• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
selam kızlar dünn dr a gittim allahımm nasıl gerildim nasıl sıkıldım anlatamam dr fena değildi ne çok ilgili ne çok ilgisiz hastanede güzel fakat tahlil sonuçlarımı 13 30da vereceklerdi 15 10 da hasta haklarına şikayet etmesem alamayacaktım dr enfeksiyon yok dedi yumurtalıklarında ii dedi prolaktınım 28 olmuş daha önce 37 idi ilaç önerdi bu arada da rahim filmi çektir dedi böyle işte bu ay çektirsemmi diye düşünüyorum yoksaaralığımı beklesem drun ilaç tedavisi 2 ay sürecek dediki bu 2 ay içinde normal yoldan gebe kalmanı beklioruz süre tanımış oluruz dedi sonra tedaviye geçeriz dedi ama yasadığım stresten dolayı bida gitsemmi gitmesemmi düşünüyorum

gunaydın kızlar... ruyamda eşimle evde test yapıyoduk 2kere yaptık :) positif cıktı...ay inşallah hamile kalırım dimi....

Dün idrar testi yapmıştım. silik ikinci çizgi çıkmıştı. Bu sabah daha belirgin çıkar ve doktora giderim diye ümit etmiştim ama bişi çıkmadı.Gitmedim. Galiba testin oyununa geldim.. bugün bebetime nın testini aldım.Ama eşim yapma bekle diyor. En iyisi beklemek

bende ondan oyle dedim ya canım benim bat bugun bende senin gibi test yaptım 2 çizgi silik çıktı sonra tekrar yaptım birsey çıkmadı :S

Bebetime almasaydın keşke.Bi kaç kişide yanlış sonuç verdiğini gördük burada.Ben yarın sabah testi tekrarla derim.Olmasa çıkmazıd....

30 gr.öğütülmüş çörekotu,10 çay kaşığı tarçın ve 10 yemek kaşığı balı karıştır.Adetin 2.günü sabah başlaman lazım yemeye.Sabah kahvaltıdan önce,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı ye.10 gün boyunca yiyeceksin.Miktarları fazla koyar veya 10dan fazla yersen yumurtalar kiste dönüşebiliyormuş.O yüzden dikkat et.Tubilosh diye bi arkadaşımız yaptı bunu.Sadece bir kez ilişkiyle (o da yumurtlama gününden önceymiş) hamile kaldı.Yumurtaların gelişmesi ve büyümesi için çok faydası varmış.Bi çok yerde okudum.Sende araştır bu kürü.Faydalananlar çok.Hatta bunu yapanların bazılarında ikiz gebelik olmuş.Tubiloshda da olabilir demiş doktoru.Değeri o kadar yüksek çıktı.Bende yapıyorum bu ay.Benim bir problemiim yok ama belki ikizlerim olur hayallerimdeki gibi:16:

günaydın cnm... ya bunu duyalı ben adetim geçmisti.. biraz .. ve şuan biraz yapıyorum ama, ins bu ay olur .. yokas önümüzdeki ay tam olarak yaparım artık napim.. ama çok şaşırdımm.. bunun sayesined ikiz gebelik bekleyen arkadas valla çok şanslı.. Rabbim bizlere de verir ins öle :nazar::emir_bebek::emir_bebek::16:

bu arada günaydın herkese.. nasılsınız :16:
geçmisten bi iki sayfa bakim derken, üsteki yazı dikkatim çekti ve ona cvp verim derken kendimi son sayfada buldum:52:

........[/B][/COLOR]

canlarım şu çörek otu,bal,tarçın karışımını banada söyleyiverinde bende deneyeyim hangi yol varsa deniycem artık gelecek bu bebek okadar :emir_bebek: :46:[/QUOTE]
30gr öğütülmüş çörekotu + 10 çay kaşığı tarçın + 10 yemek kaşığı bal.Bu karışımı adetin 2.günü başlayıp 10 gün yiyeceksin.Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı.Ölçülere ve günlere dikkat et.Fazlası yumurtaları kiste dönüştürüyormuş.Allah hepimizin yardımcısı olsun.:16:

kızzlarrrrrrrrr çatlatma iğnelerimiiii yaptımmmm 9buçuktaaa çarşambaa yumoşlarım toplanacakkk inşallah allahın ııznıyle hersey yolunda gıderr.......:) korkuyorum:18::16:

Korkma herşey çok güzel olacak.Seni tanımayan bi sürü insan senin için dua ediyor.Elbet biri kabul olacaktır.:16::16::16:

Kızlar, bakın bu benim ateş tablom;

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Asaletlim, canım senin ateş tablonu da gördüm canım. Ama regl ve kahverengi lekelenme dışında her gün için servikal sıvı girmesen daha iyi olur. Çünkü bizler yanlış gözlem yapıp tablonun gidişatını olumsuz yönde değiştirebiliyoruz. Yani bu benim fikrim, tavsiyem canım. Bak o tabloya beraberlik günlerini de işle am/pm olarak. Ve yapıyorsan ovu testini de işle :34:

Ayşe ve Savaş, kızlar, bence sizler de excellde yapmayın sadece bilginizi kaydetmiş olursunuz. Bu siteye işlerseniz ateşinizi çatlama gününüzü bilmiş olursunuz. Beraberlik günlerinizi işaretleyip döllenme günü tahmini vs. yapabilirsiniz, erken veya geç yumurtlama durumu varsa da bunu bilmiş olursunuz. Bence sizler de hazır ateşinizi ölçmüşken tam olsun :34:

:) Bende yaptım bunu dur ekleyim becerebilirsem tabi :9:

günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın ebson.Çok şükür bugünde iyiyim.sen nasılsın?

bu arada günaydın herkese.. nasılsınız :16:
geçmisten bi iki sayfa bakim derken, üsteki yazı dikkatim çekti ve ona cvp verim derken kendimi son sayfada buldum:52:
Bende geçmişi okumaktan güncele zor dönüyorum.Günaydın bu arada:54:

günaydııııııııınnnnnnn
Günaydııın SEVDAM07 :54:

Kızlar, bakın bu benim ateş tablom;

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Asaletlim, canım senin ateş tablonu da gördüm canım. Ama regl ve kahverengi lekelenme dışında her gün için servikal sıvı girmesen daha iyi olur. Çünkü bizler yanlış gözlem yapıp tablonun gidişatını olumsuz yönde değiştirebiliyoruz. Yani bu benim fikrim, tavsiyem canım. Bak o tabloya beraberlik günlerini de işle am/pm olarak. Ve yapıyorsan ovu testini de işle :34:

Ayşe ve Savaş, kızlar, bence sizler de excellde yapmayın sadece bilginizi kaydetmiş olursunuz. Bu siteye işlerseniz ateşinizi çatlama gününüzü bilmiş olursunuz. Beraberlik günlerinizi işaretleyip döllenme günü tahmini vs. yapabilirsiniz, erken veya geç yumurtlama durumu varsa da bunu bilmiş olursunuz. Bence sizler de hazır ateşinizi ölçmüşken tam olsun :34:

canım yaa ben siteye girdim sonunda tablomuda yaptım ama nasıl paylaşacağımı hala bulamadımmm:9::9:

Back