• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
phia canım listeyi aralık ayı için güncellemişsin :9: :9:
off bu ayı geçirdik inşallah aralık ayında :49: :49: :49: listemiz dolar taşar

phia canım listeyi aralık ayı için güncellemişsin :9: :9:
off bu ayı geçirdik inşallah aralık ayında :49: :49: :49: listemiz dolar taşar

Evet kuzu yaa, duramadım, yeni ay yeni umutlar hadi phia dedim ve güncelledim yaklaşık BAT'larla :1::1:

canımm ellerine sağlık :61:
benim adetim dün bitti bakalım pazar gününden itibaren kritik günler :16: :16:

Hadi bakalım, başlasın çalışmalaaarrr :9: Ben de klomen sonrası salı günü doktoruma gideceğim yumoşlar ne alemde diye, doktor şu gün deyince biz de çalışacağız bakalım :17::1:

Bende bugün test yapacaktım sonra düşündüm günüm gelsin öyle yapcam var yada yok ne olursa artık:26:

[ı]hadi bakalım, başlasın çalışmalaaarrr [/ı]:9: [ı]ben de klomen sonrası salı günü doktoruma gideceğim yumoşlar ne alemde diye, doktor şu gün deyince biz de çalışacağız bakalım [/ı]:17::1:

bende eğer hastalanırsam gitcem doktora bakalım ne diyecek bana hayırlısı olur inşallah phiacım bende bu aydan pek ümitli değilim nedense:26:

Hadi bakalım, başlasın çalışmalaaarrr :9: Ben de klomen sonrası salı günü doktoruma gideceğim yumoşlar ne alemde diye, doktor şu gün deyince biz de çalışacağız bakalım :17::1:

ben ovulasyon testiyle takip ediyorum ama düşükle sonuçlanan hamileliğimde 12.gün çift çizgi çıkmıştı.
geçen ay 12. 13. 14. gün çift çizgi çıktı anlayamadım niye öle oldu
bakalım bu sefer nasıl olcak
Allah güç kuvvet versin :9: :9: :9:

Bende bugün test yapacaktım sonra düşündüm günüm gelsin öyle yapcam var yada yok ne olursa artık:26:

Pericim, sen geç yumurtlamıştın yanlış hatırlamıyorsam? Çatlamadan sonraki kaçıncı gün bugün? DPO 12 ise (çatlamadan sonraki gün) yapabilirsin testini, o kadar olmadıysa yapma ama
:34:

selam kızlar...
maşallah ne kadar kalablık burası:nazar::nazar:
RABBİm gönlünüze göre versin inşallahhh :16::16:
pes etmeyin bol bol dua edin...
bende herkese dua ediyorum...
ettiğiniz dualar kabul olsun mübarek gecede :16:

[ı]
pericim, sen geç yumurtlamıştın yanlış hatırlamıyorsam? çatlamadan sonraki kaçıncı gün bugün? Dpo 12 ise (çatlamadan sonraki gün) yapabilirsin testini, o kadar olmadıysa yapma ama [/ı]
:34:

adetimin 19.günü ve 20. Günü koyu çizgiyi yakalamıştım yani kasımın 8 idi canım o günlerde çalışma yaptık ne olcak bakalım sonuç.:16:

Ebi'cim, sen de beklemelisin biraz. Eğer tam çatlama gününü biliyorsan ona göre hesap yapabilirsin canım. DPO 12 (Çatlamadan sonraki 12. gün) idrar testi için en ideal gündür :34:

Back