• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
günaydın kızlar..bayramımız kutlu ve uğurlu olsun,bi dahaki cumhuriyet bayramımızda kucaklarımızda bebişlerimiz de olsun...:)))
bat 2 kasım

oyy tek 14 Kasım cı benim :27:
yokmu bana bat arkadaşıııııı:26:

benim bu ay lekem geldi buraya 22 kasım yazdım ama 2 günüm geçti yoğun akıntım var çıldıracağım kızlar nedir bu yaa hamilelikmi ama dün ve 1 hafta önce kahve leke 2 damla kadar geldi.çook merakta ve korkuyorum ne yapayım yardım edin ne olur..

oyy tek 14 Kasım cı benim :27:
yokmu bana bat arkadaşıııııı:26:

benim bu ay lekem geldi buraya 22 kasım yazdım ama 2 günüm geçti yoğun akıntım var çıldıracağım kızlar nedir bu yaa hamilelikmi ama dün ve 1 hafta önce kahve leke 2 damla kadar geldi.çook merakta ve korkuyorum ne yapayım yardım edin ne olur..:43:

benim bu ay lekem geldi buraya 22 kasım yazdım ama 2 günüm geçti yoğun akıntım var çıldıracağım kızlar nedir bu yaa hamilelikmi ama dün ve 1 hafta önce kahve leke 2 damla kadar geldi.çook merakta ve korkuyorum ne yapayım yardım edin ne olur..:43:

test yaptınmı peki canım?

test yaptınmı peki canım?

yapmadım cnm korkuyorum hüsran olur diye ama günüm geçti ve dokununca göğüslerim çok acıyor akıntımda yoğun sadece 2 damla kadar gelen leke korkutuyor beni..hamile değilsem reglim neden gecikir çok düzenliydi normalde..ne yapacağımı bilemiyorum

yapmadım cnm korkuyorum hüsran olur diye ama günüm geçti ve dokununca göğüslerim çok acıyor akıntımda yoğun sadece 2 damla kadar gelen leke korkutuyor beni..hamile değilsem reglim neden gecikir çok düzenliydi normalde..ne yapacağımı bilemiyorum

canım günün geçmiş.daha ne bekliyorsun anlamadım doğrusu :26:
belirtilerin hamilelik belirtilerine çok benziyor.ve en önemlisi günün geçmiş.o lekelenme de yerleşme olabilir.
bence test yapmalısın canım :40:
inşallah bebişin seninledir

canım günün geçmiş.daha ne bekliyorsun anlamadım doğrusu :26:
belirtilerin hamilelik belirtilerine çok benziyor.ve en önemlisi günün geçmiş.o lekelenme de yerleşme olabilir.
bence test yapmalısın canım :40:
inşallah bebişin seninledir

2 günüm geçti ama bir hafta önce kahverengi azıcık leke geldi oldum sandım ve dünde yine damla halinde leke..göğüslerim dokununca acıyor,akıntım ise çook yoğun cnm ara arada kasıklarıma batma oluyor geçiyor hemen.belki stresten olmamışımdır diyorum ama normalde 28 günde oluyorum adet ve negatif olur diye korkuyorum cnm çook istiyorum çünkü..rabbim sana ve tüm isteyenlere bizlere nasip etsin inş cnm ALLAH razı olsun yorumun için düşün düşün çıldıracağım çünkü

2 günüm geçti ama bir hafta önce kahverengi azıcık leke geldi oldum sandım ve dünde yine damla halinde leke..göğüslerim dokununca acıyor,akıntım ise çook yoğun cnm ara arada kasıklarıma batma oluyor geçiyor hemen.belki stresten olmamışımdır diyorum ama normalde 28 günde oluyorum adet ve negatif olur diye korkuyorum cnm çook istiyorum çünkü..rabbim sana ve tüm isteyenlere bizlere nasip etsin inş cnm ALLAH razı olsun yorumun için düşün düşün çıldıracağım çünkü

amin canım allah razı olsun.
inşallah o test pozitif çıkıcak.
bence hamilesin canım.yarın sanah bir test yapsana?
bekleyerek boşuna zaman kaybediyorsun.test yap içini rahatlat bence.varsa da bil yoksada.böyle beklemek daha stresli bence :44:

haklısın cnm bugün eczaneler kapalıydı resmi tatilden dolayı ama gerçekten sru işareti dahada yoruyor psikolojiyi..adetim gelmezse yapacağım cnm

