Merhaba arkadaslar bir cok kisininde oldugu gibi bende bir polikistik over sendromunu yasayan bir bayanim yasim 23 bi bucuk yillik evliyim neredeyse bir senedie korunmuyoruz fakat cocuk sahibi olamiyoruz esiminde degerleri cok iyi cikti doktor kilo verirsen senin icin daha iyi olur diyor fakat verilmiyor cok zorr evlendigimde cok zayiftim belki korunmasam gebelik olabilirdi diye kendimi sucluyorum sonrasinda kilo artisi yasadim zaten 76 kiloydum diyetisyene gittim 71e dustum ama sonrasinda yine diyeti biraktim daha tuplerime baktirmadim fakat doktorumdan klomen ve catlatma ignesi denemek istedigimi soyledim oda adetimin 3. Gunu klomen ic dedi sabah aksam hatta ramazanda baslamistim bu ilaca daha sonrasinda ilacdan 10 gun sonra yumurtama bakti bir tane buyudugunu soyledi bayramın 3. Günü vurulmam icin catlatma ignesi yazdi bana bayramda vuruldum 36 saat sonra duzenli iliski dedi uymaya calistik fakat testlerimde pozitif cikmadi 14. Gunum bugun regl kanamasi gibi kanamam geldi cok üzgünüm cok yorucu birsey her ay bir umut bekleyipde bir türlü olmamasi cokzor allahım bana ve olmayan herkese nasip etsin insallah