Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

30 gr çekilmiş çörekotu ile 10 çay kaşığı tarçını 10 yemek kaşığı balla kavuşturun.Vuslattan sonra adetin 2.günü sabah başlayarak sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı olmak üzere yutun.10 gün sürecek bu döngü.Fazlası yumoşları taşa gönüştürüyor o yüzden ölçülere ve günlere dikkaaaat.... Bol ekşın gelsin bebişler

Son düzenleyen: Moderatör:

30 gr çörek otu kaç kaşık eder kaşık hesabı alabilirmiyim şekerim bu arada tarifi anlatman mükemmel olmuş

slm arkadaşlar bu benim burdaki ilk mesajım benim için hayırlı olur inşallah bebeğimin olmasını çok istiyorum ben geçtiğimiz günlerde ilişki sırasında çok acı çektim ve bir hafta sol kasığım ve belim çok ağrıdı doktora gittim hafif enfeksiyon ve sol yumurtalık çatlamamış kist dedi ilaç verdi 1 hafta ilişki yasak dedi 3 gün kullandim korkmaya başladım acaba hamile olabilirmiyim diye dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ilaçları kullanmaya devam ediyorum benim normalde adet günüm 20 kasım ama bu ilaçlar tarihi değiştirirmi bilmiyorum bide gebe kalmama bi etkisi olurmu yardımcı olursanız sevinirim
kullandığım ilaçlar:
TARLUSAL 5mg sabah akşam 1 tane
GYNO-LOMEXIN 600mg ovül 4 gün arayla
Flagyl 500 mg sabah akşam 1 tane

Ben dün test yaptım ama hiç birsey çıkmadı bu ayda birşey yok çok üzülüyorumm

Hepinizi tebrik ederim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dr dan geldim geçen hafta smear testi yapmıştı.bugün sonuçları aldım kanser hücreleri görüldüğünü söyledi.(CIN2-CIN3)arası çıktı.Hemen kolkoskopik biyopsi yapılması gerekiyormuş.Bir de üstüne gebelik şüpheleri de var ama testlerde çıkması için erken daha bat 27 kasım napıcağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum.DR.bir de kanser bile olsan moral çokönemli dedi de şüphesi bile beni bitirmeye yetti.(((((((

inş birşey çıkmaz canım rabbim yardımcı olsun

Sakin ol nolur.Rabbim derdini verdiyse dermanını da verecektir.Benim akrabam da aynı derdi yaşadı ama kurtuldu çok şükür.Sadece morali çok yüksekti her zaman.İnan doktorlar doğruyu söylüyor moral konusunda.Erken teşhisle kurtulan çok insan var.Dualarım seninle.Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış.Rabbim herşeye kadirdir.Devanı verecektir.

Belki de sadece şüphe olarak kalacak.Zamanı gelmeyen bebek için boşa üzüldün üzülme bekle demek için bu şüpheyi vermiştir.Nolur üzülme.

çok teşekkür ederim moral verdiniz kimseye de söyleyemedim ama sizinle derdimi paylaşmak iyi geldi bir nebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…