Merhaba arkadaşlar.
Ekim ayında müjdeli haber alamayıp,
Kasım ayı için ümitleri yeşerenler olarak burada toplanıyoruz
Ve bu yolda hep beraber yürüyoruz...
Yukarıdaki anketimizi de doldurunuz...
Haydi bakalım gelsin BAT'lar
Lütfen listeye isminizi yazdırıp bizleri habersiz bırakmayınız
Unutmayınız ki sevinçlerimizi nasıl ki birlikte çoğaltıyorsak, üzüntülerimizi de aynı şekilde paylaşarak azaltırız bizler
:16::16:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. KASIM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.
:91::91: AMİN :91::91:

54 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...

:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

Anniş Adayı

[/TD]
[TD]

Beklenmeyen Adet Tarihi

[/TD]
[TD]

Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun_30[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavijiklet[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alaluna[/TD]
[TD]2 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esra_sezai[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Stevens[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nevalee[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlk18[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Missyaman[/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kucukmucize[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nuysima[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yesalp[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Waves[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinuspinea[/TD]
[TD]8 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alminasu[/TD]
[TD]9 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deli_Musakka[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harika26[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirantalya[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutluyumki[/TD]
[TD]13 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zkn_Hly[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yehan[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cigdemd[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlcn[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevoo_83[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demet_eylul[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurhacioglu[/TD]
[TD]16 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedesten[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8Scorpions[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peri3866[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevdam07[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deerrryyaaa[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tatliebbi[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcum19[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kardelen1208[/TD]
[TD]22 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebekgelsin[/TD]
[TD]23 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Orkide2[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meltemhc[/TD]
[TD]25 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RainbowColors[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dipnot:Listeye adını yazdırmak isteyen hamiş adayı arkadaşlarım, BAT'larını topik haricinde bana da özel mesajla gönderirlerse gözden kaçırmamış olurum...

Son düzenleme:
rabbim inşallah bebek isteyen bütün arkadaşlarımın gönülden gelen dualarını kabul eder herkes için hayırlısı olur inşallah bebişlerimiz bizimle olsun umutlarımız hiç bitmesin herkesin göbüşleri bebiş dolsun.

rabbim inşallah bebek isteyen bütün arkadaşlarımın gönülden gelen dualarını kabul eder herkes için hayırlısı olur inşallah bebişlerimiz bizimle olsun umutlarımız hiç bitmesin herkesin göbüşleri bebiş dolsun.

Amiiiinnnn :91:

kızlar selam nasılsınız? bişe sormak istiyorum sizlere benim bata 10 gün var ama benim göğüs uçlarım çok acıyo neden olabilirki?

kızlar selam nasılsınız? bişe sormak istiyorum sizlere benim bata 10 gün var ama benim göğüs uçlarım çok acıyo neden olabilirki?

Canım, eğer böyle bir durum daha önce hiç olmamışsa gebelik belirtisi sayabiliriz bunu :34:

Canım, eğer böyle bir durum daha önce hiç olmamışsa gebelik belirtisi sayabiliriz bunu :34:

ya adetime yakın olur böyle ama bu kadar erken olmadı hiç geçen hafta pazartesi ovtrelle vuruldum salı çarşamba çatlamış olsa yumurtam ve tutsa 5 günde belirti olur mu ki :26:

Merhaba günaydın:) Benimde 10 kasım ekler misiniz? Ayrca Rabbim şu mübarek günlerin hatrına herkese hayırlı haberler versin inşallah...

Back