Dilerim gönlünüzden geçenleri tek tek yaşarsınız hayırlısı ile

Yaşınız genç diye ilgilenmemek de neymiş, anne olmayı istemenin yaşı mı varmış. Ben 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim, 3 senedir istiyoruz. Herhangi bir sorun bende de eşimde de çıkmadı. Yapılıp yapılabilecek bütün testler yapıldı. Bende PCOS var sadece. İleri derece biraz, haliyle 3 senedir kullandığım hormon ilaçları ile de kilo aldım. Yani yapılacak herşeyi yaptıktan sonra da olmuyorsa artık ya kilo dan ya da nefes alacak vakti henüz gelmemiş diyoruz. Sabırla beklemeye ve cabalamaya devam bakalım

Daha önce özel muayenehanesi olan ve bir çok kişinin de memnun kaldığı bir hekime gittim , Kocaeli de. 2 gebeliğim kalbi durduğu için alındı. Ve herhangi bir patoloji ya da test yapmadı. Sonradan öğrendik ki kan pıhtılaşma bozukluğu varmış bende. Belki önceden bilseydik öğrenir öğrenmez iğneye başlardım. Tabi yaşanacak şeyler varmış diyorum bunlar içinde. Bende bunları yaşayacakmışım. Sağlığımız yerinde çok şükür. Daha güzelleri en hayırlı zamanda olsun inşallah isteyen dileyen herkesin. Siz hangi şehirdesiniz?