• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
inşallah bu ayda bal kürü deneyelim kızlar nasıl olacak

Ben bu kürden çok ümitliyim.Yumurtlamamda bi sorun yok ama yine de ümitliyim.Tubilosh beni çok ümitlendirdi.Yumurtlamadan önce ve sadece bir kerelik ilişkiyle -belki de ikiz- olan bi gebelk yaşıyor.Sonuna kadar da sağlıkla gitsin inşallah.Biz de bu kürle hayallerimize kavuşalım ebson.Adet bitsin Meryem suresini de okuyacağım 41 gün.Senin bat ne zaman?

Hepimiz tek çalışmayla aya damgasını vuran tubiloshh izindeyiz desene :9: Bende başladım bal-tarçın-çörekotuna. Rabbim çifter çifter versin inşallah sıpalarımızı bu ay

Maşallahh.Hayırlı olsun..Adetin kaç gün geçti?
yok canım ben karışımı yapamadım cunku bal sevmiyorum hiç
denedim ama olmadı o yusden bal tarçın çörek otu bana göre diilmiş anladım
inşallah yapan arkadaşlar faydasını görür..:34:

30 gr çekilmiş çörekotu ile 10 çay kaşığı tarçını 10 yemek kaşığı balla kavuşturun.Vuslattan sonra adetin 2.günü sabah başlayarak sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı olmak üzere yutun.10 gün sürecek bu döngü.Fazlası yumoşları taşa gönüştürüyor o yüzden ölçülere ve günlere dikkaaaat.... Bol ekşın gelsin bebişler :8::8::8::8::8:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu kürden çok ümitliyim.Yumurtlamamda bi sorun yok ama yine de ümitliyim.Tubilosh beni çok ümitlendirdi.Yumurtlamadan önce ve sadece bir kerelik ilişkiyle -belki de ikiz- olan bi gebelk yaşıyor.Sonuna kadar da sağlıkla gitsin inşallah.Biz de bu kürle hayallerimize kavuşalım ebson.Adet bitsin Meryem suresini de okuyacağım 41 gün.Senin bat ne zaman?

canım benim bat 27 kasım fakat bu ay birşey beklemiyorum ben bi an önce adet olup aralık ayına hazırlanmak istiyorum

30 gr çekilmiş çörekotu ile 10 çay kaşığı tarçını 10 yemek kaşığı balla kavuşturun.Vuslattan sonra adetin 2.günü sabah başlayarak sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı olmak üzere yutun.10 gün sürecek bu döngü.Fazlası yumoşları taşa gönüştürüyor o yüzden ölçülere ve günlere dikkaaaat.... Bol ekşın gelsin bebişler :8::8::8::8::8:

30 gr çörek otu kaç kaşık eder kaşık hesabı alabilirmiyim şekerim bu arada tarifi anlatman mükemmel olmuş

canım benim bat 27 kasım fakat bu ay birşey beklemiyorum ben bi an önce adet olup aralık ayına hazırlanmak istiyorum
Nedenki?

30 gr çörek otu kaç kaşık eder kaşık hesabı alabilirmiyim şekerim bu arada tarifi anlatman mükemmel olmuş

Ölçmedim ama tahminen 2 dolu yemek kaşığı falan.Öyle görünüyordu :1: Teşekkür ederim beğenin için :42: Şifa Allah'tan gelecek inşallah.Bebişlerimi doğuracağım kendi doğumgünümde :)

Nedenki?

Ölçmedim ama tahminen 2 dolu yemek kaşığı falan.Öyle görünüyordu :1: Teşekkür ederim beğenin için :42: Şifa Allah'tan gelecek inşallah.Bebişlerimi doğuracağım kendi doğumgünümde :)
canım ben bu ay kist için doğum kontrol hapı kullanıyorum ya onuda geçtim fazla bi çalışma yapamadık ki nasıl olacak bebiş

