Kan testi verdinmi hiç?
Bal-çörekotu yumurtanın gelişip büyümesi için yararlı bi kür.Onu denemelisin bence...
anlamadım bende herhangi bir sıkıntı yok diyo rahim normal ndomtrium düzenli hormon sonuçlarımda ii
hrhangi bir kist yok ama 3 ay beklme dedi herhangi bir tedavide vermedi
eşim biraz kitabi bilgilerine baktı yumurtaların küçük olması sebepleri arasında bnde sadece stres var
bilemedim şimdi
bence eksik bişiiler var yada size iyi açıklama yapamamış
bnde geçen ay progestronumu ölçtürdüm yumurtlamamışım
herhangi bi sıkıntı yok herşey normal ama yumurtalıkları dürtücez dedi serophene verdi
ilk ay adetin 3. günü 1 adet olmak üzere giderek artan bi ilaç tadavisi
neden sana ilaç vermedi yada başka bir açıklama yapmadı o bana mantıksız geldi
nasıl yapıcam ayşe
hemen başlayayım
bence eksik bişiiler var yada size iyi açıklama yapamamış
bnde geçen ay progestronumu ölçtürdüm yumurtlamamışım
herhangi bi sıkıntı yok herşey normal ama yumurtalıkları dürtücez dedi serophene verdi
ilk ay adetin 3. günü 1 adet olmak üzere giderek artan bi ilaç tadavisi
neden sana ilaç vermedi yada başka bir açıklama yapmadı o bana mantıksız geldi
anlamış değilim acaba başka bir doktora mı gitsem sonuçlarımla beraber belki ilaç verir
sizin yumurtalıklardamı sorun var
Bebetime almasaydın keşke.Bi kaç kişide yanlış sonuç verdiğini gördük burada.Ben yarın sabah testi tekrarla derim.Olmasa çıkmazıd....Dün idrar testi yapmıştım. silik ikinci çizgi çıkmıştı. Bu sabah daha belirgin çıkar ve doktora giderim diye ümit etmiştim ama bişi çıkmadı.Gitmedim. Galiba testin oyununa geldim.. bugün bebetime nın testini aldım.Ama eşim yapma bekle diyor. En iyisi beklemek
nasıl yapıcam ayşe
hemen başlayayım
peri nasılsın? ne yaptın umarım gebesindir merak ettim seni..
Bebetime almasaydın keşke.Bi kaç kişide yanlış sonuç verdiğini gördük burada.Ben yarın sabah testi tekrarla derim.Olmasa çıkmazıd....
30 gr.öğütülmüş çörekotu,10 çay kaşığı tarçın ve 10 yemek kaşığı balı karıştır.Adetin 2.günü sabah başlaman lazım yemeye.Sabah kahvaltıdan önce,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı ye.10 gün boyunca yiyeceksin.Miktarları fazla koyar veya 10dan fazla yersen yumurtalar kiste dönüşebiliyormuş.O yüzden dikkat et.Tubilosh diye bi arkadaşımız yaptı bunu.Sadece bir kez ilişkiyle (o da yumurtlama gününden önceymiş) hamile kaldı.Yumurtaların gelişmesi ve büyümesi için çok faydası varmış.Bi çok yerde okudum.Sende araştır bu kürü.Faydalananlar çok.Hatta bunu yapanların bazılarında ikiz gebelik olmuş.Tubiloshda da olabilir demiş doktoru.Değeri o kadar yüksek çıktı.Bende yapıyorum bu ay.Benim bir problemiim yok ama belki ikizlerim olur hayallerimdeki gibi
dünde test yaptım bugünde ikisindede 2.çizgi silik çıktı bugün kan verdim geldim yarın 3 te çıkacak sonuç onu bekliyorum
anlamış değilim acaba başka bir doktora mı gitsem sonuçlarımla beraber belki ilaç verir
sizin yumurtalıklardamı sorun var
hayır adetlerim düzensiz ve bazen o kadar çok uzuyor ki arası haklı olarak yumurtlama tarihimi bulamıyorum
adet düzensizliği bana kalıtsal bir miras malesef
istersen yine kendi doktoruna gidip neden 3 ay dediğini, 3 ay sonunda neyin değişeceğini yada neden ilaç tedavisine gerek duymadığını sorabilirsin
bunların cevabını almak hakkın
belirsizlik içinde 3 ay geçmez, ayrıca 3 ay sonra değişecek olan ne?
