yarın olmazsam cumartesi yapim diorum ama olsaydı çıkmazmıydı ya
pozıtıf düsün ümıdını kaybetme canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın olmazsam cumartesi yapim diorum ama olsaydı çıkmazmıydı ya
saol canım randevu almak kolaymı hemen veriyorlarmı dr um kim özelden yazarsan sevinirim
selam kızlar hayırlı akşamlar 3 4 gündür yazamıyorum bende tedaviye başladım bu ay allahın izniyle çok umutluyum sizlerle paylaşmak i,stedim sevincimi cevaplarınızı bekliyorum phia tatlıebi ve tubiloshh ve diğer arkadaşlar
Soğan kürünü demeyen var mı?
Ben başladım bugün polıstık overa ve bebk olmasına yardım edıomusss :44:
saol canım randevu almak kolaymı hemen veriyorlarmı dr um kim özelden yazarsan sevinirim
ben yaptım canım adetımın 7. Fgününden sonra 15 gün yaptımmmm
Canım, klomenle takibe mi başlandı senin de? Eşin de spermiyogram yaptırsın mutlaka, garanti olsun. Onun sonucu olmadan tek başına bayanın takibi anlamsız olur çünkü
etkılı olmadımı sana
kızlar ben şimdilik çıkıyorum. bugün çok dolaştım. az yatayım.
oğlumu doyurayım...
hepinizden Allah razı olsun canlarım...
dua ettiniz benim için....
öpüyorum görüşürüzzz
Canım, randevu çok kolay oluyor. Web sitesinden telefon numarasını al, arıyorsun hemen, aynı gün içinde bile alabiliyorsun randevunu. Benim doktorum Neşe HAYIRLIOĞLU, çok tatlı bir hanım, güler yüzlü, onu tavsiye ederim. Hatta okuldan bir arkadaşıma daha önermiştim, o da gitti ve memnun kaldı, bugüne kadar böyle ilgili ve bilgili, net konuşan doktorum olamamıştı dedi arkadaşım, düşün yani... Ben de çok çok memnunum
Soğan kürünü demeyen var mı?
Ben başladım bugün polıstık overa ve bebk olmasına yardım edıomusss :44:
arkadaşlar ne olur bana cevap yazın.benim bat 12 kasımken ben hala adet olamadım.ve 13 kasımda kan testi yaptırdım ve çıkmadı.negatif yani.doktorumu aradım dedim ki'' 4.gün bugün ama hala kırmızılar gelmedi.testte negatif çıktı.napalım?'' doktor''pazar gününe kadar bekle eğer olmazsa pazartesi testi tekrar yaparız dedi.böyle bi mantık varmı sizce?normal adet günümde kanda çıkmayacak ama sonra çıkabilecek.hiç şahit oldunuzmu duydunuzmu? buarada benim göğüslere dokunulmuyor şişlikten.iççamaşarımı giymezsem(sütyen) acıyor göğüslerim çokfena batmalar oluyor.benim kafam çok karışık bana bi fikir verin ne olur (
Evet canım, geç döllenme olabilir. O da şöyle oluyor, yumurtaların geç çatlıyor ve dolayısıyle döllenme geç oluyor. Yerleşme ise çatlamadan yaklaşık 7-12 gün sonrası oluyor ve kana da yerleşmeden 2-3 gün sonra çıkıyor. Yani kısacası geç çatladığın için muhtemelen geç görünecek, reglin düzenliyse ve hiç böyle olmadıysa, o zaman çok büyük ihtimalle gebesindir canım