• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bende iyiyim canım saatin 3 olmasını bekliyorum canım benim kenan paşa nasıl bu arada :16:

ayyy hayırlı sonuçlar alıcaz inşallahhhh :52: heycan yaptımmm

Kenan paşa halen uyyor.ama gece uykusu daha,dikkatini çekerim :1:
uykucu da benimki :27:

bu arada yumurtlamadan sonraki kaçıncı günündeydin kuzu?
13 müydü?

arkadaşlar ben napayım bana fikir verin lütfen :((
dün doktoruma gittim 1 hafta adetim gecikti.doktor muayene etti.bebek yok.kanda bakıldı yine yok.bana adet olamam için ilaç verdi ve geç yumurtlamışsın dedi.yarından itibaren 10 gün boyunca günde iki kere bu ilacı iç ded.10.gün sonunda adetin gelir dedi.göğüslerim acıdan duramıyorum.kasık ağrım var.bel ağrım var.ama kanda hiçbirşey çıkmıyor.siz hiç içtinizmi böyle bi ilaç.birde benim hiç adetim gecikmezdi yaaa.ilk defa oldu böyle.acaba bebek tutunmaya çalışıyorda ondan mı diyorum kanamam yok.bana bi fikir verin yardımcı olun yol gösterin.

dün doktoruma gittim 1 hafta adetim gecikti.doktor muayene etti.bebek yok.kanda bakıldı yine yok.bana adet olamam için ilaç verdi ve geç yumurtlamışsın dedi.yarından itibaren 10 gün boyunca günde iki kere bu ilacı iç ded.10.gün sonunda adetin gelir dedi.göğüslerim acıdan duramıyorum.kasık ağrım var.bel ağrım var.ama kanda hiçbirşey çıkmıyor.siz hiç içtinizmi böyle bi ilaç.birde benim hiç adetim gecikmezdi yaaa.ilk defa oldu böyle.acaba bebek tutunmaya çalışıyorda ondan mı diyorum kanamam yok.bana bi fikir verin yardımcı olun yol gösterin.

aklında böyle bir soru işareti varsa birkaç gün daha bekle .burda forum da okudum bir arkadaşta geçikmiş geç döllenme bebek yok deyim söktürücü vermişler. Malesef hamileymiş çok zor düşürmüş

birkaç gün sonra başka bir dr daha görün

ayyy hayırlı sonuçlar alıcaz inşallahhhh :52: heycan yaptımmm

Kenan paşa halen uyyor.ama gece uykusu daha,dikkatini çekerim :1:
uykucu da benimki :27:

bu arada yumurtlamadan sonraki kaçıncı günündeydin kuzu?
13 müydü?

evet canım 13.günümdeyim bide adetimin 19.günü yumurtladım ya ovü testi yapmıştım 19. 20. 21. gün ovü testim aynı koyulukta çıkmıştı 22.gün silikleşmeye başlamıştı bu yüzden tam yumurtladığım günü kestiremedim ben sence nasıl olmuştur:16:

evet canım 13.günümdeyim bide adetimin 19.günü yumurtladım ya ovü testi yapmıştım 19. 20. 21. gün ovü testim aynı koyulukta çıkmıştı 22.gün silikleşmeye başlamıştı bu yüzden tam yumurtladığım günü kestiremedim ben sence nasıl olmuştur:16:

hııımmm canım şimdi şöyle oluyor,
en koyu çizgiyi yakaladıgın gün 24 ile 48 saat arasında yumurta çatlıyormuş.
o zaman senin ya 20.gün yada 21.gün çatlamış olma ihtimalin var.
du bakalım deger kaç çıkıcak.
gerçi degere de pek bişey diyemem belki,
benim 11.gün 281 küsür çıktı 3,5 haftalık bir değermiş.
ama 2 haftalık bile değildi.
Hayırlısı Allah'tan.sağlıklı olsun bebişlerimiz yeterki...

zaman da geçmio yaa dimi :31:

hııımmm canım şimdi şöyle oluyor,
en koyu çizgiyi yakaladıgın gün 24 ile 48 saat arasında yumurta çatlıyormuş.
o zaman senin ya 20.gün yada 21.gün çatlamış olma ihtimalin var.
du bakalım deger kaç çıkıcak.
gerçi degere de pek bişey diyemem belki,
benim 11.gün 281 küsür çıktı 3,5 haftalık bir değermiş.
ama 2 haftalık bile değildi.
Hayırlısı Allah'tan.sağlıklı olsun bebişlerimiz yeterki...