dünde test yaptım bugünde ikisindede 2.çizgi silik çıktı bugün kan verdim geldim yarın 3 te çıkacak sonuç onu bekliyorum
canım çok teşekkür ederim yalnız benim adetimin 5. günü geç mi kaldım
Benim 1 gün geçti. ama çıkmadıı püfff :44:
ayşem rabbim bu dualarını hayallerini gerçek etsinBen adete 2 gün kalana kadar yapmayı düşünmüyorum test.İkinci çizgiyi belirgin görmek istiyorum.Ve kan tahlilini görmeden doktordan hamilesin cümlesini duymadan eşime söylemeyeceğim.Çok farklı bi fikrim var müjdeyi vermek için.O yüzden de tahlil sonucuna ihtiyacım varHeyecan basıyor düşündükçe.Kamera falan ayarladım o anı sabit çekmesi için.Biliyorum daha çok erken bunların hayalini kurmak için ama ümit insana güzel şeyler düşündürüyor. Kalp atışlarını duymadan da ailelerimize söylemeyeceğiz öyle karar aldık eşimle.Hem biz iki tane müjde vereceğiz ailelerimize.Masraflar ikiye katlanacak Şu akşam ezanı hayrına verecek Rabbim.İnanıyorum bütün kalbimle.Bu kadar kaptırma kendini olmazsa üzülürsün diyorlar ama ben sadece ümit etmiyorumki.Hem ümit ediyorum,hem dua ediyorum,hemde gönülden inanıyorum olacak. Meryem suresini bile ikizlerim olsun diye okuyorum.Sağlıklı,hayırlı ikizler...İki erkek evlat...Masmavi odaları olan iki prens.... İkisinin de ellerini tutup gezeceğim.Gözlerim doluyor bunları yazarken..İçim titriyor,nefesimi tutuyorum..Canı gönülden istiyorum bunu...Rabbim kalbimize göre versin...
Ben adete 2 gün kalana kadar yapmayı düşünmüyorum test.İkinci çizgiyi belirgin görmek istiyorum.Ve kan tahlilini görmeden doktordan hamilesin cümlesini duymadan eşime söylemeyeceğim.Çok farklı bi fikrim var müjdeyi vermek için.O yüzden de tahlil sonucuna ihtiyacım varHeyecan basıyor düşündükçe.Kamera falan ayarladım o anı sabit çekmesi için.Biliyorum daha çok erken bunların hayalini kurmak için ama ümit insana güzel şeyler düşündürüyor. Kalp atışlarını duymadan da ailelerimize söylemeyeceğiz öyle karar aldık eşimle.Hem biz iki tane müjde vereceğiz ailelerimize.Masraflar ikiye katlanacak Şu akşam ezanı hayrına verecek Rabbim.İnanıyorum bütün kalbimle.Bu kadar kaptırma kendini olmazsa üzülürsün diyorlar ama ben sadece ümit etmiyorumki.Hem ümit ediyorum,hem dua ediyorum,hemde gönülden inanıyorum olacak. Meryem suresini bile ikizlerim olsun diye okuyorum.Sağlıklı,hayırlı ikizler...İki erkek evlat...Masmavi odaları olan iki prens.... İkisinin de ellerini tutup gezeceğim.Gözlerim doluyor bunları yazarken..İçim titriyor,nefesimi tutuyorum..Canı gönülden istiyorum bunu...Rabbim kalbimize göre versin...
Bilmiyorumki.Denemekten ne çıkar? 10günü geçirme ama.
ayşem rabbim bu dualarını hayallerini gerçek etsin
canım yaaa ne güzel dilekler onlar öylee
Allah ım gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.Hakkında hayırlı olanıda gönlünde raze eylesin.
Cenab-ı mevlam sen iste kulum ben vereceğim demiş.inş. bu isteklerinin hepsi gerçek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?