- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
günaydın kızlarr
EBSON senin patoloji sonucun çıktı mı paylaştıysanda farkedemedim
çıktı şekerim allaha şükür birşey çıkmadı bu 3 ay çalışma yapıcaz eğer olmazsa tekrar doktora gidecem bebek tedavisi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarr
EBSON senin patoloji sonucun çıktı mı paylaştıysanda farkedemedim
çıktı şekerim allaha şükür birşey çıkmadı bu 3 ay çalışma yapıcaz eğer olmazsa tekrar doktora gidecem bebek tedavisi için
sağolun canım düşünüp merak ettiğiniz için işte şimdi 3 ay deniycez bakalım ne olacakayyy hadi gözün aydıkn canım seni sölüyodun dun tubişe noldu bu kız yok piyasada sonucu cıkıcaktı die cok sevindim bakk hadii
cıkmamış bişey ben demiştim Allah ın izniyle temizl cıkcak sonucun diee tam gaz çalışmalara devam
inşallah canım allahın izni ile olsun bebeğim doktora bebeğimin kalp atışlarını cinsiyetini öğrenmek için giderim inşallahhadi gözünaydın cnm.inş.tedaviye gerek kalmaz 3 aya kadar bebişin göbüşüne konar
sağolun canım düşünüp merak ettiğiniz için işte şimdi 3 ay deniycez bakalım ne olacak
[/QUOThadi baklaım hayırlıısyla alıcaz gusel haberlerini ebson cum sen içini ferah tut bak biz sana demiştik temiz cıkıcak sonuçların tasalanma die
şimdi de içini ferah tut bak bu da benm 4 ayım Rabbim ne zaman hayılısıysa ozaman verecektir evlatlarımızı kötü düşünüp moral bozmak yok
peri ve inci hayırlı olsun sizlere arkadaşlar.ben bugün adetin 8.günü olduğu için doktora gittim fakat kese falan gözükmedi.doktor acaba hamilelik mi var gel bi bakalım demişti.gerçi geçen hafta bat 12 kasımda kan testi yapılmıştı.fakat negatifti.şimdide alltan muayene etti yok birşey.hatta yumurtlama yeni olmuş dedi.yuh dedim bende.ama yinede kanda test ve progestoren istedi doktorum.kan verdim saat 3 de sonuçları alıcam.ben hiç zannetmiyorum ama bu gecikme çok üzdü beni.çünkü isteristemez çok umutlanmıştım.moralim çok bozuk kızlar.çok bozuk (
canım sabırsızlıkla aralık ayını bekliyorum bu ay sıkı çalışacam bide tubişin yaptığı bal tarçın karışımını yapıcamsağolun canım düşünüp merak ettiğiniz için işte şimdi 3 ay deniycez bakalım ne olacak
[/QUOThadi baklaım hayırlıısyla alıcaz gusel haberlerini ebson cum sen içini ferah tut bak biz sana demiştik temiz cıkıcak sonuçların tasalanma die
şimdi de içini ferah tut bak bu da benm 4 ayım Rabbim ne zaman hayılısıysa ozaman verecektir evlatlarımızı kötü düşünüp moral bozmak yok
peri ve inci hayırlı olsun sizlere arkadaşlar.ben bugün adetin 8.günü olduğu için doktora gittim fakat kese falan gözükmedi.doktor acaba hamilelik mi var gel bi bakalım demişti.gerçi geçen hafta bat 12 kasımda kan testi yapılmıştı.fakat negatifti.şimdide alltan muayene etti yok birşey.hatta yumurtlama yeni olmuş dedi.yuh dedim bende.ama yinede kanda test ve progestoren istedi doktorum.kan verdim saat 3 de sonuçları alıcam.ben hiç zannetmiyorum ama bu gecikme çok üzdü beni.çünkü isteristemez çok umutlanmıştım.moralim çok bozuk kızlar.çok bozuk (
hayırlı olsun tatlım lütfen şimdi benim için dua et olurmu benimde olsun bebeğim böyle sizin gibi haber verim buradankızlar merhaba..
doktordan geldim.bhcg sonucu 638.
allahım hepinize nasip etsin inşallah.
kızlar merhaba..
hayırlı olsun tatlım lütfen şimdi benim için dua et olurmu benimde olsun bebeğim böyle sizin gibi haber verim buradan
canım sabırsızlıkla aralık ayını bekliyorum bu ay sıkı çalışacam bide tubişin yaptığı bal tarçın karışımını yapıcam
çalış yawrumm sıkı calış
bal çörek otu da gayet güsel bişimiş ben bal sevmediğim yiyemediğim için yapamıyorum midemi bulandırıyo
ama yapman senin faydana
ben bu ay ovu testi kullanıyorum bide ateş takibi en sıkı calıştığım ay bu ay diyebilirim
tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun
canım sabırsızlıkla aralık ayını bekliyorum bu ay sıkı çalışacam bide tubişin yaptığı bal tarçın karışımını yapıcam
Hepimiz tek çalışmayla aya damgasını vuran tubiloshh izindeyiz desene Bende başladım bal-tarçın-çörekotuna. Rabbim çifter çifter versin inşallah sıpalarımızı bu ay
kızlar merhaba..
Maşallahh.Hayırlı olsun..Adetin kaç gün geçti?
çalış yawrumm sıkı calış
bal çörek otu da gayet güsel bişimiş ben bal sevmediğim yiyemediğim için yapamıyorum midemi bulandırıyo
ama yapman senin faydana
ben bu ay ovu testi kullanıyorum bide ateş takibi en sıkı calıştığım ay bu ay diyebilirim
Bende tubilosh kürü ile ateş ölçmeyi yapıyorum bu ay.
Yalnız bi sıkıntı var gibi bende.Adetin 4.günündeyim ve dünden beri tık yok.Geçen ayda 2 gün sürmüştü.Allah hayır getirsin.Bitse de bi çalışsak
çalış yawrumm sıkı calış
ama yapman senin faydana
hadi baakalım rabbim bu ay güldürsün yüzünü bende sadece ateş takibi yapıyorum sanada göndermiştim ya hala ateşim yükseklerde gidiyor ama geçen ay adetten 1 gün önce düşmüştü senin ki nasıl ateşin
Hepimiz tek çalışmayla aya damgasını vuran tubiloshh izindeyiz desene Bende başladım bal-tarçın-çörekotuna. Rabbim çifter çifter versin inşallah sıpalarımızı bu ay
Maşallahh.Hayırlı olsun..Adetin kaç gün geçti?
inşallah bu ayda bal kürü deneyelim kızlar nasıl olacak