zaman da geçmio yaa dimi :31:
aynen öyle canım zamanda geçmiyor çok heyecan yaptım ya saat bir gelseydi diyorum sonra içimi bir korku sarıyor ya değerim iyi çıkmazsa diye sevinsem mi? sevinmesem mi? bilemedim rabbim yar ve yardımcımız olsun tubişim bu arada neler yiyorsun bakalım yani hamişlikte süt yoğurt peynir beslenme düzenine dikkat ediyormusun ben ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım çok şükür şimdi 50 kilodayım bakalım bunda nasıl olcak:16:

aynen öyle canım zamanda geçmiyor çok heyecan yaptım ya saat bir gelseydi diyorum sonra içimi bir korku sarıyor ya değerim iyi çıkmazsa diye sevinsem mi? sevinmesem mi? bilemedim rabbim yar ve yardımcımız olsun tubişim bu arada neler yiyorsun bakalım yani hamişlikte süt yoğurt peynir beslenme düzenine dikkat ediyormusun ben ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım çok şükür şimdi 50 kilodayım bakalım bunda nasıl olcak:16:

canım bende bazen diyorum tekrar kan versemmi.
sonra korkuyorum ya deger istediğim gibi çıkmazsa diye.sonra bırakıyorum o düşünceyi.
Cuma günü elbet doktora gidicem orda ne var ne yok öğrenirim diyorum.

bu korkular kalp atışlarını duyana kadar gidicek sanırım.

ama içimizi ferah tutmamız lazım.
Rabbim neyi uygun görmüşse onu yaşıcaz.inşallah herşey problemsiz devam eder hepimiz için...

ben çok aşırı dikkat etmiyorum canım.
ama yumurta,peynir,süt tüketmeye özen gösteriyorum.
ayrıca çok abur cubur yiyen bir insan oldugum için kızartmayı bir kenara koyup sebze agırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
ilk hamileliğimde doktorum mayonez ve ketçabı yasaklamıştı.
şu an onları ve kolayı da kestim.

zaten eşim ne bulsa alıp getiriyor
ekşi elma ekşi domates :1::1:
sürekli soruyor ne canın istiyor?ne alayım sana die.

inşallah rabbim sevincimizi içimizde koymaz.mutlu mutlu ilerleriz bu yolda :16:

çok iyiymiş canım bende yoğurt süt yumurtayı fazla sevmem ama genel ağırlık kışın sebzeyle beslenirim oğluşum içinde vücut direnci düşmesin diye 2 gibi çıkıcam evden gelince mutlu haberlerimi veririm inşallah

slm kızlar bende burdayım :) az önce eşim geldi kahvaltı yaptık gönderdim 1 saat sonra bende çıkıcam çıkmadan yazayım dedim :) eşimden gebelik testi istedim dayanamıyorum bugün akşam veya yarın sabah yapıcam :) en azından silik çizgi olsa çıkar diyorum varsa ona göre beklerim ...göğüs ağrım gerçekten şüphelendiriyo beni bukadar uzun süre ağrı olmaz diyorum kendi kendime ama ...bakalım hayırlısı olsun.

slm kızlar bende burdayım :) az önce eşim geldi kahvaltı yaptık gönderdim 1 saat sonra bende çıkıcam çıkmadan yazayım dedim :) eşimden gebelik testi istedim dayanamıyorum bugün akşam veya yarın sabah yapıcam :) en azından silik çizgi olsa çıkar diyorum varsa ona göre beklerim ...göğüs ağrım gerçekten şüphelendiriyo beni bukadar uzun süre ağrı olmaz diyorum kendi kendime ama ...bakalım hayırlısı olsun.

bat tarıhın nezaman canım

24 ekim canım... çıkarmı acaba?

