• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
amın amın amın...ay kız ıkızlerın olsa cıfte sevınc olacak :D :D :D yerıııımmm onları ben

ayy dimiiiii :52:
ama bilmiyorum bana degerim çok aşırı yüksek gelmedi. ama dr daha 3 günün var bu deger yüksek dedi.
sevindim :) düşük çıkmasından iyidir.
sağlıklı olsun da ha 1 ha 2 fark etmez dimi :16:

ayy canım benimmm inşallah hamilelik belirtileridirrr
ben de göğüslerimden anladım ara ara sızlıyordu.
ama emzirdiğim için dolgunlugu pek anlayamadım.
gerçi emzirme de yasaklandı :44:

saol kuzum hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallahh

ınsallah canom...bel agrımda var senı duyunca pek ümitlendım sımcık :) phıamdan hıc haberın varmı canıkom

ayy dimiiiii :52:
ama bilmiyorum bana degerim çok aşırı yüksek gelmedi. ama dr daha 3 günün var bu deger yüksek dedi.
sevindim :) düşük çıkmasından iyidir.
sağlıklı olsun da ha 1 ha 2 fark etmez dimi :16:

ya cok sevındım arkadasım senın adına...aynen öyle ha 1 ha 2....suankı sevıncın hıc bırseye benzemez sanırım

Kızlarr, geldim ben :34:
Bugün klomene başladım.
Bal - Tarçın - Çörekotu da devam
:1:
Ebi'cim, senin de güzel haberlerini alacağız inşallah Tubiş gibi :16:
Sunbal, canım sen de bekliyorsun hala demi? Güzel haberini alacağız inşallah canım :16:

phiam şimcik gelio buraya :)

inşallah senin haberinle de coşarızzz

ayy ınsallah canıııımmmm umarım öyledır...rabbım neylerse güzel eyler :) ümidımızı kaybetmıcez ınsallah...hele anlat ılk tepkın neydı...degerın yüksek cıkması düsük engelınıde kaldırır...cok sevındım oleeeeeeyyyyyy

Bugün klomene başladım.
Sunbal, canım sen de bekliyorsun hala demi? Güzel haberini alacağız inşallah canım :16:

ay hepmpz ınsallah bu bı kac ay ıcınde hamıs oıluruz burda halaylar cekerızzzzzzzzz..

.....

Sunbal, canım, sen hastane ve doktor sormuşsun. Bak ben gittiğim hastane ve doktoru yazmıştım başka bir topiğe. Şimdi o doktorumda takipteyim, mükemmel bir hastane, harika güler yüzlü, iyimser bir doktorum var. Şiddetle tavsiye ederim canım. Bak detayları alıntılayayım sana da;

Merhabalar kızlar. Ben de 10 gün önce, gebelik öncesi genel muayene amaçlı gittim Medipol Hastanesi'ne. Hastane görünüm, personel, temizlik & hijyen açısından çok iyi, özelin özelini düşünün o derece yani...
Ben doktor Neşe Hayırlıoğlu'na muayene oldum, çok olumlu, yumuşak ve ilgili bir hanım. Motive edici, moral verici bir yapısı var. Bu ay kendim ovu takibi yapacağım (bayrama denk geldiği için), sonraki ay da doktor yapacak takibimi ve başlayacağız bakalım hayırlısıyla.
Bu arada doktor muayenesi ücretsiz kızlar.. Sadece doç öğretim üyesine muayene 50 tl. Ayrıca doğum ücretlerini de görüştüm muhasebe ile yazayım;

SGK'lı olanlar için;

Normal Doğum ---> 1 gece yatış + Refakatçı + Bebek Paketi (Muayene, topuk kanı vs.) + Yemek = 550 Lira Epidural istenirse + 350 lira

Sezaryen Doğum --> 2 gece yatış + Doğum Öncesi Tetkikleri + Refakatçi + Bebek Paketi + Yemek = 1250 Lira

Doğumunuzu kendi doktorunuzun yaptırmasını isterseniz eğer mesai saatleri dışına denk gelirse + 200 lira ödeme alınıyormuş. Ama bence gerek yok, çünkü doktorların hepsi uzman.
Odalar tek kişilikmiş, yenidoğan yoğun bakım ünitesi varmış, devlet karşılıyormuş. Eğer bebekte sarılık oluşursa ve doktor isterse 1 gün yatış ile tedavi isteyebiliyormuş o da 350 liraymış...

