Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Merhaba kızlar maşallah nazar deymesin hamilelerimiz çoğalmış allah isteyen herkese versin inş fazla aratmadan....

slm kızlar nasılsınız ben geldiimmmmmmmmmmmmm :)
umarım bizde hamis arkadaslarımızın açıkladığı gibi, bu ay bizlerde açıklarız Rabbim izin verirse.. amiinnn :))

arkadaşım moralini yüksek tut aklına kötü birşey getirme.biyopsin yapılsın.benim çokk yakın bir arkadaşımda aynı değerler çıktı ki onun çok afedersin eline gelmişte sivilce gibi bişey hissetmiş.tedavisini oldu ilacını kullandı aldırdı sivilceyi maş.şimdi rahat sadece tedbir amaçlı kontrole gidiyor.ve iki çocuk annesi

hay Allah...Hayirli haberler alirsin inşalla doktordan... demesi kolay biliyorum ama uzulmemeye çalış..

çok teşekkür ederim moral verdiniz kimseye de söyleyemedim ama sizinle derdimi paylaşmak iyi geldi bir nebze

Sakın canını sıkma.Sağlıklı sapasağlam birisin sen.Atlatacaksın o pis mikropları da.Bebeğinle mutlu olacaksın.Moralin yüksek olmalı ki vücudunda seninle birlikte hareket etmeli.Sen beyninle hastalığı kabullenirsen sonuçları da seni bulur.Hasta değilsin ve olmayacaksın.Senin hedefin annelik.Hastalık değil.Varsa da o lüzumsuz mikroplar gidecek en kısa zamanda.Vücudunda bebekten başka bişeye yer yok.Sakın bırakma kendini.Güçlü ol.Bebeğin için....
Etrafımda çok var bu mikropla uğraşıp kurtulan.Ben hep inanca bağlıyorum bunu.Duaya,hayata sıkıca inanırsan oluyor.Sende öyle yap.Dualarımda fmfm diye anarak olacaksın..Emin ol...

hay Allah...Hayirli haberler alirsin inşalla doktordan... demesi kolay biliyorum ama uzulmemeye çalış..
herkese çok ama çok teşekkür ederim ismim feyza ismimle dua ederseniz daha çok mutlu olurum.evet doğru söylüyorsunuz kendimi dirayetli tutmalıyım iki evladım var onlar için ,eşim için en önemlisi kendim için ayakta durmalıyım.MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER.vardır bunde de bir hayır diyeceğiz inşallah:)

Ne güzel iki evladın varmış Allahım sana bağışlasın ikisini de.Mutlaka bi hayır vardır sen güçlü ol yeter.Sen 2 kez doğum yapmış insansın bunu mu atlatamayacaksın Allah aşkına

tatlım sakın üzme kendini aynı testler banda yapıldı ca 125 ve biyopsi alındı ama allaha şükür birşey çıkmadı bunlar sadece kontrol amaçlı bak gör sendede birşey çıkmıycak içini rahat tut ben çok rahattım hiç öyle kanser olacağımı düşünmedim bol bolda dua ettim ve herzaman la ilahe illallah diye tesbih çekiyorum bana her işime faydası olduğunu düşünüyorum bu tesbihin

SELAM KIZÇELERRRR
Ben geldim uzun süredir girememiştim eskileri okuyacağım hemenBugü doktora gittik ve bebişimi çok minikte olsa gördük kesesini çok rahat gördük kalp atışları için erken dedi doktor ve bekliyoruz 2 hafta sonraya randevu verdi...Çabucak geçsin de Allah'ın izniyle duyayım minişimin atışlarını Allah'ım herkese nasip etsin sizleri çok seviyorum ve minişlerimizi korusun...

Ne güzel iki evladın varmış Allahım sana bağışlasın ikisini de.Mutlaka bi hayır vardır sen güçlü ol yeter.Sen 2 kez doğum yapmış insansın bunu mu atlatamayacaksın Allah aşkına

gerçekten öyle ama ben çok çektim Mevlam daha kötüsünden esirgesin.2 evladımı 6 ve 7.5 aylık karnımda öldüler kaybettim.bir tane 2.5 aylık düşük yaptım.bir dış gebelik geçirdim.ameliyat oldum.sağ evlatlarımı sezeryanla,ölü doğumları normal doğum yaptım arkalarından kürtaj oldum.zaten bu kadar çok ameliyat ve kürtaj neden olbileceğini söyledi dr.o yüzden sanki gücüm bitti ama toparlanıcam Allah'ın izniyle dediğin gibi ben neler atlattım bunu da atlatıcağım inşallah.

hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Mevlam en yakın zamanda sağlıkla bebeklerinizi kucağınız versin inşallah.

Kızçelerimmmm temmuz ayı topiğine yazacaktım ama bu aralar iyice saflaştığım için geldim buraya yazmışımmm:26::26::26::26::26::26::26:sizleri seviyorum çok fazla yaşasın

Ne yapıyorsunuz kızlar? Yoruldum,yıprandım.Zor bi gün geçirdim.Akşam yakın bi arkadaşımla yemeğe çıkacağım.Biraz toparlanmam lazım.Bitik durumdayım.Maalesef en mükemmel makyaj bile kapatamaz bu ruh halimi....

merhaba kızlar doktora gittim hormon değerlerim heepsi normal dedi
yalnız yumurtalıklarım büyümüyor ve önümüzdeki 3 ayda gebelik bekleme dedi((
acaba böylebir sorun yaşayan var mı? ne yapmamı önerirsinz

Bal-çörekotu yumurtanın gelişip büyümesi için yararlı bi kür.Onu denemelisin bence...

Kızlar benm kafa karıştı. Sabah tekrar test yaptım bu sefer bişi çıkmadı :44: O yüzden doktorada gitmedim. Ama hala adet olmadım. bugün adetimin 2.ci günü olması lazımdı. Hamile değimiyim? yoksa geç döllenme mi? Hiç aksamazdı günüm. anlamadım

Kan testi verdinmi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…