kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
ıyız..sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
Günaydın bende ayşe.Memnun oldum.Nasılsın bat yaklaştımı?Belirti varmı?
ıyız..sen nasılsın?
iyi olmaya çalışıyorum tatlım okumuşsundur test sonucumu bekliyorum
kızlarrrr test yaptım bugün veeeeeeeeeeeeee çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabah kan vericem.dua edin bu defa herşeh güzel olsun.
haber veririm size...
testimin resmini en kısa zamanda eklicem kızlar.
çok öpüyorum sizi...
yok daha degl 29unda yani ıkı hafta falan var....
kızlar size bi şey sorucam dun lekeleme oldu gbi bende 3damla falan... adetimede cok var yumoş donemımdeym belkide. bilen varmı neden olmuş olabilir?
canım yumurtadönemindeysen bu leke normal birşey korkma geçen ay bende öyle olmuştu doktora gittiğimde gördü doktor sordum hormonlar yükseldiği için oluyormuşevt canım... uzulme inşallah iyi haberlerini alırız.. uuzlme gec olsun guc olmasın... bak ben takmıyrm artık... sende hiç bir şeyi takma
bu arad dun bende bole damla damla lekeleme oldu 3 damla sadece sonra kesildi adetimede cok var daha sence neden olduki?
bennn yeteri kadar sevindim tepindim hopladımm zıpladım
dualarımı ettim ve de etmeye devam ediyorum
artık burası sadece halay yeri oldu benim içinn
ne kadar sevindiğimi kelimelerle anlatamadığımı zaten biliosun tubişimmm
Rabbim sağlıklı hamilelikler geçirtsin sana
minik yeğenimide sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinnn
aaa tubiş hamilemi çok sevindim ya aynı benim gibi sevindim inşallah bu kez bebeğin sıkıc tutunur sana sağlıkla kucağına alırsın yavrunu TUBİLOSH
Arkadaşlar adetle ilgili olarak, leke gelen günü mü yoksa kırmızıyı gördüğünüz günü mü birinci gün kabul ediyorsunuz?
Ben kırmızıyı bekliyorum ama diğer görüş de hakim. Bu durum yumurtlama gününü de değiştiriyor... Lütfen herkesden cevap bekliyorum...
inşallahdarısı başınaa yawrumm
dualrımızz hp öyle zaten miniği sıkı sıkı tutunsun onaa
Arkadaşlar adetle ilgili olarak, leke gelen günü mü yoksa kırmızıyı gördüğünüz günü mü birinci gün kabul ediyorsunuz?
Ben kırmızıyı bekliyorum ama diğer görüş de hakim. Bu durum yumurtlama gününü de değiştiriyor... Lütfen herkesden cevap bekliyorum...
kızlar merhaba benimde 4 gunum kaldı ama hıcbir belirti yok.gogüslerimde ağrı bile yok.8 ay önce dış gebelik geçirdim o zaman bir hafta öncesinden göğüslerim sızlıyordu ordan hıssetmiştim.
buseferde öyle anlarım diye sürekli yokluyorum ama hıc sızlama yok.sanırım buayda olmayacak kısmet((
sizlerde belirtiler neler
benim adetim 12 kasımdı geçti işin tuhafı benimde göğüslerim sızlar karnım hafif ağrırdı adet öncesi bu ay benimde hiç adet belirtim bile yok bırak gebeliği