Ayrıca, gebelik sürecinde yapılan tetkiklerin fiyatları da uygunmuş. Mesela en önemlileri olan 2'li ve 3'lü testler bile 70 liraymış. Diğer kan tetkikleri 7 lira- 12 lira civarlarındaymış. Bence çok uygun. Hiç devlette gezinmeye gerek yok. Ben buraya devam etmeye kesin kararımı verdim. Tavsiye de ederim gidin görün bence
:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...bagcilar-universite-hastanesi-cok-ucuz-3.html

Son düzenleme:
selam kızlar hayırlı akşamlar 3 4 gündür yazamıyorum bende tedaviye başladım bu ay allahın izniyle çok umutluyum sizlerle paylaşmak i,stedim sevincimi cevaplarınızı bekliyorum phia tatlıebi ve tubiloshh ve diğer arkadaşlar

selam kızlar bende geldım aranıza
20 yasındayım 8 aylık vlıyım ve pko hastasıyım :((( 4 aydır korunmuoruz ama tık yok bugün soğan kürüne başladım deneyeniz var mı acaba :25: off moralım cok düşüoo :36:

ya cok sevındım arkadasım senın adına...aynen öyle ha 1 ha 2....suankı sevıncın hıc bırseye benzemez sanırım

sanki ilk hamleliğim. :44:
o derece şaşkınım hala

Bugün klomene başladım.

innnşallah hepinizin isminin altında hamilelik takvimi görücemmm yakındaaaaaa :52:

ayy ınsallah canıııımmmm umarım öyledır...rabbım neylerse güzel eyler :) ümidımızı kaybetmıcez ınsallah...hele anlat ılk tepkın neydı...degerın yüksek cıkması düsük engelınıde kaldırır...cok sevındım oleeeeeeyyyyyy

canım hep diodum ya,
umudum yok. çalışma olmadı pek die...
eltim için dr a gittik. gelirken duramadım eczaneden 2 test aldım.
eve gelir gelmez hemen yaptım. damlattım teste idrarı.üstümü düzelttim. birdaha baktım 2 çizgi direkt orada :52::52:
şok şok şok
ellerim titremeye başladı eşimi aradım.
sana bişi dicem dedim, HAMİLEYİMMMMMM diye bagırdım :D
HARBİDENMİİİ???? HEMEN GELİYORUM DEDİ.
bende eşimi beklerken evde bir oraya bir buraya deli danalar gibi dolandım durdum derken zil çaldı,
elimde testle kapıyı açtım meğersen annemle babam bana sürpriz yapıp memleketten gelmişler :52::52::52:
ŞOK KERE ŞOKK
çok güzeldi rabbime hamd olsun.
sabah da hemen 9.30 da kan verdim.
eşimi yolladım 11.30 da.
hastane hemen 3 sokak aşagı. eve gelmeden telefonla aradı. ahanda dedim kesin düşük çıktı :5:
eşim dedi tahmin et kaç çıktı
dedim 30 mu??
yok yok çık dedi.
dedim heyecandan çişim geldi çabuk söleee :52:
281,81 demesinmiiiiiiiii :52: ben ağlamaya başladım ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR DİE.
hemen eşim geldi ve doktora gittik.
doktorun çoğul gebelik ihtimalini söylemesi eşimin hepten şebeleğe bağlamasına sebep oldu :27:
ario şimdi,canın bişi istiomu die :1:

darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhhhhh :29:

Canım tb ederim bozma içmde dua et ltfn

etmez olurmuyum canım benimmm.... isim isim ediyorum.
inşallah en kısa zamanda sende bebişinin güzel haberini alırsın tatlım :16:

.....

