Soğan kürünü demeyen var mı?
Ben başladım bugün polıstık overa ve bebk olmasına yardım edıomusss :44:
arkadaşlar ne olur bana cevap yazın.benim bat 12 kasımken ben hala adet olamadım.ve 13 kasımda kan testi yaptırdım ve çıkmadı.negatif yani.doktorumu aradım dedim ki'' 4.gün bugün ama hala kırmızılar gelmedi.testte negatif çıktı.napalım?'' doktor''pazar gününe kadar bekle eğer olmazsa pazartesi testi tekrar yaparız dedi.böyle bi mantık varmı sizce?normal adet günümde kanda çıkmayacak ama sonra çıkabilecek.hiç şahit oldunuzmu duydunuzmu? buarada benim göğüslere dokunulmuyor şişlikten.iççamaşarımı giymezsem(sütyen) acıyor göğüslerim çokfena batmalar oluyor.benim kafam çok karışık bana bi fikir verin ne olur(
ben bugüne kadar bal arı sütü polen soğan suyu bal tarçın çörek oyu maydonz süt buharı adaçayı oturma banyosu denedim daha denemediğim ne var onuda denim yaptım olmadı olsun
umarım benim için güzel bir gün olur bugün doğum günüm 27 oldum güzel geçsin istiyorum
umarım benim için güzel bir gün olur bugün doğum günüm 27 oldum güzel geçsin istiyorum
canım hepsni karıştırma.... sakın olmaya bak mesela fındık.fıstık,kuru ıncır falan ye bide... faydası oluyo diyolar ben bu ay yapıcam
günaydın kızlar hayırlı cumalar kırmızı kartı yiyip kasım ayından sutlanmış bulunmaktayım yeni bat 12.12.12
phiacım randevumu aldım pzartesi drdayım hadi hayırlısı
kız yeni bat tarihin ne güzelmiş inşallah bu tarihte bebişinin haberini alırsın ve senin için unutulmaz bi gün olur
kızlar herkese hayırlı cumalar.
buayda kırmızı kartı yedim.böylelikle 23.ayda kapandı.içim bir değişik bugün üzülmekle üzülmemek arası gidip geliyorum.
kısmet artık cenab-ı mevlanın dediği olur.
PERİ doğum gününmüş nice mutlu yıllara
inş canım bakalım bi drla görüşeyim o neler diyecek
canım hayır lısı olsun napalım dr a gitmişmiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?