Açıklaması????? Nasıl yapılır?Nasıl uygulanır?Ben bunları yazıyorum hep İnşallah tubiloshh kürü iyi gelecek bu ay.Ama olmazsa da tedbirlere devam
canim yaa bidaha yazarmisiniz su bal corekotu tarifi ve kullanilisini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıklaması????? Nasıl yapılır?Nasıl uygulanır?Ben bunları yazıyorum hep İnşallah tubiloshh kürü iyi gelecek bu ay.Ama olmazsa da tedbirlere devam
canım ben adetim bittiikten sonraki gün sabah yaptım ondan sonra akşam birlikte oldum hatta tahmini yumurtlama gününe yakın yaparsan daha iyi
canım ben adetim bittiikten sonraki gün sabah yaptım ondan sonra akşam birlikte oldum hatta tahmini yumurtlama gününe yakın yaparsan daha iyi
bir lt süt yarım tutam maydonozla bir 10 dk kaynatılıyor daha sonra onun buharında yarım saat oturuyorsun rahim içini temizliyormuş ve yumurtaları çalıştırıyormuş iki arkadaşımda denedikeri ay hamile kaldılar. inanmıyoordum bu ay bende denedim inşallah tuttu
canim yaa bidaha yazarmisiniz su bal corekotu tarifi ve kullanilisini
ben sabah yapamam işte çünkü yaptıktan sonra battaniyeye sarın yat diyorlar.olmazsa birdahaki ay bende denerim hamiş olmazsam bu ay akşam yapar sabah birliktelik sağlarım
ay da kaç defa yapılacak bu süt mayudonoz kürü bı defa yapmak yeterli mi.
30gr öğütülmüş çörekotu + 10 çay kaşığı tarçın + 10 yemek kaşığı bal.
Adetin 2.günü başlıyorsun yemeye.Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı.
10 gün yiyeceksin.Ölçüyü fazlalaştırma yumurtayı kiste dönüştürebiliyor Allah korusun..
saol tatlim yaa hersey bebisler icin
ağzından bal akıyorr.o bebek gmbüşe düşecek okaddarr.ben rabbiminde izniyle 2013 yılına hamiş olarak gireceğimm
msmesi
canım tebrik ediyorum inş bebişin sana sımsıkı sağlıcakla tutunacak
kızz tubiloshh boy abdestimi yeni aldım
allahım bir zilli kızçe(hayırlı ve sağlıklı) verir inş. sana
kızzlarrrrrrrrr çatlatma iğnelerimiiii yaptımmmm 9buçuktaaa çarşambaa yumoşlarım toplanacakkk inşallah allahın ııznıyle hersey yolunda gıderr.......:) korkuyorum:18:
Herkes uyudu galiba
Gündüz muhabbetlerini kaçırıyorum yaa, kızlar akşamdan sonra da gelin yaaa, olmuyor böyle, canım sıkılıyorrr
günaydın kızlar phia neredesin canım ekim ayından bu aya kalan kızlar varmı nur,tubılosh,tatlıebbi ne durumdalarr ..
İnşallah sonuç alırsın.Bu ay olmazsa ben de denerim.Tubiloshh kürüme çok güveniyorum ben İkizlerim için çıkardı karşıma Allahım bu kürü.Yapıyorum.Doğuracağım.İnşalllllaaaahhh
nasılsınız bakalım gününüz nasıl geçiyor
nasılsınız bakalım gününüz nasıl geçiyor
İyiyim canım çok şükür. Acıktım ama canım bir şey yemek istemiyor. Ne yesem diye kara kara düşünüyorum.
Birde senin güzel haberlerini bekliyorum. 3 te mi belli olacaktı?
iyiyim kuzummm daha yataktayım
kalksammıııı kalkmasammı bilemedim
sende ne var ne yok??
evet canım 3 te belli olacak bende saatin geçmesini bekliyorum hamileliğinde nasıl besleniyorsun canım hergün süt içiyormusun