Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
408885 Ovulation charts on FertilityFriend.com oldumu kız bi bak bakayımm.ammann bebek stres tablo stres ne bu yahuu
günaydın kızlar
Kız aynı gün adet olmuşuz 16 kasım.30 günmü adet döngün?
Ama olmadı.Şimdi bi felsefe yaygın toplumda.Secret..Sen evrene bütün beynin ve kalbinle hangi duyguyu-düşünceyi gönderirsen evren sana o şekilde cevap veriyor.Ben inancın kuvvetliyse Allah'a sarılmayı tercih etsemde bu felsefede işe yaramıyor değil.En azından pozitif düşünmeni sağlayıp,depresyondan kurtarıyor seni.Ben tablonu görünce aynı gün müjde vereceğiz diye heyecan yaptım.Sen kırmızılar gelecek diyorsun.Gelmeyecek.Beraber doğuracağız ikizlerimizi Adetdaşım,müjdedaşım,doğumdaşım,ikizdaşımdeğil canım yaa 28 güm 29.gün gümmm kırmızılar benimle
bat 2 gün var ama dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi ama hafif . allahım ne olur bu defa kimyasal gebelik olmasın
Ama olmadı.Şimdi bi felsefe yaygın toplumda.Secret..Sen evrene bütün beynin ve kalbinle hangi duyguyu-düşünceyi gönderirsen evren sana o şekilde cevap veriyor.Ben inancın kuvvetliyse Allah'a sarılmayı tercih etsemde bu felsefede işe yaramıyor değil.En azından pozitif düşünmeni sağlayıp,depresyondan kurtarıyor seni.Ben tablonu görünce aynı gün müjde vereceğiz diye heyecan yaptım.Sen kırmızılar gelecek diyorsun.Gelmeyecek.Beraber doğuracağız ikizlerimizi Adetdaşım,müjdedaşım,doğumdaşım,ikizdaşım
İnşallah olmaz canım..
Ama olmadı.Şimdi bi felsefe yaygın toplumda.Secret..Sen evrene bütün beynin ve kalbinle hangi duyguyu-düşünceyi gönderirsen evren sana o şekilde cevap veriyor.Ben inancın kuvvetliyse Allah'a sarılmayı tercih etsemde bu felsefede işe yaramıyor değil.En azından pozitif düşünmeni sağlayıp,depresyondan kurtarıyor seni.Ben tablonu görünce aynı gün müjde vereceğiz diye heyecan yaptım.Sen kırmızılar gelecek diyorsun.Gelmeyecek.Beraber doğuracağız ikizlerimizi Adetdaşım,müjdedaşım,doğumdaşım,ikizdaşım
İnşallah olmaz canım..
15 ARALIK....ayşe senin bat nezaman
İnşallah canım...ağzından bal akıyorr.o bebek gmbüşe düşecek okaddarr.ben Rabbiminde izniyle 2013 yılına hamiş olarak gireceğimm
msmesi
canım tebrik ediyorum inş bebişin sana sımsıkı sağlıcakla tutunacak
günaydın kızlar phia neredesin canım ekim ayından bu aya kalan kızlar varmı nur,tubılosh,tatlıebbi ne durumdalarr ..
Ben buay bir şey denedim cuma günü dr dan müjdeli haberi alırsam sizlerede anlatacağım .nine yöntemlerinden
Ay ne denedin?Kız söyle hadi bekletme cumaya kadar.
kızla nine yöntemi tanıdığın anneannesi söylemiş hamile kalmayı engeleyen bir sorun yoksa yada doğum kontrol hapınnda sonra haile kalam süresi uzuyor ya onuniçin. süt ve maydonoz kürü
kızla nine yöntemi tanıdığın anneannesi söylemiş hamile kalmayı engeleyen bir sorun yoksa yada doğum kontrol hapınnda sonra haile kalam süresi uzuyor ya onuniçin. süt ve maydonoz kürü
Kız ne güzel işte başak burcu doğurursun.Titiz,düzenli,ince düşünceli
onu bende duydum hatta bu ay uygulayıp uygulamamakta karar kılamadım.nasıl yaptın açıkalr mısın?adetin 5.günümü birde buharda durunca ilişkimi yoksa direk yatttı mı
bir lt süt yarım tutam maydonozla bir 10 dk kaynatılıyor daha sonra onun buharında yarım saat oturuyorsun rahim içini temizliyormuş ve yumurtaları çalıştırıyormuş iki arkadaşımda denedikeri ay hamile kaldılar. inanmıyoordum bu ay bende denedim inşallah tuttu