oyy tek 14 Kasım cı benim
yokmu bana bat arkadaşıııııı:26:
oyy tek 14 Kasım cı benim
yokmu bana bat arkadaşıııııı:26:
benim bu ay lekem geldi buraya 22 kasım yazdım ama 2 günüm geçti yoğun akıntım var çıldıracağım kızlar nedir bu yaa hamilelikmi ama dün ve 1 hafta önce kahve leke 2 damla kadar geldi.çook merakta ve korkuyorum ne yapayım yardım edin ne olur..
test yaptınmı peki canım?
yapmadım cnm korkuyorum hüsran olur diye ama günüm geçti ve dokununca göğüslerim çok acıyor akıntımda yoğun sadece 2 damla kadar gelen leke korkutuyor beni..hamile değilsem reglim neden gecikir çok düzenliydi normalde..ne yapacağımı bilemiyorum
canım günün geçmiş.daha ne bekliyorsun anlamadım doğrusu :26:
belirtilerin hamilelik belirtilerine çok benziyor.ve en önemlisi günün geçmiş.o lekelenme de yerleşme olabilir.
bence test yapmalısın canım
inşallah bebişin seninledir
2 günüm geçti ama bir hafta önce kahverengi azıcık leke geldi oldum sandım ve dünde yine damla halinde leke..göğüslerim dokununca acıyor,akıntım ise çook yoğun cnm ara arada kasıklarıma batma oluyor geçiyor hemen.belki stresten olmamışımdır diyorum ama normalde 28 günde oluyorum adet ve negatif olur diye korkuyorum cnm çook istiyorum çünkü..rabbim sana ve tüm isteyenlere bizlere nasip etsin inş cnm ALLAH razı olsun yorumun için düşün düşün çıldıracağım çünkü
rabbim inşallah bebek isteyen bütün arkadaşlarımın gönülden gelen dualarını kabul eder herkes için hayırlısı olur inşallah bebişlerimiz bizimle olsun umutlarımız hiç bitmesin herkesin göbüşleri bebiş dolsun.
kızlar selam nasılsınız? bişe sormak istiyorum sizlere benim bata 10 gün var ama benim göğüs uçlarım çok acıyo neden olabilirki?
Canım, eğer böyle bir durum daha önce hiç olmamışsa gebelik belirtisi sayabiliriz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?