Aynen yA bide stres yapmayın dıyorlar ya daha çok stres yapıyor ınsan
Seni çok iyi anlıyorum canım stres oluyor ister istemez ama arkadaşların hamilelik haberi beni de çok etkiliyor geç kalmış hissettiriyor insana hiç olmayacakmış gibi bende öyle hissediyorumKızlar ınsallah Burdaki herkes hamile kalır ♥Cok zor dönemlermıs gerçekten herkes stres yapma dıyor sa nasıl yapılmaz onu anlamıyorum yapılıyor iştebugun 2 arkadaşımın da hamıle olduğunu öğrendım hatta biri geçen ay evlendı ilk geceden kalmıs rabbım büyük yA vallaha nasip işte sınavımız Buda galıba
Bakmadım valla iyi geliyor denilince atlıyorum herseye ama iptal ettimAa bilmiyorum ki kuzu içeriğine bakmadın mı
kuzum valla haklısın şimdi Ümit versek sana sonra olmasa daha çok üzülürüz bol bol dua ediyorum rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu ayAy hic test fln dusunmuyorum kuzum artk. Adet belirtilerim var evet malesef :)
Aynen canım ya eskısı gibi kendımı yıpratmıyorum ama üzülüyor ınsan korkuyor tek cızgı görmekten bıktım çünkü 15 tane yapmısımdır belkı daha fazla hep sonunda 2 gün kendıme gelemıyorumSeni çok iyi anlıyorum canım stres oluyor ister istemez ama arkadaşların hamilelik haberi beni de çok etkiliyor geç kalmış hissettiriyor insana hiç olmayacakmış gibi bende öyle hissediyorum
Ama alıştık biz artık bunlara ilk ay o kadar kötüydü benim için ilk deneme stres sinir uykusuzluk ağlama felan hamike olsam şaşırırdım o kadar strese şimdi kendime söz verdim bu ay da olmayabilir ama pes etmeyeceğim üzülsemde ağlamıcam düşünmemeye çalısıcam inanıyorum bizlerde anne olacağız doktor hiç birimize imkansız anne olmam demediya Allahım nasip edecek te olacakAynen canım ya eskısı gibi kendımı yıpratmıyorum ama üzülüyor ınsan korkuyor tek cızgı görmekten bıktım çünkü 15 tane yapmısımdır belkı daha fazla hep sonunda 2 gün kendıme gelemıyorum
kuzum valla haklısın şimdi Ümit versek sana sonra olmasa daha çok üzülürüz bol bol dua ediyorum rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu ay
Aynen canım biz kötü insanlar elbet degılız. Rabbim zamanını beklıuor sadeceAma alıştık biz artık bunlara ilk ay o kadar kötüydü benim için ilk deneme stres sinir uykusuzluk ağlama felan hamike olsam şaşırırdım o kadar strese şimdi kendime söz verdim bu ay da olmayabilir ama pes etmeyeceğim üzülsemde ağlamıcam düşünmemeye çalısıcam inanıyorum bizlerde anne olacağız doktor hiç birimize imkansız anne olmam demediya Allahım nasip edecek te olacak
Hemde ne güzeldir annelikAynen canım biz kötü insanlar elbet degılız. Rabbim zamanını beklıuor sadeceVerecek ama en guzelını verecek. Tek duam Allhım cok aratmadan nasip etsın ınsallah herkese herkese ısteyen herkese ♥ Co güze bır duygu olsa gerek
Rabbim sanada banada ısteyen herkese de tattırsın ınsallh tatlımmHemde ne güzeldir annelik
İnşallah kuzum sende son durum neRabbim sanada banada ısteyen herkese de tattırsın ınsallh tatlımm♥
İkinci çizgi yok canım bence gebelik yokKızlar bakar misiniz sizce bisey var mi adete 5 gün var
Sanırım senden önce olanlar varBenimle ayni gun biri yok muydu:)
Sanırım senden önce olanlar var
Canım çörek otu yağını ne için kulanacaksın neye iyi geliyormuşAy neler var alternatif tıp ta valla benim evde kuru incir birde fotoğraftakiler var adet olunca başlıcam bunlara klomenle birlikte Eki Görüntüle 2546767
Ben daha yumurtlama degerlendırmedeyım kuzu doktor 26 sına kadar gün asırı dediİnşallah kuzum sende son durum ne
Canım test yaptın mıNiye ses cikmiyo kimseden ben bile cat ignesinin 14. Gunune geldm:)
Kuzu yok ama olmayacak anlamına gelmıyor adet gecınde bıdaha yap test rabbım ınsalalh iki cızgı nasıp etsınKızlar bakar misiniz sizce bisey var mi adete 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?