• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
daha sonra inş bu ilk ya acele ediyorum ve heycanlıyım zaten korkuyorum bide böyle adetmi değilmi anlamayınca dahada gerildim

Anladım canım, senin bi de 3. gün gitmen şart zaten. Pazartesi senin için en uygun gün :34:

sende adet olmadınmı canım? bat nezamandı?

15 kasımdı ama bugün sabah tuvalete gittiğimde peçeteye pembe sıvı geldi normalde karnım ağrır ve adetim gelirdi 15 saat oldu wc ye gittikçe peceteye azıcıkda pede pembe sıvı gelmiş analamdım bu ne

Kızlaaarrr, altta bekleme yapmayın ayol, ööyyle yazılanları okuyosunuz vallaa, accık gelin de sohbet edelim yaaa :9::9:

dr der bi manyak daha hadicanım psikiyatriyeee :1:

Kızzz, ben geçen giderken fertility friend ateş tablomun çıktısını bile koymuştum dosyaya :52: Beğendi valla. Aaa bunun çıktısı da mı alınıyormuş böyle, maşallah siz bazen bizden çok biliyorsunuz dedi :9: Ben de dedim Neşe Hanım, insan başına gelince herşeyi araştırıp öğreniyor valla dedim güldü :1: Doktorlar da farkında bizim sıyırdığımızın :52:

15 kasımdı ama bugün sabah tuvalete gittiğimde peçeteye pembe sıvı geldi normalde karnım ağrır ve adetim gelirdi 15 saat oldu wc ye gittikçe peceteye azıcıkda pede pembe sıvı gelmiş analamdım bu ne

hadi bakalım hayırlısı.inşallah gebelik vardır canım.benimde 12 kasımdan beri adetim gelmedi.bekliyorum bakalım.ama bende pembe sıvı falanda olmadı.sürekli sarı renkli bi akıntı var okadar.haberlerini bekliyorum canım.allah dileğini versin inşallah sağlıkla sıhatle.

Kızzz, ben geçen giderken fertility friend ateş tablomun çıktısını bile koymuştum dosyaya :52: Beğendi valla. Aaa bunun çıktısı da mı alınıyormuş böyle, maşallah siz bazen bizden çok biliyorsunuz dedi :9: Ben de dedim Neşe Hanım, insan başına gelince herşeyi araştırıp öğreniyor valla dedim güldü :1: Doktorlar da farkında bizim sıyırdığımızın :52:

öyle tabiii bazen çok bilmekte ii değil ama bunu farketemek için çookk geç herhaltıda biilioz bilmiosak soruyoz öğreniyoz camia büyük:kkk:

Gercekten arkadaslar insan basına geldikçe araştıra araştıra cok şey öğreniyor bana da Dr um yari jinekolog oldun bir diploman eksik diyor:)))

hadi bakalım hayırlısı.inşallah gebelik vardır canım.benimde 12 kasımdan beri adetim gelmedi.bekliyorum bakalım.ama bende pembe sıvı falanda olmadı.sürekli sarı renkli bi akıntı var okadar.haberlerini bekliyorum canım.allah dileğini versin inşallah sağlıkla sıhatle.
ben adet old varsayıyorum amasende umut var inş hamişsindir canım kantesti yaptir bari kesin sonuç

Gercekten arkadaslar insan basına geldikçe araştıra araştıra cok şey öğreniyor bana da Dr um yari jinekolog oldun bir diploman eksik diyor:)))

öyle tabiii bazen çok bilmekte ii değil ama bunu farketemek için çookk geç herhaltıda biilioz bilmiosak soruyoz öğreniyoz camia büyük:kkk:

Bizi gidi Fahri Jinekologlar bizzziiiiii
:52::52:

Yaşasın Kadınlar Kulübüüüü :kkk:

Herkese merhaba iyi geceler kızlar nasılsınız?

sen pembe kan geldi demiştin acaba üstüne görme olmasın.
üstüne görmede bildiğim kadarıyla regliden farklı birgun sürüyor ya çok kanama yada çok az kanama oluyor diye biliyorum.

tubiloshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canımmmmmmmmmm... gözün aydın. sağlıkla bebişini kucağına almak da nasip olur inşallah..

yokluğumda boş durmamışsın maaşallah...:1:

2 haftadır işlerim çok yoğun olduğu için gelemedim hiç buralara.... resmen kaybettim kendimi... ama şükür burdayım işte.. yoğunluğun tek artısı oturup düşünmeye fırsatım olmadı... ama içimden bir ses bu ay için hiç ümit vaad etmiyor bana.. bu ay ihmal ettim, daha doğrusu fırsat bulamadım. ama bu ay da gebelik olmazsa artık dr.a gidicez. beklerken boşuna beklemiş olmaktan korkmaya başladım artık. bir sıkıntımız varsa bilelim, tedavi gerekiyorsa biran önce başlayalım diyorum artık.

yakın bir arkadaşım hamile.. geçen hafta aldım haberini, dün de ultrason resmini gördümm.. kıskanmak değil tabii ki de imrenmek mi desem. öyle garip hissettim kendimi.

hepinize iyi geceler.. kahvaltıda görüşürüz inşallah :1::1:

Back