• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız

Çok şükür bugünümüze başladık ebson. Baktım muhabbet edecek kimse yok diğer topiklere dalayım dedim:1: Hani şans getirdi bu topik diyorlar ya topiğe girdiği ay hamile kalanlar o geldi aklıma :1: Hoş ben şansa inanmam yaşadıklarımızın hepsi kaderimizdir.Benimki sadece muhabbet:16:
Sen nasılsın?

CAN arkadaşlarım hepinize çooooookk teşekkür ederim...
şu an için bir problem yok.bugün kan tahlili sonrası doktora gidecegim iğneler için.
Allah razı olsun hepinizden :16:
dualarınızı eksik etmeyin ne olur.

belirtilere gelince:
bel agrısı ve kasıkta batmalar,
göğüs ağrısı (ara ara)
agızda tatsızlık

innnnşallah hepinizin güzel haberlerini de alırızzz Rabbim tez zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin hepinize inşallahhhhh :54:

canımm şimdi okudum haberini bebiş geliyormuş allah ın izniyle:46::46::46:
inş. sağlıklı bir bebiş olacak bu sefer sıpa
Allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.

Çok şükür bugünümüze başladık ebson. Baktım muhabbet edecek kimse yok diğer topiklere dalayım dedim:1: Hani şans getirdi bu topik diyorlar ya topiğe girdiği ay hamile kalanlar o geldi aklıma :1: Hoş ben şansa inanmam yaşadıklarımızın hepsi kaderimizdir.Benimki sadece muhabbet:16:
Sen nasılsın?

sağol canım iyiyim valla ne olsun işte bugün sonuçlarım çıktıysa doktora gidecem kist için parça almıştı ya doktor

kızlar bata çok az kaldı son 5 gün nasıl geçecek tabi bu arada kendimi olumlu haberede olumsuz haberede alıştırmaya çalışıyorum:26:

Back