ben bugüne kadar bal arı sütü polen soğan suyu bal tarçın çörek oyu maydonz süt buharı adaçayı oturma banyosu denedim daha denemediğim ne var onuda denim yaptım olmadı olsun
bunların meyvesınıde alacaksın ınsallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugüne kadar bal arı sütü polen soğan suyu bal tarçın çörek oyu maydonz süt buharı adaçayı oturma banyosu denedim daha denemediğim ne var onuda denim yaptım olmadı olsun
umutlar en son ölür demısler...benım bata 6 günüm kaldı...heyecan basladı canım yaaaaa
6 gün sonra müjdeli haberlerini yazıyo olacaksın burda inanıyorum benbelirtilerin var mı peki
umutlar en son ölür demısler...benım bata 6 günüm kaldı...heyecan basladı canım yaaaaa
var var olmazmıııç... bı sayım yorumu sen yap
- belım agrıyo
- kasıklarımı ıyıce hıssedıyorum agrıyo ara ara
- gögüslerım sıs
- akıntım var
falan fılan ıste
ben de en belirgin şey akıntı oldu sarı renkli.kasıklarımda batma gibi şeyler olup bacağıma vuruyodu.uyku hali acaipti zaten sürekli uyu dur :):) umutluyum senden bakalım nolcak 6 gün sonra.ben regl günüm 3-4 gün geçtiktem sonra test yaptım negatifti.sonra bi kaç gün bekledim hadi bi daha yapayım dedim ve gördüm çizgiyi :)
ben de en belirgin şey akıntı oldu sarı renkli.kasıklarımda batma gibi şeyler olup bacağıma vuruyodu.uyku hali acaipti zaten sürekli uyu dur :):) umutluyum senden bakalım nolcak 6 gün sonra.ben regl günüm 3-4 gün geçtiktem sonra test yaptım negatifti.sonra bi kaç gün bekledim hadi bi daha yapayım dedim ve gördüm çizgiyi :)
aaaayyy canım cok sevındım senın ıcın...benımde hep sarı akıntım oluyo bu ara....kız gıddıkce umutlanıyorum bende belkı bende gecıkmeden ıyı haberı alıp sızlerle sevıncımı paylasırım arkadasım...kan testı yaptınmı
reglim şimdiye kadar asla ve asla 28.günü geçirmedi.bende o yüzden huzursum çok phiacım.benim son adet tarihim 16 ekimdi.farzetki pazartesi günkü tahlilde çıkacak hamilelik.ozaman ben negün yumurtlamış ne gün döllenmiş olurum? ayyyy ben çok yüklendim sorularımla sana dimi? ((((kusura bakma.ne olur ((
nasıl yani bende aynı durumdayım ve 3 gün geçti regl tarihimi.kaçıncı günde gördün çift çizgiyi canım.doktorda bana hamilelik olabilir dedi de.bende kadınla dalga geçmiştim.olabiliyor demek ki.
ay uykuyu hıc sorma basımı kaldıramıyorum bırde bır an mıde bulantı vuruyo gecıyo
randevu aldım canım ctesi gidicez doktora kan testi ve muayene için.o zaman kesinleşecek inşallah bi sorun çıkmazsa daha tam emin olamıyorum aslında
kan testını alana kadar tabı cok umitlenme kan testını al sonra burda halay cekelım
Canım, örneğin yumurtan 19. gün çatladıysa bu 3 Kasım demektir. 4 Kasımda döllenme olduysa, en geç döllenmenin 12. gününde de yerleşir. Bu da 16 Kasım eder. 2 gün sonrasında da kan testiyle belli olur. Belki 17 Kasım'da bile görünebilir kan testinde Beta HCG düşük de olsa, sonuçta kana geçmiş oluyor... Tabi eğer geç yumurtladıysan sonuç yukarıda yazdıklarıma yakındır. Hele ki günün hiç şaşmıyorsa sevinebilirsin canım şimdiden
Canım, örneğin yumurtan 19. gün çatladıysa bu 3 Kasım demektir. 4 Kasımda döllenme olduysa, en geç döllenmenin 12. gününde de yerleşir. Bu da 16 Kasım eder. 2 gün sonrasında da kan testiyle belli olur. Belki 17 Kasım'da bile görünebilir kan testinde Beta HCG düşük de olsa, sonuçta kana geçmiş oluyor... Tabi eğer geç yumurtladıysan sonuç yukarıda yazdıklarıma yakındır. Hele ki günün hiç şaşmıyorsa sevinebilirsin canım şimdiden