slm arkadaşlar bu benim burdaki ilk mesajım benim için hayırlı olur inşallah bebeğimin olmasını çok istiyorum ben geçtiğimiz günlerde ilişki sırasında çok acı çektim ve bir hafta sol kasığım ve belim çok ağrıdı doktora gittim hafif enfeksiyon ve sol yumurtalık çatlamamış kist dedi ilaç verdi 1 hafta ilişki yasak dedi 3 gün kullandim korkmaya başladım acaba hamile olabilirmiyim diye dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ilaçları kullanmaya devam ediyorum benim normalde adet günüm 20 kasım ama bu ilaçlar tarihi değiştirirmi bilmiyorum bide gebe kalmama bi etkisi olurmu yardımcı olursanız sevinirim
kullandığım ilaçlar:
TARLUSAL 5mg sabah akşam 1 tane
GYNO-LOMEXIN 600mg ovül 4 gün arayla
Flagyl 500 mg sabah akşam 1 tane

canım ben bu ay kist için doğum kontrol hapı kullanıyorum ya onuda geçtim fazla bi çalışma yapamadık ki nasıl olacak bebiş

Tubilossh da öyle diyordu.Verimli günlerim boş geçti nasıl olsunki diye.Hatılıyormusun?Rabbim Hz.Meryem'e babasız evlat verdi bizden mi esirgeyecek yüce kudretini?Haşa şüphemiz yok.Olacak.Sadece yazılan saati gelmedi kuzularımızın.Ümitsizlik haramdır hadis-i şerifini hep düşünürüm.Sende aklından çıkarma ebsonum:54:

Ben dün test yaptım ama hiç birsey çıkmadı :( bu ayda birşey yok çok üzülüyorumm

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dr dan geldim geçen hafta smear testi yapmıştı.bugün sonuçları aldım kanser hücreleri görüldüğünü söyledi.(CIN2-CIN3)arası çıktı.Hemen kolkoskopik biyopsi yapılması gerekiyormuş.Bir de üstüne gebelik şüpheleri de var ama testlerde çıkması için erken daha bat 27 kasım napıcağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum.DR.bir de kanser bile olsan moral çokönemli dedi de şüphesi bile beni bitirmeye yetti.:((((((((

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dr dan geldim geçen hafta smear testi yapmıştı.bugün sonuçları aldım kanser hücreleri görüldüğünü söyledi.(cın2-cın3)arası çıktı.hemen kolkoskopik biyopsi yapılması gerekiyormuş.bir de üstüne gebelik şüpheleri de var ama testlerde çıkması için erken daha bat 27 kasım napıcağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum.dr.bir de kanser bile olsan moral çokönemli dedi de şüphesi bile beni bitirmeye yetti.:((((((((

inş birşey çıkmaz canım rabbim yardımcı olsun

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dr dan geldim geçen hafta smear testi yapmıştı.bugün sonuçları aldım kanser hücreleri görüldüğünü söyledi.(CIN2-CIN3)arası çıktı.Hemen kolkoskopik biyopsi yapılması gerekiyormuş.Bir de üstüne gebelik şüpheleri de var ama testlerde çıkması için erken daha bat 27 kasım napıcağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum.DR.bir de kanser bile olsan moral çokönemli dedi de şüphesi bile beni bitirmeye yetti.:((((((((

Sakin ol nolur.Rabbim derdini verdiyse dermanını da verecektir.Benim akrabam da aynı derdi yaşadı ama kurtuldu çok şükür.Sadece morali çok yüksekti her zaman.İnan doktorlar doğruyu söylüyor moral konusunda.Erken teşhisle kurtulan çok insan var.Dualarım seninle.Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış.Rabbim herşeye kadirdir.Devanı verecektir.

Belki de sadece şüphe olarak kalacak.Zamanı gelmeyen bebek için boşa üzüldün üzülme bekle demek için bu şüpheyi vermiştir.Nolur üzülme.

Sakin ol nolur.Rabbim derdini verdiyse dermanını da verecektir.Benim akrabam da aynı derdi yaşadı ama kurtuldu çok şükür.Sadece morali çok yüksekti her zaman.İnan doktorlar doğruyu söylüyor moral konusunda.Erken teşhisle kurtulan çok insan var.Dualarım seninle.Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış.Rabbim herşeye kadirdir.Devanı verecektir.

çok teşekkür ederim moral verdiniz kimseye de söyleyemedim ama sizinle derdimi paylaşmak iyi geldi bir nebze

Back