çok takmadan bekle canım.sonrası daha sevindirici olur senin için.az kalmış bak şafak 6:)
evet canım aynen..bende öyle yapıyom kendımı dınlendırıyorum...yedıgıme ıctıgıme bakıyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok takmadan bekle canım.sonrası daha sevindirici olur senin için.az kalmış bak şafak 6:)
4 gün geçince tekrar yaptım canım yani regl gecikmesinin 6 ya da 7. günüuydü.önce tek çizgi çıktı dedim yine yok atıyodum çöpe atmadım 5 dakka olmadan bi baktım ikinci çizgi orda :))
phia canım listeyi aralık ayı için güncellemişsin
off bu ayı geçirdik inşallah aralık ayında listemiz dolar taşar
Kızlar ben heyecandan duramıyorum
Evet kuzu yaa, duramadım, yeni ay yeni umutlar hadi phia dedim ve güncelledim yaklaşık BAT'larla
kızlar acaba test yapsammı...duramıyorum gıbı
canımm ellerine sağlık
benim adetim dün bitti bakalım pazar gününden itibaren kritik günler
[ı]hadi bakalım, başlasın çalışmalaaarrr [/ı] [ı]ben de klomen sonrası salı günü doktoruma gideceğim yumoşlar ne alemde diye, doktor şu gün deyince biz de çalışacağız bakalım [/ı]
Hadi bakalım, başlasın çalışmalaaarrr Ben de klomen sonrası salı günü doktoruma gideceğim yumoşlar ne alemde diye, doktor şu gün deyince biz de çalışacağız bakalım
Bende bugün test yapacaktım sonra düşündüm günüm gelsin öyle yapcam var yada yok ne olursa artık:26:
kızlar acaba test yapsammı...duramıyorum gıbı
[ı]
pericim, sen geç yumurtlamıştın yanlış hatırlamıyorsam? çatlamadan sonraki kaçıncı gün bugün? Dpo 12 ise (çatlamadan sonraki gün) yapabilirsin testini, o kadar olmadıysa yapma ama [/ı]
günün geçti mi canım