• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Soğan kürünü demeyen var mı? :43:
Ben başladım bugün polıstık overa ve bebk olmasına yardım edıomusss :44:

polistik over ıcın mukemel... en guzeli bendede vardı.. 45gunde bi adet oluyodum.. sogan kurunu yaptm ilk ay 38 gunde oldu gecen ayda yaptım 33gunde oldu... yardımı olur...

arkadaşlar ne olur bana cevap yazın.benim bat 12 kasımken ben hala adet olamadım.ve 13 kasımda kan testi yaptırdım ve çıkmadı.negatif yani.doktorumu aradım dedim ki'' 4.gün bugün ama hala kırmızılar gelmedi.testte negatif çıktı.napalım?'' doktor''pazar gününe kadar bekle eğer olmazsa pazartesi testi tekrar yaparız dedi.böyle bi mantık varmı sizce?normal adet günümde kanda çıkmayacak ama sonra çıkabilecek.hiç şahit oldunuzmu duydunuzmu? buarada benim göğüslere dokunulmuyor şişlikten.iççamaşarımı giymezsem(sütyen) acıyor göğüslerim çokfena batmalar oluyor.benim kafam çok karışık bana bi fikir verin ne olur :((

evet olabiliyor oyle... adetın olması gerektı gunden itibaren 10gun sonra bile cıka biliyor...

ben bugüne kadar bal arı sütü polen soğan suyu bal tarçın çörek oyu maydonz süt buharı adaçayı oturma banyosu denedim daha denemediğim ne var onuda denim yaptım olmadı olsun:50:

canım hepsni karıştırma.... sakın olmaya bak mesela fındık.fıstık,kuru ıncır falan ye bide... faydası oluyo diyolar ben bu ay yapıcam

herkese günaydın kızlar

güzelliklerle dolu bir gün olsun diliyorum hepimiz için :)

umarım benim için güzel bir gün olur bugün doğum günüm 27 oldum güzel geçsin istiyorum:16:

umarım benim için güzel bir gün olur bugün doğum günüm 27 oldum güzel geçsin istiyorum:16:

Sağlıklı huzur dolu bir yaş diliyorum. Gelecek sene doğum gününü yavrunla kutlarsın inşallah... Şöyle pastanın içine giriverir umarım...

mutlu yıllar canım yeni yasın ömrüne huzur mutluluk sağlık ve bide bebiş katsın

canım hepsni karıştırma.... sakın olmaya bak mesela fındık.fıstık,kuru ıncır falan ye bide... faydası oluyo diyolar ben bu ay yapıcam

canım hepsinikarıştırmıyorum 10 aydır sırayla yaptım yani fındık fıstık incir yersem biraz daha şişerim zaten kilo vermem lazım belki kilom bile engel oluyo olabilir

günaydın kızlar hayırlı cumalar kırmızı kartı yiyip kasım ayından sutlanmış bulunmaktayım yeni bat 12.12.12 :ssz:

phiacım randevumu aldım pzartesi drdayım hadi hayırlısı

günaydın kızlar hayırlı cumalar kırmızı kartı yiyip kasım ayından sutlanmış bulunmaktayım yeni bat 12.12.12 :ssz:

phiacım randevumu aldım pzartesi drdayım hadi hayırlısı

kız yeni bat tarihin ne güzelmiş inşallah bu tarihte bebişinin haberini alırsın ve senin için unutulmaz bi gün olur

kızlar herkese hayırlı cumalar.

buayda kırmızı kartı yedim.böylelikle 23.ayda kapandı.içim bir değişik bugün üzülmekle üzülmemek arası gidip geliyorum.

kısmet artık cenab-ı mevlanın dediği olur.

PERİ doğum gününmüş nice mutlu yıllara

Peri doğum gününü kutluyorum..

arkadaşlar bugun dr gittim alttan muayene etti uterus normal endumetrium düzenli dedi
birde her 2 over grade 1 diye yazmış ultrasyoon kağıdıma bu ne anlama gliyor
bilen varmı çok panikledim şimdi

kız yeni bat tarihin ne güzelmiş inşallah bu tarihte bebişinin haberini alırsın ve senin için unutulmaz bi gün olur

inş canım bakalım bi drla görüşeyim o neler diyecek

kızlar herkese hayırlı cumalar.

buayda kırmızı kartı yedim.böylelikle 23.ayda kapandı.içim bir değişik bugün üzülmekle üzülmemek arası gidip geliyorum.

kısmet artık cenab-ı mevlanın dediği olur.

PERİ doğum gününmüş nice mutlu yıllara

canım hayır lısı olsun napalım dr a gitmişmiydiniz

kızlar merhaba
bende yeniyim.
benide listenize ekleyin.
kasım 7 si adet günüm.
inşaallah bu ay bana ve sizlere hayırlı sevinçler, bebişler verir rabbim inş

inş canım bakalım bi drla görüşeyim o neler diyecek

canım hayır lısı olsun napalım dr a gitmişmiydiniz

gittim canım gittim 1 senedir dr.la kankiyim.:27::27:eşim varikoselden ameliyat olduda benim dr.um 4-5 ay bekleyelim bakalım dedi şimdi kısmetse aralık yada ocakta tekrar gideceğim bakayım ne diyecek

mutfak işi bitti evi süpürdüm geriye tozlar kaldı ama bende kan ter içinde kaldım doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim:16:

Back