Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kızlaaaaaaaarrrrr bat a 4 gün kala

281.89

rabbime hamd olsunnnnnnn

darısı isteyen herkeze inşallahhhhhhhhh

281.89

rabbime hamd olsunnnnnnn

darısı isteyen herkese inşallahhhhhhhhh

uyyy tubiloshh hayırlı uğurlu olsuun

Allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla

darısı hepimizin başına inşallah

Son düzenleme:
Kız belirtilerini ayrıntılarıyla yazsana.Valla heyecan yaptım seni okuyunca.Bende de 4 gün kaldı.Adet olacakmışım gibi hisseidyorum aslında.Offffff ellerim buz gibi oldu heyecandan.Kız valla çok sevindim senin için.Allahım sana bağışlasın yavrularını

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah.Peçete koydum o derece ıslanıyorum.Bu belirtiler adetimin habercisi.En geç yarına olurum ben

adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor birbirine belli olmaz. bence sen önümüzdeki bir kaç gün hiç düşünme kasma kendini olurmu olmaz mı diye bekle bakalım rahatça. bakarsın hiç olmaz boşuna üzme kendini hamilesindir inş :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım.İnşallah içine doğmuştur :) Rabbim bekletmesin kimseyi çok zormuş

281.89

rabbime hamd olsunnnnnnn

caniiimmmmm cok ama cok sevindim burda herkezi motive ettin umutsuzluga kapilanlara destek oldun bilgilendirdin rabbimde senin yuzunu guldurdu cok sukur Rabbim tum isteyenlere ve bana da bu mutlulugu yasatsin insallah mutlulugun daim olsun:)

canım ya hiç kasmıom zaten gebeliğe kendime çünkü geçen ayda 4 ay geçikti ondan önceki 3 gün geçikti ozaman gidip kan yaptırmıştım negatifi duyunca kötü olmuştum idrarda pozitif görmeden gitmem kan vermeye :)

bizim kızlar neler yapıyorsunuz bakalım içim içimi yiyor adetime 5 gün kaldı düşünmeden yapamıyorum test alsammı diye düşünüyorum karar veremedim:26:

bizim kızlar neler yapıyorsunuz bakalım içim içimi yiyor adetime 5 gün kaldı düşünmeden yapamıyorum test alsammı diye düşünüyorum karar veremedim:26:

canim yaa yapma bence kendini yipratma bekle az kalmis biliyorum icin icini yiyo duramiyosun ama dayan sabret cok nadir adetten once gebelik gozukur herkesin ayni olmaz bence adetin bir gun gecsin ozaman yap kan testi yaptircaksan adet gunu yaptir benden nacizane tavsiye canim:)

281.89

rabbime hamd olsunnnnnnn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm tebrik ederım canııımmm benım...cok sevındım..............darısı bızım basımıza

selam kızlar test yaptım kocaman tek çizgi bu ayda tırt dr önerilerinizi bekliyorum istanbul avrupa yakası

281.89

rabbime hamd olsunnnnnnn

canım benim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok dikkat et kendine bebeğin sıkıca tutunsun annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…