Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Phia mm görüşemedik hayatımm nevar ne yokk bakalımm??

Canım beniimmm, hoşgeldin Valla çok uzun zaman oldu yaa, özledim inan seni. Bayram öncesi ve bayram telaşı bitti. Memlekete gittik geldik, çok güzeldi ama çabucak geçti tabiii. Şimdi buralardayız Sen nasılsın Tugram, neler yaptın?

eğer kesin ise topiğin ilk hamişi ayy ne güzel olur cnm yarın doktora gideyim diyorum

inşallah canımmm had yap ikinci testini
ne güzel ilk hamiş haberimizzz
darısı tüm bekleyenlerin başınaa hatunlarrr

rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hepimiz için dua ediyorum kızlar bebişlerimiz gelsin rabbimin izniyle

kızlar bende varım ekyaa kasımı bekleyen son 6 günüm kasımın 5 6 gibi bekliyorum kırmızıları ama gelmesinler artık birkaçgündür sabahları bulantım var ama psikolojik mi anlamıyorum..gögüslerim dolgunlaştı hafifden sızlamalar var.akıntım var 2,5 yıldır bekliyorum kızlar

ayy bende cok özledimm vallaa phia cım
bayram telaşı bianda geciverdi anlamadık bişicik
napıyımm bende yeni yumoşluyorum
ateş ölçüyorum ovu almadım bidebu ay bayramdanmıdır nedir cabucak gecti vallaa
anlamadım zaman nasıl gecti iyi de oldu.
geç yumoşladım sanırım bep12-14 gun arası sanıyodum
16 gun oldu yada 15 gun ben sana ateş tablomu atıyım gör bu sabah
0.2 drece düştü ateşim yarına çatlar sanırım yumoşlar....

sen naptın bakimmm haberleşemedik tatlım??

silik değil çk net cnm atmadım da testi gidip gidip bakıyrum çok net belirdi hemde hemen

var olduğuna emin olabilrsin canım. ve işallah sana sağlam bişekilde tutunmuş ben yaptığımda silik çıktı ve ertesi gün dahada silikti kimyasal gebelikmiş şuan düşük kanamam devam ediyo işallah korunmuycam ve kasımda meleğim gelecek inanıyorum

Tamam canım, yolla bi bakayım. Ben de ovu testine devam. 11. günümde tavan yaptı çizgi, hatta 1. çizgiden daha koyu çıktı. 6-9-11-12-13. günlerde de beraberlik oldu. Bugün yani 15. günümde de son beraberlik olacak inşallah. Bakalım sonuç ne olacak :26: Bak ateş ve ovu takvimimi yollayayım, oradan da takip yapıyorum. Kırmızı kutucuklar regl yoğunluğu, pm/am beraberlik zamanları, yeşil renkte olan L/H/P ler ise ovu testi koyulukları yani L=Az Çizgi, H=Yüksek, belirgin çizgi, P=Tavan Çizgi demek... Tablodaki kırmızı çizgi ise yumurtanın çatladığı gün demekmiş...

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

cnm benim gezerken bir çok topikte dikkat ediyordum sanada mevlam meleğini sana ve tüm isteyenlere tez zamanda göndersin inş..bu topik hepimize şans getirecek inş cnm

ewettt doğru gunleriii şıp die yakalamışsınn phia mmm
inşallah bu ayyy güzel haberlerini ver banaa
en az kendim kadar istiyorum

cnm benim gezerken bir çok topikte dikkat ediyordum sanada mevlam meleğini sana ve tüm isteyenlere tez zamanda göndersin inş..bu topik hepimize şans getirecek inş cnm

sağol canım allah razı olsun işallah uğurlu gelir hepimize seninde iyi heberlerini alırız işallah

ewettt doğru gunleriii şıp die yakalamışsınn phia mmm
inşallah bu ayyy güzel haberlerini ver banaa
en az kendim kadar istiyorum

Aminn canım, inşallah ikimiz de aynı gün alacağız güzel haberimizi, inşallaaahhhh

phiacım bu takvimi kendinmi düzenledin biz nasıl yararlanabiliriz bu takvimden bilgi verirsen çok sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…