• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
fsh yüksekliği hakkında bilgisi olan var mıııııı benim 13,6 çıktı yaş 23 daha

evet var canım benimkide sınırda çıkmıştı yazın 11,36 gibi bi değerdi ve yumurtalık rezervinin azaldığını erken menopoz olma ihtimaliini gösteriyor.ben hayıt tohumu kullandım hala kullanıyorum hergün bide bal tarçın çörekotu iyi geliyo deneyebilirsin.geçmiş olsun tekrar ...

Hadi bakalım, başlasın çalışmalaaarrr :9: Ben de klomen sonrası salı günü doktoruma gideceğim yumoşlar ne alemde diye, doktor şu gün deyince biz de çalışacağız bakalım :17::1:

işte seni böyle görmek istiyoruz phiacım..Rabbim bize de yaşatacak o duyguyu inşallah

kızlar doktora gittim

doktorum degeri çok begendi :)
çoğul gebelik olabilir dedi.
8 gün sonra tekrar gidicem. o zaman bebişimizi görücez inşallah

iğne verdi 30 tane.
her gün göbekten 1 tane ypıcaz.
ayrıca progestan ve folic asite de devam...

DARISI İSEYEN HERKEZE İNŞALLAHHHHHHH :16:

maşallah barekallah ne güzel canım yaa, çok sevindim senin adına..inşallah bu süreç bööyle güzel devam eder, sıkıntısız..bebişini sağlıkla kucağına alırsın, dua ile...:16:

işte seni böyle görmek istiyoruz phiacım..Rabbim bize de yaşatacak o duyguyu inşallah

Sağol canımcım :16:
Şimdilerde iyiyim çok şükür, heyecanlı süreçler de başlıyor, hepimiz güzel güzel haberlerimizi alacağız inşallah burada Mavera'm :16:

Tubişim hoşgeldiinnn :16:

hoşbuldum bitanemmmmmmmmmmm :16:
oğluşu uyutmaya çalışoıyorum bakalım nasl olucak emmeden :ssz:

maşallah barekallah ne güzel canım yaa, çok sevindim senin adına..inşallah bu süreç bööyle güzel devam eder, sıkıntısız..bebişini sağlıkla kucağına alırsın, dua ile...:16:

allah razı olsun canım benimmm..
darısı senin ve isteyen herkezin başına inşallahhhhhhhh :16:

phiam dr a özellikle sordum ayın 14 ü günüm degilmi die?
yok dedi 20.gün çatladın.18 i günün dedi. luteal faz olayından bahsetti.
o zaman doktorun dediği bat günümden 1 gün sonra değerim gün aşırı 2 kat artarsa 1.127.24 oluyor.
sence bu deger daha çok tekil gebelik degerimidir :44:
hayırısı Rabbimden ama düşünmeden de edemiyorum açıkçası :26:

Rabbim sana saglikli gebelik kolay dogum ve hayirli evlatlar nasip etsin Insaallah

cok sevindim gebe olmana. normal yollami gebe kaldin canim Masaallah. Rabbim saglikli dogurmani nasip etsin

phiam dr a özellikle sordum ayın 14 ü günüm degilmi die?
yok dedi 20.gün çatladın.18 i günün dedi. luteal faz olayından bahsetti.
o zaman doktorun dediği bat günümden 1 gün sonra değerim gün aşırı 2 kat artarsa 1.127.24 oluyor.
sence bu deger daha çok tekil gebelik degerimidir :44:
hayırısı Rabbimden ama düşünmeden de edemiyorum açıkçası :26:

Tubişim yaa, sen cidden doktora bakma. Luteal fazı biliyorum, yumurtlamadan adete kadar geçen süreye deniyor. Ve her kadının luteal fazı aynı olmuyor. Kiminin 15 gün, kiminin 9-10 gün. Tuğra'yı biliyorsun işte gözünün önünde örnek. Geç yumurtladı ama normal adetinden bile önce adet oldu. Yani kadınların regli düzenli olsa bile yumurtlama günleri her ay değişiklik gösterebiliyor. Bak ben 9. gün çatlamıştım bir kere ama normal günümde adet oldum. Bu ay 12. gün çatladım ama yine normal günümde adet oldum. Diyeceğim o ki; senin doktorun internet hesaplayıcıları gibi ortalama olan bilgiyi doğru zannediyor ve halen öyle olduğunu iddaa ediyor canım. Bence doktorunun bu konudaki bilgisinden biraz şüphe duymalısın Tubişim.
:17:
Şunu söyleyeyim, senin normal BAT 14 Kasım idi ve bu Beta HCG değeri BAT'tan 1 gün sonraya göre çok da güzel, normal bir değer, ama çoğul değil bana göre, tekil gebeliğin normal değeri yani okiş
:34: Panik yapma yaniii :31:

