Gebeliğe Hazırlık KASIM KLOMEN OVİTRELLE /GEBELİK BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar merhaba , size bir sorun olcak , bende pko’luyum agustos ayindan beri klomen kullaniyorum , agustosta 1 yumurtam cok saglikli buyumustu , ama eylulde hic buyume yaomadi daha cok kistler cogalmisti. Doktor bu ay icin dozaji yukseltelim dedi fakat 2 gundur adetim gecikti son 3 aydir gununde oluyordum, klomenin adeti duzenledigini biliyordum klomen ile adet duzensizligi olur mu? Bir bilginiz var mi?

Canım geçikme oluyor yüksek doz da bana da oldu günde 4 aldım adetim üç gün gecikti ama istersen bir test yap

Oooo ben neler aldim ari sutu ginseng shot bile var evde bunlara harcadigim
Parayla yemin ederim tup bebek yaptirmistim umarim gerek kalmazda aldiklarim ise yarar. Ari sutu bal polen icin beeo markasina bakabilirsin egricayirda iyi birde balkanbalevi var instagramda oda kendi hazirliyor:) kari koca tuketin

Anladim canim , biraz daha bekleyeyim ozaman , test yaomak istemiyorum artik negatif gormekten cok yoruldum , bende baya bi unutsuzum ama son denemelerim baktim daha da ise yaramazsa tup bebek artik .
Klomen çok fazla kullanmakta iyi değil zaten ağır ve yan etkisi çok olan bir ilaç canım doktorun da uygun görürse geç kalma yaptır tabi

Ben yine adet olcam sanirim
Maşallah kuzum valla ne çok şey yapmışsın sende ama stres yapmasan bide
Kız senin bata daha çok var dur

Kızlar ınsallah Burdaki herkes hamile kalır Cok zor dönemlermıs gerçekten herkes stres yapma dıyor sa nasıl yapılmaz onu anlamıyorum yapılıyor işte bugun 2 arkadaşımın da hamıle olduğunu öğrendım hatta biri geçen ay evlendı ilk geceden kalmıs rabbım büyük yA vallaha nasip işte sınavımız Buda galıba

Valla stressiz olamiyorum cok gergin sinirli duygusal tum duygularin icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…