phiacım bu takvimi kendinmi düzenledin biz nasıl yararlanabiliriz bu takvimden bilgi verirsen çok sevinirim canım
Başımızın üstünde yerin var Femolove'um
amin inş cnm kan testi yaptırmadan inanmayacağım sanırım
aayyyy canim benim insallah sizde taze taze gebisler olarak gelirsiniz topige
cnm benim gerçekten inanmıyorum teste kusur buluyorum..bugün ağız kuruluğuda çook fazla..hamişsin kelimesini mevlm herkesin duymasını nasip et inş
cnm benim gerçekten inanmıyorum teste kusur buluyorum..bugün ağız kuruluğuda çook fazla..hamişsin kelimesini mevlm herkesin duymasını nasip et inş
Canım, sen foto eklesene biz de bakalım testineŞu adrese yükleyip forum linkini yolla bize Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
BAT ne zamandı senin canım? Listeye ekleyeyim seni de
Selam kizlar ne guzel hamisler var tebrik ederim hepiniziKasimada az kaldi insallah bizlerde kasimda aliriz o guzel haberleri Dua edin hamisler bizlerede
rabbim kabul ederse tüm dualar sizlerle cnm ALLAHım yavrunuzu nasip etsin isteyen herkese inşşş
cnm ben geçen hafta oldum sandım kasım 22de lmam gerekiyordu ama bu ay gelen lekeymiş sanırım..22 kasım diye eklemiştin sanırım ama ben ekimde oldum sandım olmamışım meğer..resim yüklemeyi beceremiyorumki nasıl oluyor cnm tlfdanmı çekip göndereceğim pcye atıpta
kızlar ben de geldim buraya ekim topiğinde kimsecikler kalmadı canım sıkıldı galiba kırmızılarım geliyor karnımda bi sancı var artık gelsinler ya böyle belirsizlik öldürdü beni
Canım http://www.hizliresim.com/ sitesini aç, sonra dosya yükleye bas, resmini seç, şimdi yükleye bas, sonra da forumlar yazısında çıkan linki kopyala, buradaki cevap yazdığın haneye yapıştır o linki, işlem tamamdır. Hadi dene bakalım
Gel canım, gel, sen gel ama kırmızıların gelmesin​Bugün test yaptın mı hiç?
cnm inan yapamadım ama uğraşacağım resmi önce pcyemi yüklemem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?