Son düzenleme:
ALLAH (cc) 3 şekilde cevap verir:
1.EVET der istediğini verir.
2.Hayır der daha iyisini verir.
3.Bekle der en iyisini verir.

Bat'a 4 gün kala adet oldum.Ümidim yoktu zaten.Göğüslerimin azizliğine uğradım.Siz siz olun belirtilere ümitlenmeyin arkadaşlar.Yıkılmadım ama mutlu da değilim...Aralık ayı için hangi topikteysek yazarsanız muhabbetinize katılırım.BAT yazdırmak istemiyorum.Zaten hiç şaşmayan adetim bi gecikti bi erken geldi allak bullak oldu.Rabbim dualarımızı kabul etsin..Hepiniz bu ay hamile kalırsınız inşallah...

sanki ilk hamleliğim. :44:
o derece şaşkınım hala

innnşallah hepinizin isminin altında hamilelik takvimi görücemmm yakındaaaaaa :52:

canım hep diodum ya,
umudum yok. çalışma olmadı pek die...
eltim için dr a gittik. gelirken duramadım eczaneden 2 test aldım.
eve gelir gelmez hemen yaptım. damlattım teste idrarı.üstümü düzelttim. birdaha baktım 2 çizgi direkt orada :52::52:
şok şok şok
ellerim titremeye başladı eşimi aradım.
sana bişi dicem dedim, HAMİLEYİMMMMMM diye bagırdım :D
HARBİDENMİİİ???? HEMEN GELİYORUM DEDİ.
bende eşimi beklerken evde bir oraya bir buraya deli danalar gibi dolandım durdum derken zil çaldı,
elimde testle kapıyı açtım meğersen annemle babam bana sürpriz yapıp memleketten gelmişler :52::52::52:
ŞOK KERE ŞOKK
çok güzeldi rabbime hamd olsun.
sabah da hemen 9.30 da kan verdim.
eşimi yolladım 11.30 da.
hastane hemen 3 sokak aşagı. eve gelmeden telefonla aradı. ahanda dedim kesin düşük çıktı :5:
eşim dedi tahmin et kaç çıktı
dedim 30 mu??
yok yok çık dedi.
dedim heyecandan çişim geldi çabuk söleee :52:
281,81 demesinmiiiiiiiii :52: ben ağlamaya başladım ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR DİE.
hemen eşim geldi ve doktora gittik.
doktorun çoğul gebelik ihtimalini söylemesi eşimin hepten şebeleğe bağlamasına sebep oldu :27:
ario şimdi,canın bişi istiomu die :1:

darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhhhhh :29:

etmez olurmuyum canım benimmm.... isim isim ediyorum.
inşallah en kısa zamanda sende bebişinin güzel haberini alırsın tatlım :16:

amin canım benim.. inş bu ay bari guzel haber alırım....

selam kızlar bende geldım aranıza
20 yasındayım 8 aylık vlıyım ve pko hastasıyım :((( 4 aydır korunmuoruz ama tık yok bugün soğan kürüne başladım deneyeniz var mı acaba :25: off moralım cok düşüoo :36:

canım bende 20yasındaym..1senelik evlıym bizdede olmuyo... bilmyrm neden... doktrda bi şey demıyodu...sogan kurune başladım adetım duzenlı olsun diye once 38gunde oldu sonra 33 gunde ben faydasını gordm ama adet duzenlenmesı ıcn kıst ıcın o kur... istersen bir yap adetın bitikten en erken 1hafta sonra başla..15gun yap.. ben duzenlı yapamadım calıştgm ıcın... inş sen yaparsın... her gun yapıcaksın aç karınla bı sabah bide akşam yatmadan...

Back