canım ıkı gün daha beklesen ıyı olur..yanı bat tarıhınden en azından bır ıkı gün önce...hamılelık olsa bıle belkı bu yüzden hemen bellı olmaz bosuna morelını bozarsın...az daha sabret sabredebılırsen...benımde bat yarın ben yarını beklıyorum zor zoruna canıkom

selam kızlar dünn dr a gittim allahımm nasıl gerildim nasıl sıkıldım anlatamam dr fena değildi ne çok ilgili ne çok ilgisiz hastanede güzel fakat tahlil sonuçlarımı 13 30da vereceklerdi 15 10 da hasta haklarına şikayet etmesem alamayacaktım dr enfeksiyon yok dedi yumurtalıklarında ii dedi prolaktınım 28 olmuş daha önce 37 idi ilaç önerdi bu arada da rahim filmi çektir dedi böyle işte bu ay çektirsemmi diye düşünüyorum yoksaaralığımı beklesem drun ilaç tedavisi 2 ay sürecek dediki bu 2 ay içinde normal yoldan gebe kalmanı beklioruz süre tanımış oluruz dedi sonra tedaviye geçeriz dedi ama yasadığım stresten dolayı bida gitsemmi gitmesemmi düşünüyorum

Canım, tahlillerinle ilgili sıkıntı yaşamışsın, şansına
:26: Rahim filmini mutlaka çektir canım, Fındıkzade Radyotom'da. Ben de orada yaptırmıştım taa Eylül ayında, çok rahat acısız geçti. Doktorun yönlendirince indirim de oluyormuş (300 lira) ben onu bilmiyordum o yüzden 370 lira ödedim. Ama inan bana hiç korkmana gerek yok, vakit kaybetme, sen orayı ara, onlar senin regl gününe göre hesap yapıp çağırıyorlar, onun da ortalama zamanları var çünkü :34:

408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Ateş tablom benim.Bugün 5:55 gibi ölçtüm o yüzdenmi çok düşük çıktıki? Yumurtlama yaklaşınca da düşüyormuş ateş.Ama ben daha adetin 5.günündeyim.Az az da olsa geliyor kendileri.:44:

Evet, olmuş canım :46:Sen her gün aynı saatlerde ölç ama canım. Ben hep 6.20 de ölçüyorum, hiç şaşmaz :34: Sen benim eski tabloma da bakıp çatlama dönemine dair fikir sahibi olabilirsin canım, ok? Aslında şu tablolarımızı da ilk sayfada bir hane daha açıp yapmaya çalıştım ama bozuluyor, yapamadım, 4 bölmeye çıkartamadım çizelgemizi, öyle olsa ne güzel oradan birbirimizi de takip etmiş olacaktık :31:

canım yaa ben siteye girdim sonunda tablomuda yaptım ama nasıl paylaşacağımı hala bulamadımmm:9::9:

Canım, tablonun altında share yazısından Chart Tumbnail linkini veya simple link olanını paylaşıyorsun bizimle :34: Chart tumbnail olan resmi ile beraber görünüyor forumda.

günaydın kızlar phia neredesin canım ekim ayından bu aya kalan kızlar varmı nur,tubılosh,tatlıebbi ne durumdalarr ..

Deepp, nasılsın canım? Nerelerdesin canım sen yaaa, merak ettim ben seni
:26:Nur bu ayı bekliyor, Tubiloshh hamiş, ,Tatlıebbi de BAT'ını bekliyor çok az kaldı :34:

Günaydın fıstıklaaaaaaarrrr
nasılsınız bakalımmm???:16:

nan phiaaa
kız gece geç gelion anacım.
bekledim bekledim gelmedin :5:
gündüz görüşelim olmadı hee?
çok özledim yafri ya :29:

Geldim kuzuu, ama saat 2'de doktora gideceğim, yumoşlara bakacağız bakalım, dua et iyi durumda olsunlar
:16:

hoşgeldin canım:16:

Hoşbulduk canımcımm :16:
Canım, senin çatlama 22. gün gerçekleşmiş, ona göre hesap yapabilirsin :34:
Sonucu almana da az kaldı hadi, senin geç döllenme olduğundan Beta HCG değerin SAT'ına göre düşük çıkacaktır, bak doktor düşük falan derse değerine çatlama gününü söyle mutlaka, geç yumurtladığını bilsin ona göre konuşsun haaaa :20: :1::1:

Back