Sunbal, canım, sen hastane ve doktor sormuşsun. Bak ben gittiğim hastane ve doktoru yazmıştım başka bir topiğe. Şimdi o doktorumda takipteyim, mükemmel bir hastane, harika güler yüzlü, iyimser bir doktorum var. Şiddetle tavsiye ederim canım. Bak detayları alıntılayayım sana da;

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...bagcilar-universite-hastanesi-cok-ucuz-3.html

saol canım randevu almak kolaymı hemen veriyorlarmı dr um kim özelden yazarsan sevinirim

selam kızlar hayırlı akşamlar 3 4 gündür yazamıyorum bende tedaviye başladım bu ay allahın izniyle çok umutluyum sizlerle paylaşmak i,stedim sevincimi cevaplarınızı bekliyorum phia tatlıebi ve tubiloshh ve diğer arkadaşlar

canım inşallah tedavinin sonucunu ennn mutlu şekilde alırsınnn :16:
Rabbim senin de güzel haberini almamızı nasip eder inşallahhhhh....
bat a nekadar kaldı?

Bugün klomene başladım.

bilmiyorum tatlıcım sanmıyorum ya :50:

o derece şaşkınım hala

innnşallah hepinizin isminin altında hamilelik takvimi görücemmm yakındaaaaaa :52:

canım hep diodum ya,
eve gelir gelmez hemen yaptım. damlattım teste idrarı.üstümü düzelttim. birdaha baktım 2 çizgi direkt orada :52::52:
şok şok şok
bende eşimi beklerken evde bir oraya bir buraya deli danalar gibi dolandım durdum derken zil çaldı,
elimde testle kapıyı açtım meğersen annemle babam bana sürpriz yapıp memleketten gelmişler :52::52::52:
ŞOK KERE ŞOKK
eşimi yolladım 11.30 da.
hastane hemen 3 sokak aşagı. eve gelmeden telefonla aradı. ahanda dedim kesin düşük çıktı :5:
dedim 30 mu??
yok yok çık dedi.
doktorun çoğul gebelik ihtimalini söylemesi eşimin hepten şebeleğe bağlamasına sebep oldu :27:

ayyy çokkk sevinim cnmmmm rabbım herkeze versin benım gıbı olan herkezeee aratmasınnn dua et bizlere neoluurrrrr :5:

ayyy çokkk sevinim cnmmmm rabbım herkeze versin benım gıbı olan herkezeee aratmasınnn dua et bizlere neoluurrrrr :5:

dua etmez olurmuyum canım benimm...
Rabbim istyen herkeze bu güzel duyguları yaşatsın ve o çift çizgi heyecanını yaşamayı nasip etsin inşallahhhh...

o derece şaşkınım hala

canım hep diodum ya,
şok şok şok
ŞOK KERE ŞOKK
eşimi yolladım 11.30 da.
dedim 30 mu??
yok yok çık dedi.

darısı bızım basımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım inşallah tedavinin sonucunu ennn mutlu şekilde alırsınnn :16:
Rabbim senin de güzel haberini almamızı nasip eder inşallahhhhh....
bat a nekadar kaldı?

ayyyyyyyyy be inşallah cnm benide yazın listeye ben aslında normalde 27 sinde oluyorum ama kasım ayında 3ünde oldum aralık 3 yaz yazın yani canım bu arada nekadar meşakatli bi süreçmiş bu tedavi olayları ya alttan muayene onun sonrasında smear testi bide üstüne üstelik rahim filmi ve pazartesi günüde eşimin spermlerinin testi var ondan sonrada benim adetin 3.günü hormon testi yapılacak allahım inşallah bi sorun çıkmaz ya hayrlısıyla allahım isteyen herkese nasip etsin yaaaaaaaaaaaaa

Back