Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba..
doktordan geldim.bhcg sonucu 638.
allahım hepinize nasip etsin inşallah.
Hepimiz tek çalışmayla aya damgasını vuran tubiloshh izindeyiz desene Bende başladım bal-tarçın-çörekotuna. Rabbim çifter çifter versin inşallah sıpalarımızı bu ay
Bende tubilosh kürü ile ateş ölçmeyi yapıyorum bu ay.
Yalnız bi sıkıntı var gibi bende.Adetin 4.günündeyim ve dünden beri tık yok.Geçen ayda 2 gün sürmüştü.Allah hayır getirsin.Bitse de bi çalışsak
Hepinizi tebrik ederim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dr dan geldim geçen hafta smear testi yapmıştı.bugün sonuçları aldım kanser hücreleri görüldüğünü söyledi.(CIN2-CIN3)arası çıktı.Hemen kolkoskopik biyopsi yapılması gerekiyormuş.Bir de üstüne gebelik şüpheleri de var ama testlerde çıkması için erken daha bat 27 kasım napıcağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum.DR.bir de kanser bile olsan moral çokönemli dedi de şüphesi bile beni bitirmeye yetti.(((((((
My Ovulation Chart
simdi bakin arkadaslar naasil gidiyor tablom...
Kızlar benm kafa karıştı. Sabah tekrar test yaptım bu sefer bişi çıkmadı :44: O yüzden doktorada gitmedim. Ama hala adet olmadım. bugün adetimin 2.ci günü olması lazımdı. Hamile değimiyim? yoksa geç döllenme mi? Hiç aksamazdı günüm. anlamadım
dünde test yaptım bugünde ikisindede 2.çizgi silik çıktı bugün kan verdim geldim yarın 3 te çıkacak sonuç onu bekliyorum
iyi akşamlar canlarım nasılsınız
sol kasığım fena ağrıyor ayakta bile dururken ağrısını hissediyorum yarın kan testi sonucumu alcam hayırlı bir haber olur inşallah
dün gece ben de bir rüya gördüm.. hamileymişim ve hamilelik takvimini ekliyorum.. bilinçaltıma mı işledi, yoksa bir anlamı mı var kim bilir
inşallah canım, keşke çıksa rüyamiyi akşamlar taze hamişimmmm nasılsınnn
hayırlı haberlerini alıcaz inşallah canım benim.
kasık agrısı bende de çok olmuştu.
merak etme hafifliyor sonra
canımmm Allah razı olsunn...
inşallah gördüğün rüya yakında senin de hamilelik takvimi ekleyeceginin habercisidirrr
sol kasığım fena ağrıyor ayakta bile dururken ağrısını hissediyorum yarın kan testi sonucumu alcam hayırlı bir haber olur inşallah
inşallah canım, keşke çıksa rüyam
çıkar canım benim çıkar inşallahhh
senin de çift çizgili testinin resmiyle coşucaz yakında inşallahhhh
iyiyim canım sol kasığımda sürekli bir ağrı var sadece eşimi işe gönderdim oğluşum uyuyor bende pc başına geçtim
ağzından bal damlıyor taze hamişim inşallahh büyük bir zevkle fotosunu çekip yüklerim tabii
ben oğluma hamileykende sol ksığım ağrırdı şimdi de öyle ben kız istiyorum bugün hastanede hamişler bebişler görünce bende kız istiyorum
inşallah canım ateşim gece olunca yükseliyor hararet basıyo resmen hayırlısı artık canım.
hayırlı haberlerini alırız inşallah kuzumm
bekleyip görcezzzz