Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
iyi olmaya çalışıyorum tatlım okumuşsundur test sonucumu bekliyorum

evt canım... uzulme inşallah iyi haberlerini alırız.. uuzlme gec olsun guc olmasın... bak ben takmıyrm artık... sende hiç bir şeyi takma
bu arad dun bende bole damla damla lekeleme oldu 3 damla sadece sonra kesildi adetimede cok var daha sence neden olduki?

kızlar size bi şey sorucam dun lekeleme oldu gbi bende 3damla falan... adetimede cok var yumoş donemımdeym belkide. bilen varmı neden olmuş olabilir?

bennn yeteri kadar sevindim tepindim hopladımm zıpladım
dualarımı ettim ve de etmeye devam ediyorum
artık burası sadece halay yeri oldu benim içinn
ne kadar sevindiğimi kelimelerle anlatamadığımı zaten biliosun tubişimmm
Rabbim sağlıklı hamilelikler geçirtsin sana
minik yeğenimide sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinnn

yok daha degl 29unda yani ıkı hafta falan var....

kızlar size bi şey sorucam dun lekeleme oldu gbi bende 3damla falan... adetimede cok var yumoş donemımdeym belkide. bilen varmı neden olmuş olabilir?

Yumoşlarım çatladığında bende de olmuştu çok az kanama.Devam etmediyse sorun yok dedi doktorumda. İnşallah çalışmalarınız güzel sonuç verir

canım yumurtadönemindeysen bu leke normal birşey korkma geçen ay bende öyle olmuştu doktora gittiğimde gördü doktor sordum hormonlar yükseldiği için oluyormuş

aaa tubiş hamilemi çok sevindim ya aynı benim gibi sevindim inşallah bu kez bebeğin sıkıc tutunur sana sağlıkla kucağına alırsın yavrunu TUBİLOSH

aaa tubiş hamilemi çok sevindim ya aynı benim gibi sevindim inşallah bu kez bebeğin sıkıc tutunur sana sağlıkla kucağına alırsın yavrunu TUBİLOSH

inşallahdarısı başınaa yawrumm
dualrımızz hp öyle zaten miniği sıkı sıkı tutunsun onaa

Arkadaşlar adetle ilgili olarak, leke gelen günü mü yoksa kırmızıyı gördüğünüz günü mü birinci gün kabul ediyorsunuz?
Ben kırmızıyı bekliyorum ama diğer görüş de hakim. Bu durum yumurtlama gününü de değiştiriyor... Lütfen herkesden cevap bekliyorum...

özel den mesaj hakkım henüz olmadığı iiçin ben de buraya yazıyım. BAT ım 20 Kasım. Beni de ekler misiniz listeye :)

Leke gelen gün 1.gündür benim için.Yumurtalama adet gününe göre değişmiyor.Bende düzensizlik yoktur.Geçen ay 15.gün bu ay 10.gün yumurtladım.Doktorum da değişebilir her ay dedi.

Belimde sağlık problemi var benim.Uzun süre oturursam,ayakta durursam çok ağrır.Hatta 100mt yürümem bile yasak.O yüzden de bel ağrısı benim için sürekli olan bi durum.Ama bugün sol kasığımın arkasına denk gelen yerde bir ağrı oluşuyor ara sıra.Biri bi şiş batırmış gibi.Bikaç saniyede geçiyor.Ama her zamanki hissettiğim ağrı değil.Üşütmüş de olabilirim.Sonuçta bu ay ağır bi grip yaşadım.Allahım ne kadar zor bir dönem beklemek....:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

lekenme 1.gundur benim içinde

bende leke gelen günü 1. gün olarak biliyorum.

benim adetim 12 kasımdı geçti işin tuhafı benimde göğüslerim sızlar karnım hafif ağrırdı adet öncesi bu ay benimde hiç adet belirtim bile yok bırak gebeliği

benim adetim 12 kasımdı geçti işin tuhafı benimde göğüslerim sızlar karnım hafif ağrırdı adet öncesi bu ay benimde hiç adet belirtim bile yok bırak gebeliği

Ben kendimi bildim bileli adetten 3-4 gün önce ağrılar başlar,sinirlilik,yorgunluk olurdu.Adetin 1.günü yerlerde sürünür hastanede serum-iğne vurulacak seviyeye gelirdim.Geçen ay hiçbir şey olmadı.1 gün de gecikti.Ve maalesef gebelik olmadı.Stresten olmuş anlayacağınız.Ümitsizlik vermek istemem ama kafaya taktığımız için adet gecikebiliyor.En iyisi kan testi.Negatifi görürseniz ister istemez vücud kendini bırakıyor olmadı diye adet oluyorsunuz olacağınız varsa.Yoksa gecikme devam ediyor ve the happy end

Son düzenleyen: Moderatör:
Adet olacakmışım gibi ağrılar başladı.Olmadı bu ayda.Bugün olurum sanırım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…