- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
İnsallah canim ya sagolKuzu yok ama olmayacak anlamına gelmıyor adet gecınde bıdaha yap test rabbım ınsalalh iki cızgı nasıp etsın ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim ya sagolKuzu yok ama olmayacak anlamına gelmıyor adet gecınde bıdaha yap test rabbım ınsalalh iki cızgı nasıp etsın ♥
Canım test yaptın mı ben daha yumurtlama degerlndırıuorm daha var bana
Hayırlısı olsjn canım dıger ay olur ınsallh uzulme Elbet olacak kalcaz ınsallahYok cnm ya umudum yok bbgn yarin regl olurum fena sancim var hem belim hem kasiklar kivraniyorum resmen
Hayırlısı olsjn canım dıger ay olur ınsallh uzulme Elbet olacak kalcaz ınsallah
Senı en iyi ben anlarım geçen ay o kadar yaklasmıstım kı malesef testim silik çizgi çıkmasına rağmen hamıle degıldım tabıkı hersey basa sardı hal kendıme gelmıs degılım . Hayırlısı boyleymıs dedım sonradan da napalım bızım geç olacak ama en gudelı olacak ınsallah bide öyle düşünCok uzuluyorum elimde degil ama yapabilecegimiz bisey yok ki butun gun devamli bir hamile ortami hamile haberi icindeyim cok yipraniyorum
Canım çörek otu yağını ne için kulanacaksın neye iyi geliyormuş
Canım ben pkos seti almıştım içinde vardı pkos un yan etkileri için iyi geliyormuşCanım çörek otu yağını ne için kulanacaksın neye iyi geliyormuş
Anladım canım sağolCanım ben pkos seti almıştım içinde vardı pkos un yan etkileri için iyi geliyormuş
Senı en iyi ben anlarım geçen ay o kadar yaklasmıstım kı malesef testim silik çizgi çıkmasına rağmen hamıle degıldım tabıkı hersey basa sardı hal kendıme gelmıs degılım . Hayırlısı boyleymıs dedım sonradan da napalım bızım geç olacak ama en gudelı olacak ınsallah bide öyle düşün
Aynen o nedenle artık test yapmak falan istemiyorum hayırlısı herseyın akışına bıraktım zaten olmuyor diyeBenimde gecen ay 3 gun pozitif cikti 4 idrar testim yikildim... evet dogru diyorsun bence bu surec ictigimzi ilaclar vs fiziksel zarar sifir ama her olumsuzlukta psikolojik hasar iste o epey buyuk. Hele etrafin hamile doluysa ki nasil olduysa bir tane yokken suan tummm arksslarim kuzenim vs herkes hamile. Bir sinavin icindeyim bunu yasamam gerekiyormus diyorum
Aynen o nedenle artık test yapmak falan istemiyorum hayırlısı herseyın akışına bıraktım zaten olmuyor diye
OfffBende testlere omur boyu uzagim artik:)
Ay ınsallah canım adet olmazsın bebısın gelirrrr rabbim nasıp eder ınsallah test yap bence bugun sen belli olurKizlar iyi enerjinize dualariniza ihtiyacim var ins adet olmam:) cat ignesinin oldugu gunu sayarsam 15 saymazsam 14. Gundeyim
Ay ınsallah canım adet olmazsın bebısın gelirrrr rabbim nasıp eder ınsallah test yap bence bugun sen belli olur
Aynen öyle yap bende öyle yapacam doktor adet olsanda olmasanda gel dedi ay ben cok duygusaljm bugun aglıcam nedense yA artık olmayacagına alıstırdım kendımı galıbaAaYok kuzum bu hafta boyunca hic dusunmuyorum hayalim direk iyice sabredip doktorda ogrenebilmek ztn olmazsam doktorum cagirir oda takipte
Ben hergun agliyorum cok normal ama senin sadece pkon var gercekten engel degil. Istersen doktor degis yeni bir doktor yeni bir heyecanAynen öyle yap bende öyle yapacam doktor adet olsanda olmasanda gel dedi ay ben cok duygusaljm bugun aglıcam nedense yA artık olmayacagına alıstırdım kendımı galıbaAa
Bilmiyorum kuzum ama 8. Deneme oldu ovulasyon testıyle. 1 buçuk senedır de hamıle kalamadım. Doktor cok ileri derecede pko var sende dedi. Bı ay da olmazsa eğer doktor degıstırecem. Aslında dktorum cok tatlı ama degıstırmekte fayda var haklısın canım sende ne sorun vardı? Rahım fılmı cekıldın mı esın sperm nasıl?Ben hergun agliyorum cok normal ama senin sadece pkon var gercekten engel degil. Istersen doktor degis yeni bir doktor yeni bir heyecan
Bilmiyorum kuzum ama 8. Deneme oldu ovulasyon testıyle. 1 buçuk senedır de hamıle kalamadım. Doktor cok ileri derecede pko var sende dedi. Bı ay da olmazsa eğer doktor degıstırecem. Aslında dktorum cok tatlı ama degıstırmekte fayda var haklısın canım sende ne sorun vardı? Rahım fılmı cekıldın mı esın sperm nasıl?
Yaptırın herseyı kuzu ıcınız rahat etsın. Sorun varsa da ılacla geçer hepsı ınsallh Hsg den sonra 3-4 ay gebelık cokkk yüksek demıstı bana doktorum 1. Ayımı bitirdik bakalım güzel haber alırız ınsallh İlaç kullanmadım daha yeni geçen hafta doktorum femeraya başlattı kontrole gttım 15 mm olmus gun aşırı ılıskı 26 sına kadar dedi. Sonra adet olsan da olmazsan da gel dedi kuzu ben hala degerlendırmedeyım yumurtlamayı testte 19 ekımde gördüm. Doktor 18 ınde 15 mm olmus dedi. Dger gün test yaptım koyu çıktı yanı yumurtlamaHic ilac kullandin mi?
Yok kuzum rahimle sperm kaldi onlari bu ay yapicaz cunku korunmasiz 5. Ayim daha benim
Yaptırın herseyı kuzu ıcınız rahat etsın. Sorun varsa da ılacla geçer hepsı ınsallh Hsg den sonra 3-4 ay gebelık cokkk yüksek demıstı bana doktorum 1. Ayımı bitirdik bakalım güzel haber alırız ınsallh İlaç kullanmadım daha yeni geçen hafta doktorum femeraya başlattı kontrole gttım 15 mm olmus gun aşırı ılıskı 26 sına kadar dedi. Sonra adet olsan da olmazsan da gel dedi kuzu ben hala degerlendırmedeyım yumurtlamayı testte 19 ekımde gördüm. Doktor 18 ınde 15 mm olmus dedi. Dger gün test yaptım koyu çıktı yanı yumurtlama