Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar
dün itibariyle kırmızı kartı yedim beni listeden silebilirsiniz...
herkese merhaba,
geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar,bayramda pek çalışamadık ama olsun bata 10 günkaldı hala şansımız var dimi devam edlim
neden kimse yok ya bende yarım saat sonra ovülasyon testine başlıyorum inşallah yumoşlar oluşmuştur bende boş durmadım tabi 10 tane inciri bölüp 6 dk kaynattım içine 1 tane havuş attım 4 dk daha kaynattım ılıyınca içtim aç karnına günde 2 bardak yumoşların gelişmesini ve çatlamısını sağlıyormuş kuru incirde yedim fındık badem bakem bu ay ne olcak hakkımızda hayırlısı bebişim gelir inşallah rabbimin izniyle.
Hadi bakalım canım, ohhh gelsin güzel yumoşlaarr
Adetinin kaçıncı günündesin canım?
arkadaşlar az önce test yaptım çok net 2inci çizgi çıktı yanılma olabilirmi yada yalnış uygulama ile 2inci çizgi çıkarmı??günümde geçti zaten
Canım, sana yazmayacağım çünkü senin Kasım ayı şansın devam ediyor. Bu ay çifte şans var sana, yeni BAT da Kasım çünkü. Sen şimdi yeni BAT yaz bana, listenin altına ekleyeceğim seni, ümitlere devam
hemen ikinci bitane test yap canım emin olmak için ikinci testi yapmalısın zaten
hadi bakalım gününde geçmiş zaten şimdiden hayırlı olsun dielim ilk hamişimiz senmi oldun şimdii
arkadaşlar az önce test yaptım çok net 2inci çizgi çıktı yanılma olabilirmi yada yalnış uygulama ile 2inci çizgi çıkarmı??günümde geçti zaten
ben ilk çocuğumdan biliyorum her zaman günüm geçerdi benim 5 gün olmayınca test yaptım anında 2.çizgi belirdi ve sonra kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim 2.çizgi 5 dk içinde çıktıysa hamilesindir canım