonu görünce aynı gün müjde vereceğiz diye heyecan yaptım.Sen kırmızılar gelecek diyorsun.Gelmeyecek.Beraber doğuracağız ikizlerimizi Adetdaşım,müjdedaşım,doğumdaşım,ikizdaşım

bat 2 gün var ama dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi ama hafif . allahım ne olur bu defa kimyasal gebelik olmasın

İnşallah olmaz canım..

günaydın kızlar phia neredesin canım ekim ayından bu aya kalan kızlar varmı nur,tubılosh,tatlıebbi ne durumdalarr ..

ayşe senin bat nezaman

ağzından bal akıyorr.o bebek gmbüşe düşecek okaddarr.ben Rabbiminde izniyle 2013 yılına hamiş olarak gireceğimm

msmesi
canım tebrik ediyorum inş bebişin sana sımsıkı sağlıcakla tutunacak

ayşe senin bat nezaman
15 ARALIK....
ağzından bal akıyorr.o bebek gmbüşe düşecek okaddarr.ben Rabbiminde izniyle 2013 yılına hamiş olarak gireceğimm

msmesi
canım tebrik ediyorum inş bebişin sana sımsıkı sağlıcakla tutunacak
İnşallah canım...
günaydın kızlar phia neredesin canım ekim ayından bu aya kalan kızlar varmı nur,tubılosh,tatlıebbi ne durumdalarr ..

tubilosh

Ben buay bir şey denedim cuma günü dr dan müjdeli haberi alırsam sizlerede anlatacağım .nine yöntemlerinden

kızla nine yöntemi tanıdığın anneannesi söylemiş hamile kalmayı engeleyen bir sorun yoksa yada doğum kontrol hapınnda sonra haile kalam süresi uzuyor ya onuniçin. süt ve maydonoz kürü

kızla nine yöntemi tanıdığın anneannesi söylemiş hamile kalmayı engeleyen bir sorun yoksa yada doğum kontrol hapınnda sonra haile kalam süresi uzuyor ya onuniçin. süt ve maydonoz kürü

Açıklaması????? Nasıl yapılır?Nasıl uygulanır?Ben bunları yazıyorum hep İnşallah tubiloshh kürü iyi gelecek bu ay.Ama olmazsa da tedbirlere devam

bir lt süt yarım tutam maydonozla bir 10 dk kaynatılıyor daha sonra onun buharında yarım saat oturuyorsun rahim içini temizliyormuş ve yumurtaları çalıştırıyormuş iki arkadaşımda denedikeri ay hamile kaldılar. inanmıyoordum bu ay bende denedim inşallah tuttu

onu bende duydum hatta bu ay uygulayıp uygulamamakta karar kılamadım.nasıl yaptın açıkalr mısın?adetin 5.günümü birde buharda durunca ilişkimi yoksa direk yatttı mı

Kız ne güzel işte başak burcu doğurursun.Titiz,düzenli,ince düşünceli

hiç böyle düşünmemiştim canm saol.eşime hala söyleyemedım hasta olduğumu o benden daha cok üzülüyor aralıktada denıcez sonra doktora gıtmeyı düşünuyorum buay zati pek kendımı bağlamamıştım tutmaz dıye tutarsa sürprız olcaktı ama ınsan düşünmeden edemıo içinde bı burukluk oluyor.

onu bende duydum hatta bu ay uygulayıp uygulamamakta karar kılamadım.nasıl yaptın açıkalr mısın?adetin 5.günümü birde buharda durunca ilişkimi yoksa direk yatttı mı

canım ben adetim bittiikten sonraki gün sabah yaptım ondan sonra akşam birlikte oldum hatta tahmini yumurtlama gününe yakın yaparsan daha iyi

hemen yapıorum bu ay hadı bakalım. 41 gün boyunca meryem suresı okuyun dıolar :) bı de ben her cuma 1000 tane ya Evvel cekıorum .her günde Ya Varis 707 defa Rabbim isimlerinin yüzü suyuhurmetıne kucaklarımıza bebiş versın inşaallah aklınızda bulunsun kızlar yolda işe gıdıp gelırken cekıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…