- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- 83
İnternetten aldım canım marka adı vermek doğru mu bilmiorum vitaminler.comdan aldımGüzelmiş valla eczaneden aldın değilmi
Tabi kişiye göre değişir bende çok halsizlik uyku hali tembellik tüylenme vs çok etkisi oluyorKuzu ben hic hissetmedim vucudumda olan etkisini ama organ sagligimiz icin cok onemli
Sağol kuzum bir bakayım bende clife siparişi verdimİnternetten aldım canım marka adı vermek doğru mu bilmiorum vitaminler.comdan aldım
Düzenli kullan onu zaten içinde kötü bişe yok hayır otu civan perçemi falan var bol su iç diyolar kist olmasın diye sen de yürüyüşe suya dikkat etSağol kuzum bir bakayım bende clife siparişi verdim
AA hayıt otu olduğunu bilmiyordum ben troid hastasıyım hayıt tohumu kullanamamDüzenli kullan onu zaten içinde kötü bişe yok hayır otu civan perçemi falan var bol su iç diyolar kist olmasın diye sen de yürüyüşe suya dikkat et
Canım gebeliği geçtim tsh tüm vücudu çok etkiliyor ilerde daha büyük hastalıklar doğuruyor Allah korusun benim doktor da gebelik için önemli ama kesin bir engel değil demişti
AA hayıt otu olduğunu bilmiyordum ben troid hastasıyım hayıt tohumu kullanamam
Siparişi iptal ettimKuzu ben hic hissetmedim vucudumda olan etkisini ama organ sagligimiz icin cok onemli
Aynen banada doktorum icirtmedi agnucaston almistm dokunamadan kaldi oyle
Enfeksiyon yasa mantar olabilir canım doktora gitttBirşey soracağım hanımlar dünden beri krem kıvamında beyaz akıntım var her Kadında olur zaten bendede oluyordu ama aşırı oluyor ped kullanmak zorunda kaldım siZce nedendir hsg den olacağını zannetmiyorum baya geçti üstünden
Enfeksiyon yasa mantar olabilir canım doktora gittt
Bende hıc gecmedı ku alıştım artık ilaç kullanmaya canım :)kesin öyle bişey olmustur
Mantar mı var cnmBende hıc gecmedı ku alıştım artık ilaç kullanmaya canım :)
Mantar vardı o gectı galıba enfeksiyon var cnm gunde 3 lıtre su ıcıuorum yoksa tekrarlıyorMantar mı var cnm
Beyaz akıntı şeklindemi canımMantar vardı o gectı galıba enfeksiyon var cnm gunde 3 lıtre su ıcıuorum yoksa tekrarlıyor
Beyaz akıntı bazen de sarı seklındeydı senın ıdrarda yanma falan olıyormu pekı yada kaşıntı kötü kokuBeyaz akıntı şeklindemi canım
Siparişi iptal ettim
Yanma yok kasıntıda yok hafif bir koku varBeyaz akıntı bazen de sarı seklındeydı senın ıdrarda yanma falan olıyormu pekı yada kaşıntı kötü koku
Kız arı sütünü nerde bulamIyi yapmissn bence kuzum sen nap biliomsn:) ari sutu bal polen icin kari koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?