• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Günaydınnnnnn...Bir sonraki bat 21 kasım.Geçen ay ekletmemiştim bakalım bu ay hayırlısı olsun inş.

günaydın arkadaşlar
dün itibariyle kırmızı kartı yedim beni listeden silebilirsiniz...:43:

herkese merhaba,
geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar,bayramda pek çalışamadık ama olsun:5: bata 10 günkaldı hala şansımız var dimi devam edlim:1:

günaydın arkadaşlar
dün itibariyle kırmızı kartı yedim beni listeden silebilirsiniz...:43:

Canım, sana :19: yazmayacağım çünkü senin Kasım ayı şansın devam ediyor. Bu ay çifte şans var sana, yeni BAT da Kasım çünkü. Sen şimdi yeni BAT yaz bana, listenin altına ekleyeceğim seni, ümitlere devam :34:

herkese merhaba,
geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar,bayramda pek çalışamadık ama olsun:5: bata 10 günkaldı hala şansımız var dimi devam edlim:1:

Merhaba canım :16:
Biz bayram seyran demeden memlekette baya bi çalışma yaptık, çünkü o günler önemliydi :17:
Senin BAT'a 10 gün varsa ve geç yumurtlama gibi bir durumun yoksa son birkaç gün daha devam edebilirsin. Benim BAT da 11 Kasım, ovu gerçekleşti geçen gün, o yüzden bugün son kez çalışacağız, sonra normal seyrinde artık :8:

22 kasımda benim benide ekleyin kızlar inşaallah bu topik uğurlu gelir..

neden kimse yok ya bende yarım saat sonra ovülasyon testine başlıyorum inşallah yumoşlar oluşmuştur bende boş durmadım tabi 10 tane inciri bölüp 6 dk kaynattım içine 1 tane havuş attım 4 dk daha kaynattım ılıyınca içtim aç karnına günde 2 bardak yumoşların gelişmesini ve çatlamısını sağlıyormuş kuru incirde yedim fındık badem bakem bu ay ne olcak hakkımızda hayırlısı bebişim gelir inşallah rabbimin izniyle.

neden kimse yok ya bende yarım saat sonra ovülasyon testine başlıyorum inşallah yumoşlar oluşmuştur bende boş durmadım tabi 10 tane inciri bölüp 6 dk kaynattım içine 1 tane havuş attım 4 dk daha kaynattım ılıyınca içtim aç karnına günde 2 bardak yumoşların gelişmesini ve çatlamısını sağlıyormuş kuru incirde yedim fındık badem bakem bu ay ne olcak hakkımızda hayırlısı bebişim gelir inşallah rabbimin izniyle.

Hadi bakalım canım, ohhh gelsin güzel yumoşlaarr :21:
Adetinin kaçıncı günündesin canım?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Ekim ayında müjdeli haber alamayıp,
Kasım ayı için ümitleri yeşerenler olarak burada toplanıyoruz
Ve bu yolda hep beraber yürüyoruz...
Yukarıdaki anketimizi de doldurunuz...
Haydi bakalım gelsin BAT'lar...
Lütfen listeye isminizi yazdırıp bizleri habersiz bırakmayınız...
Unutmayınız ki sevinçlerimizi nasıl ki birlikte çoğaltıyorsak, üzüntülerimizi de aynı şekilde paylaşarak azaltırız bizler:16::16:
Bu ay hamile olduğunu öğrenenler de dağılmadan http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...yinda-anne-olacaklar-buraya.html#post27069833 topiğinde paylaşıma devam :34: İnşallah ki hepimiz o topiğe geçeriz :49:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. KASIM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.
:91::91: AMİN :91::91:

58 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...

:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

Anniş Adayı

[/TD]
[TD]

Beklenmeyen Adet Tarihi

[/TD]
[TD]

Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun_30[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alaluna[/TD]
[TD]2 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esra_sezai[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Stevens[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nevalee[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlk18[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Missyaman[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kucukmucize[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nuysima[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yesalp[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Waves[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinuspinea[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alminasu[/TD]
[TD]9 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deli_Musakka[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kevoks[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harika26[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirantalya[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluyumki[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zkn_Hly[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yehan[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cigdemd[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlcn[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevoo_83[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demet_eylul[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurhacioglu[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedesten[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8Scorpions[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peri3866[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevdam07[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deerrryyaaa[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tatliebbi[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hctp[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcum19[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kardelen1208[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nisanbu[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebekgelsin[/TD]
[TD]23 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Orkide2[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meltemhc[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavijiklet[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Knya[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RainbowColors[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dipnot:Listeye adını yazdırmak isteyen hamiş adayı arkadaşlarım, BAT'larını topik haricinde bana da özel mesajla gönderirlerse gözden kaçırmamış olurum...

........

Son düzenleme:
arkadaşlar az önce test yaptım çok net 2inci çizgi çıktı yanılma olabilirmi yada yalnış uygulama ile 2inci çizgi çıkarmı??günümde geçti zaten

arkadaşlar az önce test yaptım çok net 2inci çizgi çıktı yanılma olabilirmi yada yalnış uygulama ile 2inci çizgi çıkarmı??günümde geçti zaten

hemen ikinci bitane test yap canım emin olmak için ikinci testi yapmalısın zaten
hadi bakalım gününde geçmiş zaten şimdiden hayırlı olsun dielim ilk hamişimiz senmi oldun şimdii:46::46::46::46:

bencede canım gününde geçmiş bir test daha yap zaten anında 2. çizgi çıktıysa inşallah hamilesindir.

merhaba arkadaşlar , ben şuan kimyasal gebelik geçiriyorum . kanamam na zaman biter bilmiyorum . zaten düzenli bi düngüm yok ama kasım ayında işallah bebeğim busefer sağlam tutunurda bende aranızda olurum bat en geç 29 kasım olsun ve işallah 9 ay gelmesin isteyen herkese versin rabbim

Canım, sana :19: yazmayacağım çünkü senin Kasım ayı şansın devam ediyor. Bu ay çifte şans var sana, yeni BAT da Kasım çünkü. Sen şimdi yeni BAT yaz bana, listenin altına ekleyeceğim seni, ümitlere devam :34:

canımmm saol ümitlendirdin beni çok üzüldüm çünkü dün
27 günde bir oluyorum bi sonraki batım 25 kasım olarak görünüyor bakalım hayırlısı olsun canım

hemen ikinci bitane test yap canım emin olmak için ikinci testi yapmalısın zaten
hadi bakalım gününde geçmiş zaten şimdiden hayırlı olsun dielim ilk hamişimiz senmi oldun şimdii:46::46::46::46:

eğer kesin ise topiğin ilk hamişi ayy ne güzel olur cnm yarın doktora gideyim diyorum

ben ilk çocuğumdan biliyorum her zaman günüm geçerdi benim 5 gün olmayınca test yaptım anında 2.çizgi belirdi ve sonra kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim 2.çizgi 5 dk içinde çıktıysa hamilesindir canım

çok silk değilse işallah yanılma olmaz hayırlı olsun işallah

ben ilk çocuğumdan biliyorum her zaman günüm geçerdi benim 5 gün olmayınca test yaptım anında 2.çizgi belirdi ve sonra kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim 2.çizgi 5 dk içinde çıktıysa hamilesindir canım

cnm 2inci çizgi aynı dakika içinde çıktı hemde çook net şekilde ama sarı ve kahve karışımı akıntım çok her an olacakmışım gibi cnm çok heyecan yaptım cnm yaa

Back