• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım benim adet düzensizliğim var hep 3 veya 4 gün gecikmeli oluyorum vede 30 günde 1 oluyorum adetimi bunu nasıl hesaplıycam canım

bu düzensizlik değil doktorlara göre 3,4 gün ileri geri atması normal karşılanıo cnm bnde 3 gün geri atar her adetim senin normal olarak 15. gün yumoşunun çatlaması gerekiyor ama sen başla adetin bitince testin çok var ise.hergün yap çift çizgiyi görüceksin eminim :34::34:

bu düzensizlik değil doktorlara göre 3,4 gün ileri geri atması normal karşılanıo cnm bnde 3 gün geri atar her adetim senin normal olarak 15. gün yumoşunun çatlaması gerekiyor ama sen başla adetin bitince testin çok var ise.hergün yap çift çizgiyi görüceksin eminim :34::34:

şuan elimde 16 tane var canım yeterlimi acaba

Beni de ekler misiniz arkadaşlar?

BAT 15 Kasım.

Hakkımızda hayırlısı olsun. Yaradan Rabbim yardımcımız olsun.

şuan elimde 16 tane var canım yeterlimi acaba

yeterli az geç başlatalım seni teste sen 10. gün başla cnm testine siklusun uzun geç yumurtluon sen 12. gün olunca çift yap testleri rahim ağzı salgınıda incele içerken gelir o böle uzar iki parmağının arasına alınca aynı yumurtanın akı gibi iğrnç bişi biraz miden bulanabilir ama onuda incele yumurtan çatladığında ıslak olucaksın ıslak ilişkiye grmek iyi sperm kolay yolunu buluo

yeterli az geç başlatalım seni teste sen 10. gün başla cnm testine siklusun uzun geç yumurtluon sen 12. gün olunca çift yap testleri rahim ağzı salgınıda incele içerken gelir o böle uzar iki parmağının arasına alınca aynı yumurtanın akı gibi iğrnç bişi biraz miden bulanabilir ama onuda incele yumurtan çatladığında ıslak olucaksın ıslak ilişkiye grmek iyi sperm kolay yolunu buluo

tamam canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın rabbim yar ve yardımcın olsun allah analı babalı büyütsün.

tamam canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın rabbim yar ve yardımcın olsun allah analı babalı büyütsün.

ne demek cnm herkes burda birbirinden güç alıo sormak istediğin olursa forumda bulabilirsin beni sağolasın allah razı olsun kmsenin kucağı boş kalmasın

günaydınnn.ekim ayından cok umutluydum ama sabah kırmızılarla umutlarım balon gibi uçuverdi elimden
beni de kasıma ekleyebilirsiniz artık.bat 19 kasım:2:

herkese topluca selamlar

beni de eklerseniz mutlu olurum o gun 10 kasim

bu bayram kritik mubarek gunler bakalim biseler getirecekmi

herkes icin hayirlisi insaallah
selametle

off seninki gelmesin bari tatlım yaa:18:
ekimi güzel haberlerle kapatamıyoruz:14:

kizlar bayraminiz mübarek olsun..insallah gelecek sene bayrami yavrulamizla kutlariz...:16::16::16::16::16:

scorpionsum bu sabah geldi canim..:37::37::37:ama ben bi hafta önce hissetmistim olmadigini....o yüzden phiaya ismimi kasima eklemesini istemistim..demekki bu ay gelme zamani degilmis...insaallah kasim hepimize hayirla gelir...:54::54:

selam kızlaaaaar. herkese iyi bayramlar. kürtajdan sonra ilk adetimi de görmüş oldum. hazır olun sahalar ben geldiim. :52: kızlar beni de ekleyin 24 kasım:36:

arkadaşlar ben ovülasyon testine başladım bugün.ve adetimin 10.günü.neredeyse tamamen koyu gibi çıktı heriki çizgide.ben anlamadım yaaa...demekki her ay adetin 10.veya 11.günü gibi yumurtladığım için kaçırıyormuşum :(( ovülasyon testinide denemek için yaptım bugün şok oldum kırmızıyı görünce.bilen varmı aranızda ovülasyon testinde kırmızıyı görünce nezaman yumurtlanıyor?

arkadaşlar ben ovülasyon testine başladım bugün.ve adetimin 10.günü.neredeyse tamamen koyu gibi çıktı heriki çizgide.ben anlamadım yaaa...demekki her ay adetin 10.veya 11.günü gibi yumurtladığım için kaçırıyormuşum :(( ovülasyon testinide denemek için yaptım bugün şok oldum kırmızıyı görünce.bilen varmı aranızda ovülasyon testinde kırmızıyı görünce nezaman yumurtlanıyor?

cnm ben kullanmadim ama kızlardan duydugum iki cizgi de koyuysa o gunleri kaçirmamalisin.siz çalışın bence yarın da tekrar yaparsin.bu bi kac gun koyu cıkar herhalde çızgıler.ovu test icin topik olacakti bide oraya bak istersen.iyi bayramlarr

Back