• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
daha gününe var canım. genelde 10 dakkadan sonrasını dikkate almayın diyorlar. ama saatler sonra pozitif görüp hamile oldugunu ögrenenlerde yok değil. O yüzden umudun var. İnşallah hamilesindir canım :) stres yapma daha zamannın var. adetin geçsin bi bakalım.:16:

İnşallah çok tşk ederim cevap verdiğiniz için...RAbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

ilk defa başıma geliyor adet gecikmesi. Dan diye saatinde bile olurdum. ama en iyisi beklemek....Kırmızılar gelmedigi sürece hala ümidim var. Allahım hepimize nasip etsin o mutlulugu..:16:

anladım canım hayırlısı hakkımızda..

sende kist mist yok dimi hep düzenli mi yani günlerin...

anladım canım hayırlısı hakkımızda..

sende kist mist yok dimi hep düzenli mi yani günlerin...

geçen ay muayene olddum. kistim yok rahmimde iyi dedi doktor. hep düzenlidir. 31 günde bir olurdum. senin gününe var mı düzenli mi seninde canım ?

geçen ay muayene olddum. kistim yok rahmimde iyi dedi doktor. hep düzenlidir. 31 günde bir olurdum. senin gününe var mı düzenli mi seninde canım ?

yani senin hamile olma olasılığın var .. çünkü hep düzenli diyorsun bir sıkıntında yokmuş.. inşallah hamilesindir...
beklemek çok zor çok iyi biliyorum ama stres yapma sakin ol ve bekle bi 3 5 gün... sonra güzel haberlerini yaz bizede..

benim durumum çok fena.. 1 ,5 yıldır polikistik over var bende yani yumurtlamam bozuk , yumurtalarım oluşmuyor.. her ay adet söktürüc içiyorum tam 1 yıldır.. bgün doktordaydım işte, aşılama yapıcaz dedi.. bi kaç tetkikden sonra tabi... yani haftaya başlıycak ilaçla yumurtlamaya.

bugün doktora gittim 2 ay bitti diye kontrol amaclı ultrosonda herşey güzel çıktı bir sorun yok yarın kan tahlili yaptırıcam ön tedbir olsun diye inşallah bu ay hamiş olurum :)))

yani senin hamile olma olasılığın var .. çünkü hep düzenli diyorsun bir sıkıntında yokmuş.. inşallah hamilesindir...
beklemek çok zor çok iyi biliyorum ama stres yapma sakin ol ve bekle bi 3 5 gün... sonra güzel haberlerini yaz bizede..

benim durumum çok fena.. 1 ,5 yıldır polikistik over var bende yani yumurtlamam bozuk , yumurtalarım oluşmuyor.. her ay adet söktürüc içiyorum tam 1 yıldır.. bgün doktordaydım işte, aşılama yapıcaz dedi.. bi kaç tetkikden sonra tabi... yani haftaya başlıycak ilaçla yumurtlamaya.

Canım rabbim en yakında bizleri meleklerimizle buluştursun inşallah. Tedavilerinin sonucunu en yakın zamanda alırsın. Herkese dua ediyorum.Dediğin gibi bende beklicem. 6 aydır deniyoruz bizde.

Canım rabbim en yakında bizleri meleklerimizle buluştursun inşallah. Tedavilerinin sonucunu en yakın zamanda alırsın. Herkese dua ediyorum.Dediğin gibi bende beklicem. 6 aydır deniyoruz bizde.

inşallah canım çok sağol...

bizde 1 yıldır deniyoruz.. bakalım hayırlısuıııı

merhaba yeni üyeyim 2 yıldır 2. bebek için çalışıyoruz kan pıhtılaşması tenısı kondu.bat kasım 22 ve iyi bir haber diliyorum kendim ve tüm bebek bekliyenler için .fmfm az önce forum yazılarını okudum rabbim sana hayırlı haberler duymayı nasip etsin. umudun hep kardeşin olsun.

Bircogunuzda ekim ayinda beraberdik bana ugurlu geldi ve 10. Hafta icerisindeyim hamile olan arkadaslari tebrik ederim olmayanlarada Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah.Sakin umidiniz yitirmeyin Allah sizin icin dogru zamani ve saglikli bebegi vermek icin bekledigini dusunun hayirlisini isteyin ama istemeyi unutmayin.Herkesin dilekleri kabul olsun karninizda bebis olsun

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dr dan geldim geçen hafta smear testi yapmıştı.bugün sonuçları aldım kanser hücreleri görüldüğünü söyledi.(CIN2-CIN3)arası çıktı.Hemen kolkoskopik biyopsi yapılması gerekiyormuş.Bir de üstüne gebelik şüpheleri de var ama testlerde çıkması için erken daha bat 27 kasım napıcağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum.DR.bir de kanser bile olsan moral çokönemli dedi de şüphesi bile beni bitirmeye yetti.:((((((((

Canımmm, fmfm, çokça dua ettim senin için, inşallah zararsız ve temizlenebilir şekilde sonuçlanacak dualarımızla... Ama nolur sen de kalbini temiz tut, yok yok öyle birşey de kendi kendine, düşüncesine bile yer vermemeye çalış, sen ondan inatçı ol nolurr
:5:

Kızlar ovulasyon testi gebeliği gösterir mi ? netten araştırdım gösteren diyenler var. Şimdi ben yaptımda :27::27: koyu çıktı gibi.:30::30::30:

canım adetim 1 gün geçti. dün yaptım gebelik testi silik çıkmıştı. bu sabah yaptım bişi çıkmadı. şimdide ovulasyon yaptım. ikinci çizgi belirgin. :44::44:

