daha sonra inş bu ilk ya acele ediyorum ve heycanlıyım zaten korkuyorum bide böyle adetmi değilmi anlamayınca dahada gerildim
sende adet olmadınmı canım? bat nezamandı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha sonra inş bu ilk ya acele ediyorum ve heycanlıyım zaten korkuyorum bide böyle adetmi değilmi anlamayınca dahada gerildim
Sunbal'ım, doktora salı gidecek olsaydın, beraber atlar giderdik hee, benim randevum da salı ya, aynı yerdeyiz hem de
Sunbal'ım, doktora salı gidecek olsaydın, beraber atlar giderdik hee, benim randevum da salı ya, aynı yerdeyiz hem de
gidince dicem kadınlar kulubünden arkadsım tavsiye ettii
sende adet olmadınmı canım? bat nezamandı?
He valla, söyle kuzum
dr der bi manyak daha hadicanım psikiyatriyeee
15 kasımdı ama bugün sabah tuvalete gittiğimde peçeteye pembe sıvı geldi normalde karnım ağrır ve adetim gelirdi 15 saat oldu wc ye gittikçe peceteye azıcıkda pede pembe sıvı gelmiş analamdım bu ne
Kızzz, ben geçen giderken fertility friend ateş tablomun çıktısını bile koymuştum dosyaya Beğendi valla. Aaa bunun çıktısı da mı alınıyormuş böyle, maşallah siz bazen bizden çok biliyorsunuz dedi Ben de dedim Neşe Hanım, insan başına gelince herşeyi araştırıp öğreniyor valla dedim güldü Doktorlar da farkında bizim sıyırdığımızın
ben adet old varsayıyorum amasende umut var inş hamişsindir canım kantesti yaptir bari kesin sonuçhadi bakalım hayırlısı.inşallah gebelik vardır canım.benimde 12 kasımdan beri adetim gelmedi.bekliyorum bakalım.ama bende pembe sıvı falanda olmadı.sürekli sarı renkli bi akıntı var okadar.haberlerini bekliyorum canım.allah dileğini versin inşallah sağlıkla sıhatle.
Gercekten arkadaslar insan basına geldikçe araştıra araştıra cok şey öğreniyor bana da Dr um yari jinekolog oldun bir diploman eksik diyor:)))
öyle tabiii bazen çok bilmekte ii değil ama bunu farketemek için çookk geç herhaltıda biilioz bilmiosak soruyoz öğreniyoz camia büyük
Herkese merhaba iyi geceler kızlar nasılsınız?
ii geceler kızlar ben yatıyorum
Hoşgeldin canıımm, biz iyiyiz, senden naber?
İyi ne olsun eşim tv başında uyuya kaldı bende nette cirit atıyorum:)
öyle tabiii bazen çok bilmekte ii değil ama bunu farketemek için çookk geç herhaltıda biilioz bilmiosak soruyoz öğreniyoz camia büyük