Aktarlarda var canımKız arı sütünü nerde bulam Eki Görüntüle 2546752
Ay neler var alternatif tıp ta valla benim evde kuru incir birde fotoğraftakiler var adet olunca başlıcam bunlara klomenle birlikteAktarlarda var canımbende bu ay klomen ıse yaramaz sa alacam valla
Canım geçikme oluyor yüksek doz da bana da oldu günde 4 aldım adetim üç gün gecikti ama istersen bir test yapHanimlar merhaba , size bir sorun olcak , bende pko’luyum agustos ayindan beri klomen kullaniyorum , agustosta 1 yumurtam cok saglikli buyumustu , ama eylulde hic buyume yaomadi daha cok kistler cogalmisti. Doktor bu ay icin dozaji yukseltelim dedi fakat 2 gundur adetim gecikti son 3 aydir gununde oluyordum, klomenin adeti duzenledigini biliyordum klomen ile adet duzensizligi olur mu? Bir bilginiz var mi?
Hormonların da yükselme mı var canımAy neler var alternatif tıp ta valla benim evde kuru incir birde fotoğraftakiler var adet olunca başlıcam bunlara klomenle birlikte Eki Görüntüle 2546767
Canım geçikme oluyor yüksek doz da bana da oldu günde 4 aldım adetim üç gün gecikti ama istersen bir test yap
Kız arı sütünü nerde bulam Eki Görüntüle 2546752
Canım hangileri benim lh fsh prolaktin değerlerim normal cıktıHormonların da yükselme mı var canım
Klomen çok fazla kullanmakta iyi değil zaten ağır ve yan etkisi çok olan bir ilaç canım doktorun da uygun görürse geç kalma yaptır tabiAnladim canim , biraz daha bekleyeyim ozaman , test yaomak istemiyorum artik negatif gormekten cok yoruldum , bende baya bi unutsuzum ama son denemelerim baktim daha da ise yaramazsa tup bebek artik .
Oooo ben neler aldim ari sutu ginseng shot bile var evde bunlara harcadigim
Parayla yemin ederim tup bebek yaptirmistim umarim gerek kalmazda aldiklarim ise yarar. Ari sutu bal polen icin beeo markasina bakabilirsin egricayirda iyi birde balkanbalevi var instagramda oda kendi hazirliyor:) kari koca tuketin
Maşallah kuzum valla ne çok şey yapmışsın sende ama stres yapmasan bideBen yine adet olcam sanirim
Maşallah kuzum valla ne çok şey yapmışsın sende ama stres yapmasan bide
Kız senin bata daha çok var dur
Aslan pencesi falan kullanınca hormonlarda yukselık mı var acaba dedim canım :)Canım hangileri benim lh fsh prolaktin değerlerim normal cıktı
He yok pko için almıştım canımAslan pencesi falan kullanınca hormonlarda yukselık mı var acaba dedim canım :)
Valla iki gün sonra test günün dur bakalım belirtin varmıCok yok kuzum yacat ignesinin 12. Gunundeyim
Valla iki gün sonra test günün dur bakalım belirtin varmı
Kızlar ınsallah Burdaki herkes hamile kalır ♥Cok zor dönemlermıs gerçekten herkes stres yapma dıyor sa nasıl yapılmaz onu anlamıyorum yapılıyor iştebugun 2 arkadaşımın da hamıle olduğunu öğrendım hatta biri geçen ay evlendı ilk geceden kalmıs rabbım büyük yA vallaha nasip işte sınavımız Buda galıba
Aa bilmiyorum ki kuzu içeriğine bakmadın mıAA hayıt otu olduğunu bilmiyordum ben troid hastasıyım hayıt tohumu kullanamam
Aynen yA bide stres yapmayın dıyorlar ya daha çok stres yapıyor ınsanValla stressiz olamiyorum cok gergin sinirli duygusal tum duygularin icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?