Evet canım, gebelikle beraber LH hormonu da artıyor çünkü. Koyu ise gebelik vardır :34:

kızzlarrrrrrrrr çatlatma iğnelerimiiii yaptımmmm 9buçuktaaa çarşambaa yumoşlarım toplanacakkk inşallah allahın ııznıyle hersey yolunda gıderr.......:) korkuyorum:18::16:

OYyy, hadi bakalım canımmm, güzel güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla
:16:

ilk defa başıma geliyor adet gecikmesi. Dan diye saatinde bile olurdum. ama en iyisi beklemek....Kırmızılar gelmedigi sürece hala ümidim var. Allahım hepimize nasip etsin o mutlulugu..:16:

Canım, senin durumun bence geç döllenmeden ibaret ve dün yaptığın test doğru. Bugünkü testinin B-HCG hassasiyeti diğerine göre düşük olduğu için çıkmamıştır muhtemelen. Hele ki adetin hiç böylesine gecikmedi ve saati bile şaşmadı ise hamilesindir garanti canım :34:

Bircogunuzda ekim ayinda beraberdik bana ugurlu geldi ve 10. Hafta icerisindeyim hamile olan arkadaslari tebrik ederim olmayanlarada Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah.Sakin umidiniz yitirmeyin Allah sizin icin dogru zamani ve saglikli bebegi vermek icin bekledigini dusunun hayirlisini isteyin ama istemeyi unutmayin.Herkesin dilekleri kabul olsun karninizda bebis olsun

Hoşgeldin canımmm :16:Maşallah 10. haftana bile girmişsin, ne mutlu sana canım :34: Nasıl bebişimizin keyfi yerinde mi? :emir_bebek:Dualarını esirgeme bizden :16:

kızlar, merhabalar
bilgili olan tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum :) biraz da gebelik ve yumurtlama belirtileri hakkında konuşalım. mesela hamile olan arkadaşlar ilk belirtileriniz nelerdi?

Hoşgeldin canımmm :16:Maşallah 10. haftana bile girmişsin, ne mutlu sana canım :34: Nasıl bebişimizin keyfi yerinde mi? :emir_bebek:Dualarını esirgeme bizden :16:

Arada migde bulantisi ve cabuk yorulma disinda bir sikintim yok.İlk zaman 2 hafta aralikla gittim kalbini duyduktan sonra 12. Hafta gel 2'li testini yapalim dedi yaklasik 3 haftadir gormedim ama suan artik bicir bicir hareket etmesi gerekiyor sabirsizlikla doktora gitmeyi bekliyorum.Hamilelerin duasi kabul olurmus hepiniz icin dua edicem.:29:

kızlar, merhabalar
bilgili olan tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum :) biraz da gebelik ve yumurtlama belirtileri hakkında konuşalım. mesela hamile olan arkadaşlar ilk belirtileriniz nelerdi?

Cok kisiden dinlegim kadariyla en belirgin ortak olan sey kasik ve bel agrisi.onun disindaki tum belirtiler kisiden kisiye degisiyor mesela akintisi olmayan cok insan var ornegin ben, ates vb.

Kızlar, bakın bu benim ateş tablom;

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Asaletlim, canım senin ateş tablonu da gördüm canım. Ama regl ve kahverengi lekelenme dışında her gün için servikal sıvı girmesen daha iyi olur. Çünkü bizler yanlış gözlem yapıp tablonun gidişatını olumsuz yönde değiştirebiliyoruz. Yani bu benim fikrim, tavsiyem canım. Bak o tabloya beraberlik günlerini de işle am/pm olarak. Ve yapıyorsan ovu testini de işle :34:

Ayşe ve Savaş, kızlar, bence sizler de excellde yapmayın sadece bilginizi kaydetmiş olursunuz. Bu siteye işlerseniz ateşinizi çatlama gününüzü bilmiş olursunuz. Beraberlik günlerinizi işaretleyip döllenme günü tahmini vs. yapabilirsiniz, erken veya geç yumurtlama durumu varsa da bunu bilmiş olursunuz. Bence sizler de hazır ateşinizi ölçmüşken tam olsun :34:

Herkes uyudu galiba :31:
Gündüz muhabbetlerini kaçırıyorum yaa, kızlar akşamdan sonra da gelin yaaa, olmuyor böyle, canım sıkılıyorrr
:59:

merhaba yeni üyeyim 2 yıldır 2. bebek için çalışıyoruz kan pıhtılaşması tenısı kondu.bat kasım 22 ve iyi bir haber diliyorum kendim ve tüm bebek bekliyenler için .fmfm az önce forum yazılarını okudum rabbim sana hayırlı haberler duymayı nasip etsin. umudun hep kardeşin olsun.

Tesekkur ederim canim Allah razi olsun.Mevlam en yakin zamanda bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canımmm, fmfm, çokça dua ettim senin için, inşallah zararsız ve temizlenebilir şekilde sonuçlanacak dualarımızla... Ama nolur sen de kalbini temiz tut, yok yok öyle birşey de kendi kendine, düşüncesine bile yer vermemeye çalış, sen ondan inatçı ol nolurr
:

Evet canım, gebelikle beraber LH hormonu da artıyor çünkü. Koyu ise gebelik vardır :34:

OYyy, hadi bakalım canımmm, güzel güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla
:16:

Canım, senin durumun bence geç döllenmeden ibaret ve dün yaptığın test doğru. Bugünkü testinin B-HCG hassasiyeti diğerine göre düşük olduğu için çıkmamıştır muhtemelen. Hele ki adetin hiç böylesine gecikmedi ve saati bile şaşmadı ise hamilesindir garanti canım :34:

Cok sagol arkadasim bugun hepinizin soyledikleri bana cok moral oldu.kendimi daha guclu hissediyorum insallah yarin dr dan hayirli haberler alicam:)

Back